7 lastnosti, ki vas naredijo neverjetno privlačne (in nimajo nič opraviti z videzom!)

7 lastnosti, ki vas naredijo neverjetno privlačne (in nimajo nič opraviti z videzom!) (foto: Amber Kipp | Unsplash) Amber Kipp | Unsplash
28. 6. 2020

Ne, ne gre vedno za videz. Moškega pritegnejo tudi te lastnosti ...

Izobrazba/razgledanost. Seveda ne potrebujete doktorata iz fizike. Le širite obzorja in se skušajte iz vsake situacije naučiti nekaj novega. Nova znanja tudi odpirajo ogromno tem za pogovor. In če vama tem nikakor ne zmanjka, to pomeni, da že imata marsikaj skupnega.

Duhovitost. Moški obožujejo sproščene ženske. Kako sproščeno se pogovarjate, smejete, pa tudi, če se znate nasmejati šali na svoj račun.  

Samostojnost. Zadnje, kar si želite, je, da bi ga »prestrašili« z dajanjem vtisa, da izven časa, ki ga preživljata skupaj, sploh nimate življenja. Ženska, ki zna poskrbeti, da je srečna in ne povsem odvisna od moškega, je privlačnejša. Zaželeno je, da niste vedno na voljo … Ker morate morda na sprehod, ker je pred vami družaben dogodek, ker berete knjigo …

Samozavest. Ženske, ki se dobro počutijo v svoji koži, imajo zdrav odnos do sebe in vedo, kaj hočejo, izžarevajo posebno energijo - energijo, ki moške zagotovo privlači.

Skrivnostnost. Zagotovo ga boste pritegnili, če boste malce skrivnostni. Zato mu ne razkrijte vsega o sebi že ob prvem srečanju.

Iskrenost. Ne izmišljujte si stvari, da bi nanj naredili vtis, ker resnica bo nekoč prišla na dan. Bodite spontani, iskreni in predvsem bodite vi.

Komunikativnost. Super je, če je ženska vedno pripravljena na pogovor, a hkrati ni preveč klepetava.

Tako ... Zapeljite ga tudi s svojo inteligenco in zgovornostjo.

Preverite tudi: