To poletje se na počitnice zapeljite z avtodomom

To poletje se na počitnice zapeljite z avtodomom (foto: Promocijski material) Promocijski material
30. 6. 2020 Promocijsko sporočilo

Počitnice z avtodomom prinašajo svobodo in neodvisnost ter pomenijo, da lahko vsako noč spite na drugi lokaciji. Če vam je nekje zelo všeč, pa svojo hišico na kolesih enostavno parkirate tam za več dni. 

Izbira avtodoma je zelo pomembna, če želite udobne in brezskrbne počitnice. Adria Compact je model, ki je primeren tako za začetnike kot tiste, ki so že bolj izkušeni a ne želijo avtodoma z velikimi zunanjimi merami.

Promocijski material

Model Compact je namreč na voljo v dolžinah od 5,99 do 6,99 metra in sprejme do štiri potnike. V sezono 2020 prihaja povsem prenovljen. Med najopaznejše novosti spadajo popolnoma prenovljena notranjost in zunanjost, model Supreme pa izstopa s srebrno karoserijo, ekskluzivnim novim panoramskim strešnim oknom in dnevnim prostorom s pogledom v širno nebo.

Avtodom Adria Compact je v sezono 2020 zapeljal v povsem prenovljeni podobi ter treh paketih opremljenosti - Axess, Plus in Supreme. 
Promocijski material

Vsi modeli imajo novo, sodobno notranjost, pri kateri lahko izbirate med različnimi vrstami tekstila. Nova je tudi dvodelna zasnova kopalnice z vrtljivo steno. Avtodom je narejen na zanesljivih in preizkušenih osnovah Fiat Ducato ali Citroen Jumper z najnovejšim motorjem Euro6 in sistemi za pomoč pri vožnji.

Poleg ekskluzivno zasnovane zunanjosti v srebrni ali beli barvi z novimi vizualnimi elementi ga odlikujejo kompaktne dimenzije s širino 2,12 metra in dolžino 5,99 metra. Od tod tudi takšno ime. To pomeni, da se boste z njim brez skrbi zapeljali tudi po ozkih mestnih ulicah in vijugastih gorskih prelazih. Čeprav je kompaktnih zunanjih mer, se v njem dobro počutijo tudi štirje potniki, ki bodo uživali v kakovostnem oblazinjenju in udobju izbranih materialov. Za varnost med vožnjo skrbijo štirje homologirani sedeži.

Adria Compact se ponaša tudi z ekskluzivnim pogledom v nebo, kar je še posebno privlačno, ko se daleč stran od vrveža na nebu prižgejo zvezde. Veliko panoramsko strešno okno čez dan tudi naravno razsvetljuje dnevni prostor, kar poskrbi za prijeten bivalni ambient. Ko boste prispeli na svoj naslednji cilj in se udobno namestili, pa pridejo do izraza tudi sodobna zasnova prostora in številni uporabni predali in omarice. Tako boste tudi kuharske mojstrovine, daleč od doma, ustvarjali na štedilniku s tremi gorilniki, za svežino pa bo poskrbel kakovostni hladilnik.

Za vse, ki želijo potovati v vseh letnih časih, so poskrbeli z ogrevalnim sistemom kakovostnega proizvajalca Truma. Kot originalno dodatno opremo lahko dobite tudi tendo, prtljažnik za kolesa, sončne kolektorje in klimatsko napravo.

Promocijski material

Za najboljšo izkušnjo odkrivanja lepot Slovenije si na pametni telefon naložite aplikaciji park4night in campercontact, kjer najdete koristne informacije o tem, kje lahko prenočite z avtodomom. Lokacije PZA v Sloveniji najdete tudi na camper-stop.si in avtokampi.si. Cena za eno noč se giblje med 10 in 15 evri. Običajno je na takih postajališčih, ki so tudi opremljena z elektriko in vodo, obisk omejen do 48 ur. V mestih bodite pozorni, da ne parkirate tam, kjer velja prepoved parkiranja za počitniška vozila.

Vaše doživetje z avtodomom se lahko začne s klikom na www.adria-mobil.com

Foto: Branko Čeak, promocijsko gradivo