5 izjemnih ugodnosti, ki jih prinaša razmerje na daljavo

5 izjemnih ugodnosti, ki jih prinaša razmerje na daljavo (foto: profimedia) profimedia
5. 7. 2019

Pari, ki gojijo razmerje na daljavo, se zavedajo, koliko dobrih posledic prinaša takšen odnos. 

Razmerje na daljavo ni za vsakogar in zahteva veliko zaupanja obeh partnerjev. Tistim, ki uspeva, uživajo v nekaterih dobrih straneh, ki jih običajno razmerje ne prinaša. 

Dobra samozavest

Razmerje na daljavo ni zgolj priložnostni odnos z nekom, ki ga vidite nekajkrat letno. Je veliko več in pari, ki so v njem, to razumejo. Vsak dan se prebudijo z mislijo, da nekdo vloži veliko truda posebej zanje, skrbi za redno komunikacijo in usklajuje urnike, vse zato, da bi odnos cvetel. Ko veste, da je nekdo tako požrtvovalen in bi za vas naredil marsikaj, se tudi vi počutite posebno, kajne?

Osredotočenost na kariero

Ljudje v dolgotrajnih razmerjih imajo več časa za službo, zato se ji lahko bolj posvetijo, kar se pozna v napredovanju in pri dobrem delu, ki ga opravljajo. Včasih si stvari lahko pustijo za večer ali za popoldanski čas in si privoščijo sproščeno dopoldne. Nič ni narobe tudi, če kakšen klic opravijo med vikendom. Morajo le paziti, da še vedno ločijo prosti čas in čas za delo. 

Čas za družino in prijatelje

Več časa namenijo druženjem in vzdrževanju odnosov z družino in prijatelji. Morda ste opazili, da se tudi sami radi obrnete po nasvet k prijatelju, ki ima razmerje na daljavo, saj si vedno vzame čas in vas posluša. 

Drugi jim zaupajo in jih cenijo kot prijatelje. Radi jih vabijo v svojo družbo in obratno: prijatelji, ki imajo razmerje na daljavo, vedno poskrbijo za družabne večere, na katerih se vsi zabavajo. 

Zdravje lahko postavijo na prvo mesto

Priznajte: kolikokrat ste izpustili vadbo, da ste namesto tega imeli zmenek in kolikokrat se vam ni ljubilo vstati, da bi se rekreirali zjutraj in ste se raje malce pocrkljali? 

Ljudje v razmerjih na daljavo razmišljajo drugače. Ko se srečajo, želijo za partnerja izgledati najbolje, kot lahko, zato se predajo rekreaciji in se verjetno prehranjujejo bolj zdravo. Tudi vi se večkrat opomnite, da boste z gibanjem poskrbeli za oblikovano telo in zagotovo pritegnili pogled partnerja. Sedaj misel na poležavanje na kavču ni več tako privlačna, kajne?

Bolje postavijo svoje vrednote

Lahko si privoščijo, da so malce sebični in svoje potrebe postavijo na prvo mesto. Zato ne boste videli, da bi pregoreli in se predali stresu. Na delo prihajajo spočiti, naokrog pa hodijo z nasmeškom, saj redno izpolnjujejo svoje želje. Brez težav se zavzemajo za to, kar je zanje najbolj pomembno, saj jih pri tem ne ovirajo partnerjeve prioritete, ki bi lahko bile malce drugače, kar zahteva prilagajanje.

Preverite tudi: 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri