3 najbolj intuitivni horoskopski znaki

3 najbolj intuitivni horoskopski znaki (foto: Profimedia) Profimedia
29. 1. 2018 Vir: liza.aktivni.si

Tako pač je - nekateri ljudje imajo zelo razvito intuicijo, pri nekaterih pa ta občutek ni tako močan.

Tisti, ki pri sebi sami vedo, da jim je "šesti čut" oziroma intuicija večkrat pomagala iz težav ali pravočasno preprečila, da bi zabredli vanje, ji bodo zaupali in pustili, da jih vodi. Kateri pa so tisti horoskopski znaki, ki veljajo za najbolj intuitivne? Preverite in se prepričajte, ali je v tem kaj resnice.

1. Škorpijon

Škorpijoni veljajo za zelo strastne ljudi, z močno razvito intuicijo. Zelo težko jih je prinesti okrog. V bistvu veljajo za nekakšne "hodeče detektorje laži", ki v trenutku začutijo, da jim nekdo laže. Zaradi zmožnosti hitrega "branja" namenov in misli drugih ljudi so zelo previdni in drugim preprosto ne dovolijo, da bi jih prizadeli. Veljajo za odlične ocenjevalce značajev, s pomočjo intuicije pa pogosto odkrijejo najboljše v ljudeh.

2. Strelec

Zelo so intuitivni, a samo takrat, ko lahko o določeni zadevi razmislijo v miru oziroma na samem. Lahko bi rekli, da morajo malce "pomeditirati" o njej. Morda ne bodo v trenutku našli prave rešitve, a ko o njej razmislijo ali kakšno dilemo malce prespijo, se bodo dokopali do pravega odgovora. Čeprav imajo močno intuicijo, je ne uporabijo v vsakem primeru - včasih dovolijo, da se stvari odvijajo same po sebi. Razlog za to pa je, da so svobodnega duha - ne marajo omejevanja. Tudi pri taki zadevi, kot je intuicija.

3. Ribi

To horoskopsko znamenje velja za intelektualno, a s hkrati močno intuicijo. Ljudje, rojeni v tem znaku, so zelo premišljeni in prijazni. Vedno so odprtega duha in glave, sledijo pa svojemu srcu. Čutijo, da so duhovno povezani z ljudmi, ki jih srečujejo v vsakdanjem življenju. Njihova intuicija izhaja iz srca - tako tudi vedno vedo, komu ga lahko zaupajo.

Povzeto po mindwaft.com