10 stvari, ki jih niste vedeli o ženskah

10 stvari, ki jih niste vedeli o ženskah (foto: Profimedia) Profimedia
3. 9. 2016

Pa bi jih bilo dobro vedeti! Ženski in moški svet sta svetlobna leta narazen, zato smo se odločili, da vam ga malo približamo. 

1. Ženske si zapomnijo praktično vse

Ti se najbrž spomniš le, da sta se spoznala na neki zabavi, ona pa ti bo povedala, da je to bila v resnici poslovna večerja. Še več, znala bo našteti, kaj sta pila, jedla, o čem sta se pogovarjala, kaj je imela ta dan oblečeno, očitala ti bo, da je nisi primerno pozdravil . .

2. Ravno ženske so izumile "ne-ženske" stvari

Najbrž boš presenečen, ampak ženske so imele »prste vmes« pri iznajdbi:

  • žage »cirkularke«,
  • vesoljske obleke,
  • neprebojnega jopiča,
  • brisalca vetrobranskih stekel in
  • signalne bakle.

3. Izrazi nekaj hvaležnosti v imenu vseh moških

Ženske proizvedejo polovico svetovne hrane, ampak si lastijo le procent zemljišč, na katerih ti pridelki rastejo. Svoji dragi se lahko v imenu vseh moških oddolžiš na primer z imenitno večerjo.

4. O čem ženske najpogosteje lažejo?

Ponavadi brez težav vidiš, kdaj ti dekle nekaj prikriva, a ženske se brez težav (in slabe vesti) zlažejo o dveh stvareh – svoji starosti in velikosti modrčka. In čeprav trdijo, da ne marajo »porničev«, si jih kdaj z zanimanjem pogledajo.

5. Po tihem si vsaka želi imeti »rešitelja«

Če v restavraciji ne plačaš računa in ji pri izhodu ne pridržiš vrat, si seveda največji neotesanec na svetu. Kakorkoli, če ji v restavraciji ne pustiš, da plača račun in si sama odpre vrata, ne priznavaš njene neodvisnosti in emancipiranosti.

Sprijazni se, v obeh primerih izgubiš – zato le bodi kavalir in ji odpri vrata lokala, avta . . čeprav bo zanikala, se ji bo zdelo neskončno romantično. Na tihem si vsaka želi imeti »rešitelja«. Le kdo bi razumel te ženske?

6. Darilo zanjo vedno zavij

Čeprav se tvoj prijatelj ne pritožuje nad nezavitim darilom, ki mu ga prineseš kar v plastični vrečki iz trgovine, to še ne pomeni, da se bo s tem strinjalo tudi tvoje dekle. Darilo zanjo vedno zavij, to se ji bo zdelo lepo in pozorno od tebe.

7. Če ji kupuješ nakit, pozabi na bižuterijo

Ko smo že pri darilih – če z nakupom darila čakaš do zadnje minute, je najboljša izbira nakit. Ne kič in ne bižuterija, ampak pravi nakit, ki ga kupiš pri zlatarju. Kakorkoli, prav nič ji ne bo všeč, če bo izvedela, da si ga kupoval s svojo prijateljico ali da ga je izbrala prodajalka. Darilo zanjo izberi sam!

8. Ženski paradoks

Z ženskami je vedno nekaj narobe – boli jih glava, imajo krče . . Ne glede na vse pa te bodo najbrž preživele za nekaj let.

9. Zakaj se toliko skokov čez plot za eno noč konča z nosečnostjo?

Nikoli ne pozabi, da obstaja velika verjetnost, da se »seks za eno noč« konča z (nezaželeno) nosečnostjo. Ženske si namreč v plodnem obdobju bolj želijo (več) seksa. Kondom je torej obvezen.

10. Pretekli spomini – naj te ne zaloti s kramo od bivše

Ženska bo seveda shranila vsa pisma, čestitke, razglednice in ostalo »kramo« od svojega bivšega. Če bo podobne stvari odkrila pri tebi, bo ogenj v strehi. Ne glede na to, kako dobro jih skriješ, našla jih bo. Ženske imajo prirojen čut za iskanje teh stvari.

Preverite še, kaj so ženske povedale o dobrih ljubimcih.