4 napotki, kako se odlično ujeti v postelji

4 napotki, kako se odlično ujeti v postelji (foto: Profimedia) Profimedia
26. 12. 2015

Včasih je težko razbrati, kaj si ženska v določenem trenutku želi v postelji. Naj vam pomagamo z naslenjimi štirimi nasveti. 

Ujemite njen pogled

Kadar ženska ni zadovoljna (naj bo to v spalnici ali zunaj nje), se izogiba očesnemu stiku. Preverite, kolikšen je njen užitek, in ji omenite: “Super okusna si . . ” Pri tem se ji zazrite v oči. Če se bosta vajina pogleda ujela in bo seks postal še strastnejši, potem ste na pravi poti.

Vrnite ji uslugo

Ženska bo ponavljala vaše gibe in poljube po telesu, če ji bodo ugajali. Po drugi strani pa vam bo s svojimi poljubi po vašem telesu in božanjem poskušala “namigniti”, kaj lahko tudi vi storite zanjo, ko bosta vlogi zamenjala. Zapomnite si, saj ženska ponavadi noče početi z vami stvari, za katere si ne bi želela, da bi jih tudi vi počeli z njo.

Ne sprašujte

Njeno telo vam bo odgovorilo na to, ali se počuti zadovoljno. Določenih stvari pač ne more kar improvizirati. Na primer nenamernega krčenja mišic v vagini med orgazmom. Govorico vzburjenega telesa ni vedno lahko odkriti, ampak v njenem primeru so to največkrat njene nabrekle bradavičke in sramne ustnice ter nabrekli, potemnjeni klitoris.

Sledite njenim bokom

Boki so pravi pokazatelj njene vzburjenosti. So pravi metronom, ki s poskakovanjem nakazuje stopnjo intenzivnosti vaše stimulacije njenih erogenih področij. Kar veselo pot pod noge do še večjih užitkov.

Preberite še, od česa je odvisno dobro razmerje, pa tudi, kater sadež pripomore k boljši spolnosti.