10 modrosti, ki jih boste potrebovali, ko v ljubezni postane težko

10 modrosti, ki jih boste potrebovali, ko v ljubezni postane težko (foto: profimedia) profimedia
21. 7. 2018

Vsi pari se soočajo s težavnimi obdobji. Ko se znajdete v enem izmed njih, se spomnite naslednjih modrosti.

1. Imela boste dobre in slabe trenutke, kar je povsem normalno. Nobeno razmerje ni sestavljeno zgolj iz pozitivnih stvari. Na težave glejta kot na izziv, ki vaju bo naredil močnejša.

2. V razmerju niste sami. Ne bojte se, pred izzive in priložnosti boste stopili skupaj s partnerjem.

3. Ste čudovita oseba. Tudi takrat, ko se razburjate, prepirate, želite dokazati svoj prav … Popolni ste z vsemi napakami in dobrimi lastnostmi, ki jih imate.

4. Nasprotja lahko delujejo skupaj. Se pač ne strinjata o vsem. Pomembno je, da imata enako mnenje o velikih ciljih.

5. Strah ni pokazatelj šibkosti. Če vas je strah, kako bosta s partnerjem pristopila k določenemu problemu ali rešila razmerje, to kaže na resnost in pripravljenost na soočanje s tem, kar prihaja.

6. Ne bo vedno tako. Prišli bodo boljši dnevi, ko bo spet vse po starem. Spomnite se, kako velike ovire sta že premagala in pogumno nadaljujte.

7. Slaba čustva ne obstajajo. Imate pravico jokati, biti jezni in žalostni. Če ste izbrali pravega partnerja, vas bo pri vsem tem podpiral.

8. Zaslužite si razvajanja. Ko vas razmerje utrudi in potrebujete nove energije, ne imejte slabe vesti. Oddahnite si od vsega s sproščujočo aktivnostjo in znova začnite sveži.

9. Proslavite dosežke. Kaj lepega in težkega sta že prestala s partnerjem? Namesto še enega prepira si zaslužita romantično večerjo in večera v samo vajini družbi.

10. Smejte se. Še posebej z drugo polovico, saj vaju bo smeh še bolj povezal in utrdil odnos. To pomeni, da sta sproščena drug ob drugem in si popolnoma zaupata.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri