25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša

12 spolnih položajev, ki jih je vredno preizkusiti

12 spolnih položajev, ki jih je vredno preizkusiti (foto: Shutterstock.com) Shutterstock.com
28. 11. 2015

Odlični spolni položaji za izpopolnjujočo spolnost na dolge proge.

Oba partnerja v spolnosti resnično uživata, ko ljubljenje povsem spontano, ko užitek sledi užitku ... ko jo popeljete iz orgazma v orgazem ... Seveda pa to ne gre kar takoj, saj je le treba poznati nekaj tehnik. Za živahno preživljanje zimskih uric smo vam pripravili 12 tehnik, ki vam bodo nedvomno prišle prav. S partnerko jih preučita, seveda eksperimentalno, nato pa nanje "pozabita", kar pomeni, da se igri teles popolnoma predajta. In za to si vzemita čas, veliko veliko časa, da jo začutite in ona vas. No, kdaj pa kdaj se lahko potešita tudi na hitro, toda mi vam svetujemo, da hitita počasi.

Izpopolnjeni misijonarski

Dobri stari misijonarček je pač klasika. Vedno atraktiven, nikoli napačen. Kaj pa, če bi ga malo začinili? In ga naredili še privlačnejšega?

Kako: Preskočimo suhoparne opise in raje zabijmo žebljico na glavico. Če si želite skupnega orgazma, na začetku (namesto da planete nanjo kot volk na kozo) malo umirite svoje podivjane konje. Elegantno se zazibajte naprej in nazaj. Uporabite blazino in privzdignite njene boke. Sprostili boste poti in še globlje prodrli vanjo. Bi radi, da ona prevzame nadzor? Preprosto. Okoli hrbta naj vam ovije noge, vi pa potisnite boke proti njej.

Dobro za vas: Vse niti so v vaših rokah. Brez težav jo lahko poljubljate, grizljate po prsih in se igrate z njo, medtem ko prodirate vanjo. In slabost? Da, čisto vse boste morali storiti sami (pa saj vam to tudi ugaja, kajne? ).

Dobro za njo: Večina žensk ima raje položaje, ki omogočajo poljubljanje ter očesni stik - in misijonarček dopušča oboje. Pa še hitro ji bo p . .

Orientalske škarje

Si želite nekaj popolnoma novega? Bi radi v svoji postelji pričarali orientalsko erotiko? Preizkusite položaj z Bližnjega vzhoda.

Kako: Lezite na hrbet in razširite noge. Partnerka naj se usede in nežno zajaha vašega korenjaka, potem pa naj leže na svojo stran. Sledi samo še usklajeno gibanje teles.

Dobro za vas: Občutek pri penetraciji je nenavaden, posebno na koncu spolnega organa. A bodite pazljivi, da ga ne boste na silo tiščali tja, kamor ne bo hotel iti. Lahko ga, hm, zlomite.

Dobro za njo: Stara znanka je preizkusila položaj in ga opisala kot "intimno, vzburljivo mešanico erotike in strasti". Le kaj je imela v mislih?

Netopirka

Če obvladate akrobatske prvine (pomagajo tudi gimnastične spret- nosti) in obožujete prefinjen oralni seks, potem je tole prav za vas (sicer pa, prosim, ne poskušajte tega doma! ).

Kako: V osnovi je to stoječa različica vsem-dobro-poznanega položaja 69. Predigra pa je nekoliko bolj sofisticirana. No, poglejmo. Draga naredi stojo na rokah in razširi noge. Pokleknete, jo zgrabite za pas in dvignete (tukaj se vam bo obrestovala vsaka ura, ki ste jo prepotili na fitnesu! ), ona pa se opre na vaše noge. Kar sledi, je popolnoma preprosto - vi aktivirate svoj jezik, ona pa se začne igrati z delom telesa, ki je najbližji njenim ustom.

Dobro za vas: To ni le izvrstna aerobna vaja, poleg vsega je še zabavno. In naredili boste vtis. Verjemite, česa takega zagotovo še ni doživela.

