7 trikov za popestritev spolnega življenja

7 trikov za popestritev spolnega življenja (foto: Profimedia) Profimedia
24. 9. 2015

Seks je z leti lahko le še lepši … Priporočamo 7 trikov za popestritev spolnega življenja.

1. Igrajte se z globino

Raziskave so pokazale, da je zunanja tretjina vagine, se pravi začetek in vhod nožnice, najbolj občutljiva. Torej je za vzburjenje dovolj že, če moški prodre le s konico penisa. Mimogrede, oba bosta v sedmih nebesih.

2. Nove lokacije

Življenje lahko hitro zaide v ustaljene tirnice in človek se mora prav potruditi, da se zbudi.

Ženske, kako dolgo že niste oblekle seksi spodnjega perila; moški, kako dolgo je že niste pohvalili, da je seksi? Kaj pa seks pod prho, v avtu, na kuhinjski mizi … Novosti vzburjajo!

3. Ne pozabite na barve

Rdeča, temno modra in vijoličasta veljajo za tri najbolj erotične barve. Poigrajte se z njimi.

4. Draženje

Saj ni treba vedno seksati na klasičen način, zabavno je tudi igranje. Namesto penetracije drug drugega zadovoljita le z draženjem spolnih organov. Pri tem si lahko pomagate z roko, nogo, v kopalni kadi tudi z rokavico, gobo, tušem …

5. Uporabite pripomočke

Pozitivne vibracije so dobrodošle tudi pri igricah v dvoje, zato naj se vama v postelji včasih pridruži tudi vibrator. Seveda pa so za popestritev na voljo tudi drugi pripomočki, ki še dodatno stimulirajo G-točko oziroma vzburijo domišljijo.

6. Govor – naravni afrodiziak

Ko ste tam spodaj, govorite. Recite svojemu dragemu, naj govori v vašo kožo, medtem ko se spušča vse nižje in nižje. Prijetne vibracije, ki se sproščajo ob govorjenju, bodo dodatno stimulirale spolno vzburjenost.

7. Izogibajte se cigaretam, alkoholu, pekočim začimbam

Z uživanjem ananasa, cimeta, peperminta in citrusov boste poskrbeli, da bodo vaše tekočine imele mamljiv okus. S tem bo za vašo partnerico/partnerja postal tudi bolj mamljiv oralni seks. Izogibajte se cigaretam, alkoholu, pekočim začimbam ipd.

Ne spreglejte še 4 seks položaji, ki jih moški v bistvu sovražijo