6 horoskopskih parov, ki so med seboj močneje povezani

6 horoskopskih parov, ki so med seboj močneje povezani (foto: Profimedia) Profimedia
31. 12. 2017 Vir: liza.aktivni.si

Nekateri pari horoskopskih znakov naj bi bili močeneje povezani - vsekakor bolj, kot so povezani drugi horoskopski pari.

Tehtnice in škorpijoni

Tega do sedaj morda niste vedeli, vendar za predstavnike obeh astroloških znamenj velja, da so po naravi zadržani in plašni. Ko govorimo o izražanju čustev in ljubezni, so občutja romantičnih škorpijončkov in tehtnic izjemno intenzivna. Oboji so po naravi prilagodljivi – tehtnice so strastne in želijo, da se njihova boljša polovica počuti ljubljeno, škorpijoni pa hitro postanejo zelo navezani in odvisni od partnerja. Dvojna zmaga. Znamenji vseeno potrebujeta daljše obdobje, da se drug drugemu prilagodita, a ko jima to enkrat uspe, bodo vse ovire izginile. Povezava se bo spremenila v resnično globoko ljubezen.

Ribi in rak

Povezave med ribami in raki so zelo posebne. Ker imajo oboji močno intuicijo, največkrat nimajo težav z nesporazumi. Zaljubljajo se globoko in pogosto pozabljajo na zunanji svet. Po eni strani je sicer dobro, da želijo veliko svojega časa nameniti partnerjem, je pa to hrati lahko tudi nevarno, saj do ušes zaljubljene ribice in rakci radi gradijo gradove v oblakih. Par riba-rak bo morda poteboval nekoliko več usklajevanja na drugih področjih, vendar mu bo zaradi močnih čustev in drugih skupnih interesov skoraj zagotovo uspelo.

Oven in strelec

Gre za postulovski par, ki mu nikoli ni dolgčas. Čeprav ovni in strelci nimajo veliko skupnih interesov, so oboji odprti za poskušanje novih stvari, ki so všeč partnerju. V takšnem razmerju včasih lahko pride do nestrinjanj, vendar ker paru astrologija pripisuje tudi potrpežjivost in sprejemanje različnih mnenj, lahko zaljubljenca uživata tudi v občasnem naspotovanju mnenj. Ker so ovni in strelci znani tudi po visoki intelektualni ravni, lahko skupaj premagujejo vse težavne razmere. Ta par je zelo različnen od ostalih, ljubezen se po navadi razvije iz dolgotrajnejšega prijateljstva.

Dvojček in Vodnar

Znaka sta si med seboj tako različna, da sta skupaj enostavno popolna. Dvojčki so znani po tem, da so radi v središču pozornosti, vodnarji pa so na drugi strani bolj prizemljeni in bodo naredili vse, da uresničijo svoje cilje. Medtem ko so dvojčki pogosto odostni in pozabljajo na pomembne stvari, jih vodnarji ob pravem času opomnejo in jim pomagajo nazaj na ‘pravo pot’. Če govorimo o vsakem znamenju posebej, si oba prizadevata za čim bolj uravnoteženo življenje – če ju torej damo skupaj, so dobri rezultati podvojeni.

Devica in bik

Zemeljska znamenja se zlahka prilagodijo. Device in biki hitro najdejo skupne besede, ko je govora o skupnih ciljih in sanjah, zato par običajno velja za enega najbolj romantičnih. Povezava pa ni dobra le na ljubezenskem področju, ampak tudi v bolj poslovnih, partnerskih in prijateljskih razmerjih. Ker sta oba znaka zelo prizemljena, lahko ves čas pomagata drug drugemu in tako nikoli ne pozabljata na ključne stvari. Negovanje zdravih odnosov devicam in bikcom ne dela težav.

Rak in tehtnica

Popoln par, sorodni duši. Raki so zelo občutljivi, tehtnice pa bolj racionalne. In ko slednje začutijo pomanjkanje čustvene podpore ali pa potrebujejo ljubezen in bližino, jim raki vedno z vsem svojim srcem delijo ljubezen in nežnost. Predstavniki znamenj se ujemajo tudi zato, ker jim ni težko sprejeti ciljev in sanj drugega. Zavedajo se, da bodo skupaj še močnejši, stabilnejši in bolj uspešni. Ker je povezava rak-tehtnica tako močna, lahko znamenji skupaj dosežeta nemogoče.

Povzeto po: humanexplore.com

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri