10 znakov, ki potrjujejo, da ste brezupni romantik

10 znakov, ki potrjujejo, da ste brezupni romantik (foto: profimedia) profimedia
29. 5. 2018

Če se prepoznate v spodnjih situacijah, imate potrditev, da romantika obvladuje vaš svet.

Kot brezupni romantik se boste zalotili v takšnih situacijah:

1. Romantični filmi se vam ne zdijo dolgočasni ali osladni, čeprav že dobro poznate scenarij: fant bo na koncu našel dekle in srečno bosta živela do konca svojih dni.

2. Žal vam je, ko se drage osebe razidejo s partnerjem. Ponudite sočustvovanje in razumevanje, kar prijatelji izredno cenijo.

3. Poskrbite za vse in vsakogar: vedno nahranite brezdomno mačko, prijatelju pripravite malico, ker sam nima časa in mamo peljete po nakupih, saj je njen avto na popravilu.

4. Kot brezupen romantik veste, da vam je usojena velika ljubezen. Vesolje vam jo bo namenilo, ko bo pravi čas za to.

5. Zasanjate se ob pogledu na lep prizor, čudovit razgled ali dojenčka. Ostali ne razumejo, kaj posebnega vidite v tem.

6. Verjamete v srečne zgodbe in konce ter ste prepričani, da natanko to čaka tudi vas. Na poti v službo bo čeden neznanec po vas razlil kavo in nekaj dni za tem se bosta z roko v roki sprehajala po parku.

7. Še vedno se radi spominjate poroke iz vrtca z vašim najboljšim prijateljem. Teoretično se nikoli nista ločila, svoj prstan pa hranite v skrinjici iz otroštva.

8. Vedno skušate na svet gledati pozitivno. Celo težke preizkušnje niso prekletstvo, ampak priložnost, da se naučite nekaj novega.

9. Verjamete in želite, da ljubljene osebe v življenju najdejo ljubezen, srečo, dobro službo in vse, kar jim veliko pomeni. Njihova življenja so za vas enako pomembna kot vaše.

10. V vsem in vseh znate videti kaj lepega. Ohranili ste otroško veselje nad preprostimi stvarmi in razveseljuje vas misel, da ste obdani s tako čudovitimi osebami ter prizori.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri