7 znakov, da je ženska dobra v postelji

7 znakov, da je ženska dobra v postelji (foto: Shutterstock.com) Shutterstock.com
5. 10. 2015

Ali je sploh mogoče predvideti, kakšna je ženska v postelji? Raziskovalci ljubezni pravijo, da je mogoče, no, nekako.

Toda najbolj očitna znamenja mnogokrat zavedejo pohotno moško oko. Krilo, ki več razkriva kot pokriva, visoke pete in zapeljiv pogled, ne povedo veliko. Izražajo namen, še zdaleč pa ne povedo, ali je ženska v postelji zapeljivka, ki jo iščete in si je želite.

Predlagam, da poleg očitnih znakov – kako pleše in kaj ima na sebi – poskušate opaziti še naslednja znamenja.

Sama predlaga večerjo

Pazite se “ne vem, kaj bi pa ti rad počel” vrste žensk. Ženska, ki ve, kaj si želi in to nemudoma tudi izrazi (pa tudi če bo s tem odgovorila na najbolj butasto vprašanje), ima veliko boljše zametke, da vas bo v postelji raztrgala na kose (ne vzemite tega dobesedno, prosim).

Dobre ljubimke same prevzamejo pobudo za lastne užitke in takoj odstranijo dvomljive dejavnike.

Zavedajte se, da so okusi ljudi, ko pridemo do posteljne telovadbe, prav tako raznoliki kot takrat, ko govorimo o hrani. Nekdo obožuje pikantno mehiško kuhinjo, a tudi slučajno ne prenese pice. Nekatere ženske želijo, da se jim prisesate na oprsje, druge zahtevajo veliko bolj izdelane prijeme. Ženske današnjega časa tudi malo niso sramežljive. V preteklosti niso spale z dovolj moškimi, da bi vedele, kaj jim ustreza. Zdaj pa postajajo čedalje bolj izkušene in zahtevne.

Vse poje počasi

Opazujte, kako pripravlja hrano. Kako uporablja vilico. Ali uživa v okusih? Je občutljiva? Nerodna? Če ženska je počasi, obstaja možnost, da ima raje dolg spolni odnos. Tako da ... splača se jo povabiti na večerjo.

Ubijala bi ... za čokoladni sladoled

Ne boste verjeli, ampak idealno ljubimko lahko najdete tudi, če primerjate okuse pri izbiri njenega najljubšega sladoleda.

Raziskave, v kateri je sodelovalo 720 ljudi, so namreč pokazale, da se ljubitelji sladoleda z okusom kave zelo dobro ujamejo s tistimi, ki izberejo jagodni sladoled. Vanilijeva dekleta se stopijo ob trdnih in načelnih moških. Ljubiteljice čokolade vidijo kot najbolj erotične, dramatične in čutne ljubimce tiste, ki se predajajo užitkom okusov mete.

Govori kot vi

Ali vas zvok njenih nežnih besed spravlja ob pamet? Najprej morate opazovati, kako govori in hodi. Če neverbalna govorica, ki jo izraža njeno telo, ustreza vaši, je možnost, da se bosta ujela, zelo velika.

Zaplete se lahko, ko zagledate takšen par: ona se premika z zelo počasnimi in usklajenimi gibi, on pa kot ptič frfota po svetu. Pri njiju so možnosti za seksualno ujemanje zelo majhne.

Ali poslušata drug drugega? Tudi to je pomembno. Če vajin pogovor daje vtis dveh ločenih monologov, ki drug z drugim nimata nobene povezave, bo tudi vajina posteljna govorica zelo različna in neusklajena. Če neverbalna govorica, ki jo izraža njeno telo, ustreza vaši, je možnost, da se bosta ujela, zelo velika.

Ve, katere vrvice je treba potegniti

Mlajše ženske pogosto niso dovolj sproščene, da bi doživele orgazem. Starejše pa točno vedo, kaj hočejo in vam to tudi povedo. Ugotovile so že, da je skrivanje želja brez pomene in da to velikokrat vpliva na užitke obeh partnerjev.

Ženske pa lahko uživajo v spolnosti tudi, ko prestopijo mejo mladosti in se znajdejo v meni. V bistvu imajo takrat še bolj utemeljene razloge, da natančno izražajo svoje želje in zahteve ter tako še naprej okušajo nektar spolnih vrhuncev.

Ni res, da ženske izgubijo željo po seksu. Nekatere šele takrat postanejo resnično zahtevne.

Prisloni ti čudovit poljub

Poljub odpira vrata v skrivnostni svet spolnosti. Vaše poljubljate pogosto veliko pove o tem, kako se ljubite. Poljub ni samo izražanje z ustnicami, ampak govorica celotnega telesa. Če se vas močno oklene z rokami, svoje prsi nasloni na vaše in vas boža (praska?) po hrbtu, imate pred seboj strastno in erotično ljubimko.

Najizkušenejše ljubimke velikokrat rade stopnjujejo napetost. Začnejo z otroškim poljubčkom in vas nato nežno ugriznejo v zgornjo ustnico, medtem se igrajo z vašimi lasmi ali nanje položijo svoje roke. Vse skupaj je v bistvu ples. No, ko smo že pri plesu ...

Naj vam bo: je dobra plesalka

Pri raziskovanju za ta članek mi je veliko prijateljev prijazno pojasnilo, naj iščem dobre plesalke. Torej nisem imel velike izbire. Tudi sam sem nekoč hodil s plesalko in že takrat sem sovražil, kako so jo moški jedli z očmi, ko se je pozibavala na plesišču. Ampak v plesu se vendarle nekaj skriva.

Če je energičen, lahko sklepate, da je dama polna energije in odlični kondiciji. Ampak vseeno mislim, da ples sam ne izraža samozavesti in erotičnosti. To ima človek v sebi in žari iz njega. Mogoče je pa res, da pri plesu še bolj pridejo do izraza.

Gregor Anžlovar

Preberite še: 

Moški so odgovorili, kaj na ženskah je seksi in kaj nikakor ne. 

Kako v odnosu znova vzpodbuditi poželenje?

Katera žival ste po indijanskem horoskopu?