Spoznajte avanturiste, ki bodo odkrivali neznano z Intersportom!

23. 5. 2018 Promocijsko sporočilo

Pa jih imamo! Med vsemi prijavljenimi smo izbrali tri, ki so nas najbolj navdušili in prepričani smo, da bodo njihove zgodbe, ki jih bodo spisali z Intersportom, za izlet v neznano navdihnili tudi vas!

Spoznajte Andreja, Tjašo in Sabino, ki bodo to poletje svoje dogodivščine iz vrhov, planot in gozdov delili tudi z vami, v pomoč in vzpodbudo pa jim bo vrhunska oprema iz Intersporta.

Andrej Kmetič


"Sem avanturist po srcu in po duši. Vedno pripravljen novih izzivov in avantur. Gibanje v naravi mi pomeni vse. Raziskal sem že veliko vrhov, tako sam kot v družbi partnerke. Avanture mi niso tuje, prav tako ne fotografija in montaža video posnetkov. Užitek, ko osvojiš vrh in premagaš svoje zmožnosti me navdihuje, to prenašam tudi na svoje bližnje in prijatelje. Veselje do fotografije gojim že vrsto let in prav fotografija narave mi je najbolj pri srcu. Vem, da bom kot navdušen hribolazec in človek, ki se ne boji izziva, odlično opravil zadano nalogo."

Tjaša Fajdiga


"21-letna bodoča pravnica, ki od prebiranja debelih knjig najraje pobegnem v hribe. Svoje proste trenutke preživljam aktivno, z raziskovanjem lepot narave in premagovanjem izzivov v gorah, kar pa najraje združim z dobro družbo. Tako nastanejo najljubši spomini, ki jih rada ujamem v fotografije, nekatere od teh delim tudi na Instagramu. Pohodništvo mi predstavlja sprostitev in hkrati način, da spoznavam nove ljudi."


Sabina Brdnik

"Štejem 27 let, na avanturo z Intersportom sem se prijavila, ker sem se nekaj časa nazaj odločila, da rečem "da!" vsem dogodivščinam in avanturam, ki me čakajo na moji poti življenja. Življenje je prekratko, da ne bi izkoristili vseh priložnosti, ki so nam vsakodnevno dane. Pri tem pa se je treba čimbolj zabavati, izkorististi vsak dan na polno in poskrbeti za svojo srečo. Zase lahko povem, da sem energična punca, ki je v nenehnem iskanju gorskih in hribovskih dogodivščin. Zanima me narava, zanima me okolje, predvsem pa me zanimajo zgodbe ljudi okoli mene, saj le te prinesejo največ v moj mozaik življenja.

Po srcu in duši sem trmasta punca. Sem polna pozitivne energije, največ pa mi pomeni, da se lahko v življenju spopadam s situacijami v katerih še nisem bila. Rada odkrivam nove poti, spoznavam zgodbe, ki v sebi skrivajo nova odkritja in raziskujem poti, ki v moji duši pustijo najboljše sledi. Verjamem, da je življenje prekratko in se trudim po najboljših močeh, da dobro izkoristim vsak dan. Komaj čakam, da se podam na avanturo z vami in vam predstavim svoj vsakdan. To pa so doživetja v naravi in poti, ki jih piše moje življenje.