10 znakov, da je vajina zveza trdna in bo trajala

10 znakov, da je vajina zveza trdna in bo trajala (foto: Profimedia) Profimedia
27. 4. 2016

Ko se najdeta, se vama dobesedno meša. Metulji se preganjajo v vašem trebuhu, vse je zanimivo, prikupno, smešno ... Naj tako ostane. Preverita, kateri znaki kažejo, da je vajina zveza trdna (in jih ponavljajta vsak dan).

  1. Hvaležni ste in to tudi glasno izražate. Beseda 'hvala' je prav tako pomembna kot 'ljubim te'. Kar dokazujejo številne raziskave – izražanje hvaležnosti je zelo koristno za vajino razmerje.
  2. Vaš partner skrbi za zdravje in je optimističen. Glede na nedavne raziskave je zveza s fantom, ki je dobrega zdravja in pozitivnega mišljenja, močnejša.
  3. Uporabljata iste besede – zaimke, predloge, veznike ...? Potem imata več možnosti, da bo vajina zveza trdna, pravijo raziskovalci. Seveda ni vse odvisno zgolj od besed, a to je eden od faktorjev.
  4. Veliko se poljubljata. Tu imate še en dober razlog za več 'muckanja': raziskave so pokazale, da je veliko poljubljanja = veliko zadovoljstva v zvezi.
  5. Hodita na dvojne zmenke. Glede na nedavno raziskavo, ki so jo predstavili na konferenci SPSP v Austinu, dvojni zmenki pomagajo graditi močnejšo zvezo. Zakaj? Osrečuje že občutek, ker lahko delita svoje srečne trenutke. Če se tudi drugi par odzove pozitivno, se občutki sreče še povečajo.
  6. Partnerka zasluži več. To je dober znak, še posebej, če imata majhne otroke. Zakonca, ki imata otroke, stare od štiri do sedem let, se bosta bolj verjetno izognila kakršnim koli trenjem, če ženska zasluži več, pravi najnovejša raziskava, objavljena v reviji Sociology.
  7. Pogosto skupaj gledata romantične filme. Če je veliko intimnosti, toliko bolje. Raziskave pravijo: pri parih, ki si večkrat privoščijo stiskanje ob gledanju filma in si potem o filmu izmenjajo še mnenja in razmišljanja, se verjetnost, da se bosta razšla zmanjša za 50 % v primerjavi s tistimi, ki tega nikoli ne počnejo.
  8. Se 'žličkata'? To je dober znak. Partnerja, ki se v postelji privijeta drug k drugemu, lažje prebrodita težave in sta srečnejša v primerjavi s tistima, ki spita vsak na svojem koncu postelje.
  9. Občutki v trebuhu ne lažejo. Če so ti dobri, se bo zveza obnesla, pravijo raziskovalci.
  10. Imata redne spolne odnose. Oziroma veliko teh. Saj niste presenečeni, kajne? Preberite: Kako pomembno je dobro spolno življenje za zvezo?