10 stvari, ki se bodo zgodile, ko bosta skupaj preživela več kvalitetnega časa

10 stvari, ki se bodo zgodile, ko bosta skupaj preživela več kvalitetnega časa (foto: Diego Rezende | Pexels) Diego Rezende | Pexels
30. 4. 2021

Je prva oseba s katero zjutraj spregovorita in zadnja, ki jo poljubite za lahko noč. Kaj pa ves čas vmes?

Pravijo, da za stvari, ki si jih resnično želimo, vedno najdemo čas. Tudi ko gre za zvezo, je pomembno, da si vzamemo čas.

Kvalitetno preživljanje časa prinaša številne prednosti, ki se jih morda ne zavedate in tu jih naštevamo le deset:

1. Vajina povezanost se bo poglobila. Najdita čas drug za drugega in opazujta, kako se bo vajin odnos krepil. Izziv: mesec dni hodita na zmenke. Enkrat na teden.  

2. (P)ostala bosta najboljša prijatelja. Takšna intimnost bo pripeljala do pravega prijateljstva. Vaš partner oz. partnerka bo oseba, ki z vami praznuje največje uspehe, a je tam tudi, ko potrebujete ramo.

3. Naučila se bosta bolje komunicirati. Resnično prava umetnost se je pogovarjati prijazno, sočutno in z razumevanjem. Če si redko vzameta čas drug za drugega, pa je lahko komunikacija še večja težava. Tudi zato, ker ne delita svojih občutkov, tiščita jih v sebi …

4. Razvila bosta boljšo intimnost. Bližina, dotiki, poljubi, objemi, globok pogled v oči, ko sedita drug ob drugem in se pogovarjata … Vse to, kar manjka, ko si ne vzamemo dovolj časa drug za drugega.

5. Ugotovila bosta, da se lahko skupaj še vedno noro zabavata. Kdaj sta se nazadnje zaradi 'trapaste' šale tako nasmejala, da so vama tekle solze in so vaju bolele trebušne mišice? Tudi to potrebujeta, ker v življenju ni vse samo delo in odgovornost.

6. Preživljanje kvalitetnega časa skupaj bo prineslo tudi boljše zaupanje.

7. Lažje bosta reševala nesoglasja. Ta so močno povezana tudi s pomanjkanjem komunikacije. Jeza, ki se nabira v vas, lahko povzroča bolečino. Morate jo primerno izraziti. A da bi to lahko, potrebujeta čas drug za drugega.

8. Skupaj bosta rastla. Ker se bosta veliko pogovarjala, sodelovala, raziskovala in odkrivala drug o drugem …

9. Bolje bosta razumela življenji drug drugega izven zveze.

10. Razvila se bo globoka zvestoba. Lahko rečeta, da sta zvesta drug drugemu … Vendar poskusita preživeti več časa skupaj in zvestoba se bo še poglobila.

Prirjeno po powerofpositivity.com
Preverite še:

Ali pa: Kaj naredi vsako astrološko znamenje takoj po seksu