6 znakov, da je vaš moški tisti pravi

6 znakov, da je vaš moški tisti pravi (foto: Shutterstock) Shutterstock
9. 5. 2020 Vir: liza.aktivni.si

Bi ga včasih najraje zadavili, ga izstrelili na Luno ali pa ga nekam poslali? Raje ne, če drži včasih vsaj ena od teh točk:

1. Nihče vas ne pripravi do takega smeha kot on

Če to drži, potem ste zadeli jackpot na loteriji! Kdo pa potrebuje lepo pospravljene omare in romantične izlete, če lahko zastonj dobi smejalne gube?

2. Vaše napake jemlje s humorjem

Vi tečnarite, on se smeji. Vi besnite, on se smeji. Povsod pozabljate svoj mobilni telefon, on se smeji. Takih primerkov ni ravno veliko, zato se ga le držite.

3. Skupaj sta zabaven par

Na zabavah z vajinimi pripovedovanji spravljata ljudi v tak smeh, da se jim v očeh pojavijo solze. In to skupaj. Nikar ne zapravita tega.

4. Vedno vas hvali in nikoli NE ponižuje

Kadar govori o vas, ste superženska. Morda v resnici sicer ni tako izrazito, toda v njegovih očeh ste kraljica, in popolnoma vseeno mu je za mnenje drugih. Ni lahko najti takega kluba oboževalcev!

5. Pred njim si upate jesti največje svinjarije

Kečap s kislo smetano? Nutella s poli salamo? Če vam gleda skozi prste pri takih kulinaričnih ‘izletih’ in ste lahko pred njim to, kar ste v resnici, se ga le držite.

6. Vpraša stavek vseh stavkov. “Kaj lahko naredim zate?”

Če vas zna vprašati ta stavek in ga tudi uresničiti, potem mu morate nujno opravičiti tudi nekaj slabih navad. Za takega moškega se splača malce potrpeti. Zelo resnično.

Preberite še:

Ali pa: