6 horoskopskih znakov z najmočnejšim seksualnim nabojem

6 horoskopskih znakov z najmočnejšim seksualnim nabojem (foto: Profimedia) Profimedia
13. 1. 2018 Vir: liza.aktivni.si

Vsak človek različno začuti spolno poželenje …

To je odvisno od našega razpoloženja, spolnega partnerja, menstruacijskega ciklusa, ravni stresa, ki smo mu izpostavljeni in še od marsikaterega drugega dejavnika. Seksualni naboj oziroma stopnja poželenja pa naj bi bila odvisna tudi od horoskopskega znaka, v katerem smo rojeni.

Kateri horoskopski znaki veljajo za tiste z najmočnejšim seksualnim nabojem? V nadaljevanju navajamo šest tistih, ki naj bi bili najbolj navdušeni nad seksom – razvrščeni so od najbolj navdušenih do manj navdušenih (ki pa še vedno veljajo za – zelo navdušene!)

1. Devica (23. avgust – 22. september)

Device pogosto povezujemo z nedolžnostjo, a ko gre za posteljne radosti, so lahko ljudje, rojeni v tem znaku, pravi obsedenci (če le hočejo). Device veliko seksajo, a o tem ne razpravljajo z drugimi ljudmi. Posteljne skrivnosti zadržijo zase. Pod njihovo uglajeno zunanjostjo se skrivajo seksualne fantazije in želje. Device, razkrili smo vas!

2. Škorpijon (23. oktober – 21. november)

Škorpijoni se na tem področju zlahka primerjajo z devicami, s to razliko, da niso tako diskretni. Ni jim nerodno ves čas govoriti o seksu. Škorpijoni potrebujejo veliko seksualne pozornosti, da bi izpolnili svoje potrebe. Veljajo za zelo dobre in navdušene ljubimce.

3. Vodnar (20. januar – 18. februar)

Vodnarji so nekoliko bolj obvladani, ko gre za seks. Ne čutijo potrebe, da bi veliko govorili o tem, pa tudi do pogostega seksa ne. A ko vodnar skoči med rjuhe, ste lahko prepričani, da bo sledil fantastičen seks. Radi eksperimentirajo, tako da partnerju ali partnerki zagotovo ne bo dolgčas.

4. Tehtnica (23. september – 22. oktober)

Tehtnice obožujejo lepoto in popolnost, tako da je tudi njihovo seksualno življenje prežeto s tem. Za tehtnice je z zelo pomembno, da tudi njihov partner z njimi doživi lepo in prijetno izkušnjo. To pomeni, da vam bo tehtnica dala točno tisto, kar hočete. Samo razkriti ji morate, za kaj gre. Velika možnost je, da vam bo po tem tudi tehtnica razkrila, kaj hoče od vas …

5. Oven (21. marec – 19. april)

Oven je rad »glavni«. Če vam je to všeč, vam bo všeč tudi tisto, kar vam bo ponudil med rjuhami. Imajo bujno domišljijo in radi so malce nagajivi. Če radi preizkušate novosti med posteljnimi radostmi, nikar ne izpustite priložnosti za bližnje srečanje z ovnom.

6. Bik (20. april – 20. maj)

Biki so pogosto romantični ljubimci. Če hočete, da na plan pride njegova divja plat, potrebujete dobro povezanost, veliko srce in zavedanje, da se bosta dejansko ljubila, ne samo seksala. Bik je na dolgi rok najboljši ljubimec – če najde pravo osebo, jo bo vedno znova presenetil z erotičnimi triki.

Povzeto po www.readlly.com