Dobro za njo: Razganjalo jo bo. Poplava krvi, ki bo bruhnila v njeno glavo, bo še potrojila njene spolne zahteve. Pokazala vam bo, da ni iz navadnega testa. (Če menite, da ta položaj nekako ne sodi v vaš seksualni kontekst, predlagam, da Men's Health zasukate za 90 stopinj v levo! )

Kviki

Se zgodi, da trenutek (z vašega zornega kota) ni ravno idealen za ljubljenje. Kaj pa, če si ona obupno želi seksa, vi pa se nikakor ne morete odpovedati nogometni tekmi priljubljene ekipe? Tukaj je rešitev, s katero boste ubili dve muhi na en mah.

Kako: S hrbtom je obrnjena proti vam, eno nogo udobno namesti na stol, vi pa jo elegantno napadete od zadaj (priporočljivo je, da jo zaradi težav z ravnotežjem, ki bi jih lahko imela, rahlo primete za boke). Ker je to že v samem principu tek na kratke proge brez ovir, pretirano ogrevanje ni potrebno. Samo privzdignite ji krilo in odvrzite njene spodnjice. Seanso lahko dokončate tako, kot ste jo začeli, če pa vas slučajno premami, jo lahko postavite ob steno in v divjem slogu končate z zmago.

Dobro za vas: Seks brez pretiranega napora. Ni vam treba odmetavati oblačil, kar je praktično in vzburljivo.

Dobro za njo: Spontanost in predrznost kvikija lahko pospešita njeno popotovanje od potrebe do orgazma. (Vsekakor boste uživali. Težava se pojavi le, če je vaša draga višja od vas. V takih primerih morate vložiti dodaten napor. Pa tudi kakšna pručka pride prav. )

TV-začimba

Strastna alternativa televiziji - sprostite se, oglejte si nespodoben DVD in vsake toliko pritisnite na gumbek ali dva.

Kako: Naj vam stena služi kot udobno (o tem bi se sicer dalo razpravljati! ) naslanjalo (uporabite blazino, pa bo svet lepši). Partnerka naj se usede na korenjaka. Naslednji korak od vas zahteva, da jo primete za boke in začnete poplesavati.

Dobro za vas: Položaj je sanjska mešanica dvojega, kar v življenju počnete najraje: seksa in delanja ničesar. Pa še vsi gumbi so v vaših rokah.

Dobro za njo: Ne samo, da boste prodrli globoko vanjo, ujela bo tudi vaš pogled - in to ji bo strahovito ugajlo.

Mister Univerzum

Intenzivnost. Moč. Strast. Dinamika. Si drznete?

Kako: Vi - za začetek na kolena. Ona - strastno vas zajaha in objame z nogami okoli pasu. Težave lahko nastopijo pri naslednjem koraku. Treba bo vstati (da, skupaj z njo! ) in jo počasi premikati po svojem organčku (držim pesti, da bosta oba hitro prisopihala do vrhunca! ).

Dobro za vas: S tehniko je tokrat nikakor ne boste očarali (naj vas potolažim - položaj ni idealen za nobenega od vaju), toda vaša moškost in moč jo bosta navdušila. Ampak, karkoli že naredite, pazite, da vam ne pade na tla!

Dobro za njo: Spoznala bo vaš novi moški jaz. Njene skrite sanje bodo postale resničnost. (Dragi moji, upam, da ste prej pošteno obdelali katero od Men's Healthovih vadnic! )

Naraščaj

Načrtujete otroka? Ali pa si le želite takšnega seksa, da te kap (zaradi globine in intenzivnosti, da ne bo pomote! )?

Kako: Naj se uleže na trebuh, pod boke ji namestite blazino. Tako postavljena vas bo zapeljivo vabila, da se ji pridružite (in drugega vam tudi ne preostane). Zaradi ugodnega položaja bodo semenčeca potovala v pravi smeri (in mirno lahko začnete izbirati otroško sobo). Da pa bo zagotovo šlo kot po maslu, naj v tem položaju ostane še nekaj minut po izlivu. Težnost in plodnost bosta poskrbeli za vse drugo.

