6 znakov, da ste v razmerju z osebo, s katero bi se morali poročiti

6 znakov, da ste v razmerju z osebo, s katero bi se morali poročiti (foto: Profimedia) Profimedia
20. 11. 2017

Če ima vaš partner/-ka vse našteto, ne razmišljajte preveč.

Ta znamenja so dovolj zgovoren dokaz, da imate ob sebi moškega ali žensko, ki ga/jo je vredno obdržati za vedno.

1. Razume vas na globjem nivoju.

S to osebo imate posebno povezavo. Gre za nekoga, ki uživa v vsaki vaši posebnosti; tistem, za kar menite, da je preprosto preveč čudno ali nenavadno, da bi to dovolili drugim videti. Tistem, kar vas dela to, kar ste.

Omogoča vam, da ste takšni, kakršni ste v resnici in da zasijete v svoji najlepši luči.

2. Videti je, kot da vam lahko bere misli.

Kako neki ve, o čem razmišljam? Videti je, kot da so vajina čutila in dojemanje eno. Si pogosto rečeta: "Ravno to sem želel/-a povedati!"?

3. Daje vam prednost.

To je v bistvu preprosto, saj sta tako povezana, da si ne moreta predstavljati tega, da ne bi drug drugega vključila v svoje vsakdanje življenje. Gre za predanost in zavezanost na globjem nivoju.

4. Ko sta skupaj, se vse zdi lažje in bolj enostavno.

V vsakem razmerju obstajajo izzivi in težave, ki jih je treba prebroditi in če to počneta skupaj, je veliko lažje. Tudi takrat, ko vam je v življenju najtežje, imate ob sebi osebo, s katero boste takšne trenutke veliko lažje preživeli.

5. Lahko ga/jo postavite pred izziv, brez da bi vas bilo strah, da vas bo nehal/-a ljubiti.

Oseba, ki je dober partner in vaša sorodna duša, bo vedno imela najboljše namene. Našla bo načine, kako vam pomagati pri tistem, kar si želite najbolj spremeniti in vam ponudila možnosti, da postanete najboljša različica sebe. In to ne bo vplivalo na vašo samopodobo, saj ta oseba točno ve, kako se tega lotiti, da boste to vzdržali.

6. Nudi vam občutek tihega udobja.

Pri vama so konflikti minimalni, saj po njih ni potrebe, ker sta predana temu, da skupaj rasteta in gresta naprej. Ni vam treba niti malo dvomiti, da boste imeli psihično, fizično in čustveno podporo pri tej osebi. Imata posebno vez, ki ustvarja udobje in sprejemanje, čeprav nista popolna.

Svoja pričakovanja si visoko zastavite, saj si to zaslužite, a hkrati si zapomnite, da takšna vrsta povezave potrebuje ljubezen, skrbnost in odpuščanje – tako kot vsa druga razmerja.

Preberite še: 5 preprostih ljubezenskih trikov za boljši zakon.

Priporočamo tudi: Če želite najti pravo ljubezen, se izogibajte takim razmerjem.