5 misli, ki moškega prešinejo, medtem ko nudi oralni seks

5 misli, ki moškega prešinejo, medtem ko nudi oralni seks (foto: Shutterstock.com) Shutterstock.com
6. 8. 2015

O, ja, mnogo misli mu bega po možganih, ko se poda čez njeno kepico užitka. A te misli običajno niso tiste, za katere ženske mislijo, da ga prešinejo.

1. Ali jo lahko potem poljubim na njene prave ustnice?

Po dejanju so fantje namreč točno takšni, kot se pričakuje, da je nekdo, ki je ravnokar čofotal po ženskem spolnem organu. Saj se na koncu spretno obrišejo v rjuho, a kljub temu niso popolnoma prepričani, če je njej po tem mokrem dejanju poljubljanje seksi ali ogabno.

2. Se ona premika, ker uživa ali ker bi rada spremenila položaj?

Večkrat je bolj pametno staviti na to, da s premikanjem želi spremeniti položaj njegove glave, da bo njegov jezik pisal abecedo po drugi, še bolj občutljivi točki. Ampak zagotovila za pravilen odgovor ni - mogoče se resnično premika le iz užitka?

3. Ojej, utihnila je!

Panika! Angažirajmo vse znanje o oralnem seksu! Prsti, rotirajoče osmice, obračajoči tornado, premikanje jezika se takoj poveča za še deset dodatnih trzanj na minuto. Sicer je ona verjetno le zajela zrak in se prepustila užitku, a moški takrat pričnejo brskati po najbolj temačnih arhivih znanj o oralnih spretnostih, le zato, da bi iz nje spet privabili kakšen zvok pozitivne potrditve.

4. Kdo bo zdaj spal na tej blazini?

Če je bila ona z zadnjico naslonjena na eni od blazin - ker je potem dostop lažji - je dilema o tem, kdo bo potem spal na tej blazini, čisto legitimna. Džentlemani bodo seveda prevzeli pobudo in se žrtvovali. V dolgoročnem razmerju pa se ta dinamika pričakovano nekoliko spremeni.

5. Če se tole ne zaključi v kratkem, bom potreboval kiropraktika

Čeljust je odmrla že pred petimi minutami, jezik že bolj upehano frca po okolici, vseeno pa najbolj trpi vrat. Saj ne more biti ugodno za zdravje, če imaš glavo tako dolgo ujeto v enem položaju, mar ne? Katerega kiropraktika je že predlagal tisti znanec? 

Oglejte si še najbolj fit 80-letnico.