Dobro za vas: Po zaslugi njenega položaja boste lahko prodirali globoko in obema se bo meglilo pred očmi od ekstaze. In kar je najlepše, čez nekaj mesecev se boste lahko vpisali na očetovski tečaj.

Dobro za njo: Poleg neprecenljive časti, da bo nosila vašega otroka, bo pred tem še neznansko uživala.

X-file

Čudovit položaj, ki bo še dodatno razgrel strastne zimske noči.

Kako: Obsedenost s televizijsko nanizanko ni pogoj. Vse, kar se pričakuje od vaju, je, da s telesi ustvarita strasten X, kar pa sploh ni težko. Zleknite se na tla, ona pa naj se usede v vaše naročje, globoko prodiranje sicer ni mogoče, na plan pa lahko izbruhnejo drugi (še neodkriti) vrelci strasti.

Dobro za vas: Zaradi manjše stopnje intenzivnosti se boste izkazali pri vzdržljivosti. Imela bo možnost, da (enkrat za spremembo) prva zagleda zvezde.

Dobro za njo: Nekatere ženske naravnost obožujejo počasnejše gibe, saj se tako laže osredotočijo na intenzivnost orgazma.

Dvojno veselje

Prava ekstaza, če si jo želite dotikati povsod.

Kako: Lezite na posteljo in jo prosite, naj se (s hrbtom proti vašemu obrazu) usede na vas (mislim, da ni treba razlagati, kam). Ima dve možnosti. Prvič, sedi pokonci in se premika s primernimi gibi, in drugič, nagne se nazaj in vam prepusti, da se posvetite njenim prsim.

Dobro za vas: Obe roki imate prosti, tako da lahko mirno raziskujete njeno telo (ne pozabite na občasno/konstantno vznemirjanje klitorisa). V bistvu ležite in uživate.

Dobro za njo: Ni očesnega stika. Morda pa sploh nima želje, da bi gledala vaš obraz. Šalo na stran. Pripada ji vodilna vloga in kreacija spol-nega akta. Ima tudi možnost, da se skloni naprej in vam sesa prste na nogah (če jo to vzburja). Upam, da niste preveč žgečkljivi!

Sladko in gladko

Ste za globoko? Potem morate v "pasji" položaj.

Kako: Partnerka naj se spravi na vse štiri, vi pa pokleknete, jo primete za boke in začnete telovadbo. Ne pozabite na roke! Sprehajajte se po njenem telesu in ga spoznavajte.

Dobro za vas: Nikoli več ne bo kričala: "GLOBJE! ! ! " Vse niti so v vaših rokah - hitrost, globina pa še fantastičen razgled na razgreto zadnjico vam bo poravnal gube na obrazu. Položaj dopušča tudi mnogo improvizacije. Lahko jo poležete na posteljo (noge naj ji bingljajo čez rob) in jo napadete kar stoje. Samo ne pozabite na premore. Mnogi moški zagotavljajo, da je to najhitrejši položaj za doseganje orgazma. Bodite moški (z veliko začetnico) in prekoračite slovensko povprečje.

Dobro za njo: Z vso silo boste objeli njeno G-točko in čutila vas bo še intenzivneje kot prej. Edina težava, na katero lahko naletite, je protest zaradi pomanjkanja očesnega stika. Sprememba položaja bo odpravila tudi to neprijetnost, vam pa dala čas, da se malo umirite in ne izstrelite svojih nabojev prezgodaj. (Dragi moji, pokončno in ponosno v boj! )

Tečaj jahanja

Zakaj bi se naprezali do onemoglosti, če to lahko kdaj pa kdaj stori tudi ona?

Kako: Preprosto. Ulezite se in ji pustite, da se izživlja nad vami.

Dobro za vas: Vzdihovala, vpila (preklinjala? ) bo, medtem ko se boste zabavali z njenim oprsjem in uživali v predstavi. Jupi!

Dobro za njo: Skoraj gotovo najboljši položaj za ultraorgazem, saj sama nadzoruje hitrost in smer. Dodatna vzpodbuda je vsekakor pogled na vaš pohotni obraz. (Da, jahanje je spet v modi. Kavboji vseh dežel, naj se igra začne! )

Sanja Grobovšek

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri