6 znakov, da imate z nekom močno povezavo

6 znakov, da imate z nekom močno povezavo (foto: profimedia) profimedia
21. 8. 2018

Močne povezave imamo z ljudmi, ki nam pomagajo na naši poti osebne rasti. To so lahko ljudje, ki nas pozitivno motivirajo ali pa tisti, s katerimi se ne razumemo najbolje. Vsi nas učijo pomembnih lekcij. 

Poglejmo, kateri znaki kažejo, da imate z nekom močno povezavo:

1. Motivirajo in inspirirajo nas

To so ljudje, ki nas motivirajo k delu, k stvarem, ki bi jih morali početi, ki so v skladu z nami. S svojim življenjskim stilom vplivajo na nas, da tudi mi nekaj spremenimo. Spodbujajo nas, da postanemo boljši in nas inspirirajo, da je vse mogoče.

2. Učijo nas skozi bolečino

Niso pa vse lekcije vesele izkušnje in pozitivne inspiracije. Nekatere povezave z ljudmi se zgodijo zato, da nas vržejo iz cone udobja, nas izzovejo, da resnično postanemo pozorni nase in na vse, kar nosimo v sebi. To ni vedno lahek proces, a ga potrebujemo. Kadar prijazne besede in motivacije ne delujejo, pač potrebujemo bolečino.

3. Zmotijo našo rutino

Prav tako nekateri ljudje popolnoma pretresejo naše življenje kot smo ga poznali dotedaj in nas prisilijo, da na novo preučimo način, na katerega živimo. Zaradi njih vzpostavimo nove načine razmišljanja in delovanja. 

4. Pomagajo nam, da odpremo srce

V današnjem svetu se hitro zapremo, v veri, da bi se obvarovali pred bolečino. A da bi resnično lahko nadaljevali svojo pot osebne rasti in našli svojo dovršitev, moramo imeti odprto srce. Zato v življenje dobimo ljudi, ki nam pomagajo pri odpirajo našega ranjenjega srca.

5. Opominjajo nas na naše poslanstvo

Vsak od nas ima določeno poslanstvo, vlogo in nalogo v tem življenju. Težava je le, da ga lahko v tem kaotičnem življenju danes hitro pozabimo. Zato v življenju srečujemo ljudi, ki nas lahko spomnejo, kaj je naša vloga tukaj.

6. Pomagajo nam, da gremo naprej

Nekateri ljudje pridejo v naše življenje z namenom, da nam pomagajo pozdraviti našo bolečino iz preteklosti, da premagamo ovire, ki smo si jih postavili in gremo pogumno naprej.

consciousreminder.com 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri