Če moški v razmerju počne te stvari, ste našli pravega

Če moški v razmerju počne te stvari, ste našli pravega (foto: profimedia) profimedia
29. 4. 2018

Zaljubljeni moški počnejo marsikaj, da bi očarali svojo izbranko. Med drugim tudi te stvari, ki vam polepšajo čas, ki ga preživite z njim.

1. Podpira vas, ko se soočate s težkimi odločitvami. Skuša se postaviti v vašo kožo in oprosti celo to, da ste brez razloga povzdignili glas nad njim, ker ste v službi pod velikim stresom. Skuša vam stati ob strani, kolikor le lahko.

2. Prisluhne, ko potrebujete poslušalca. Po napornem dnevu in neprijetnem sestanku s šefom je vse, kar si želite, le nekomu povedati o svojih težavah. Nanj lahko vedno računate.

3. Zanima ga, ali je všeč vašim prijateljem. Mnenje vam ljubih oseb mu je pomembno, zato se potrudi, kadar sta v družbi prijateljev in družine.

4. Spoštuje vaše vrednote in ve, o čem se niste pripravljeni pogajati. Nikdar ne želi, da se odpoveste nečemu, kar izredno cenite.

5. Ob njem imate občutek, da razmerje postavlja na prva mesta v svojem življenju.

6. Pripravljen se je pogovoriti o prihodnosti. Predstavlja si, da bi z vami dočakal starost.

7. Ne skuša vas spremeniti, da bi ustrezali njegovim kriterijem. Rad vas ima takšne, kot vas je spoznal na prvih zmenkih.

8. Vedno pove po resnici, pa naj bo še tako težka. Razume, da bi z lažjo vse še poslabšal. Tako vesta pri čem sta in kaj morata rešiti.

9. Videl vas je, ko ste bili najbolj na tleh in vas ni zapustil. Niti takrat, ko ste se zbudili z najbolj grozno frizuro.

10. Pred vami se nikoli ne pretvarja. Niti, ko je v družbi prijateljev in na vas skuša narediti vtis, ali ko bi se rad izkazal pred vašo družino.

11. Predstavil vas je svojim prijateljem in vas ob tem ponosno držal za roko. Z vami je resnično srečen in si želi, da bi to vedeli vsi.

12. Rad vas preseneti z majhnimi pozornostmi, ki vam sporočajo, da vas ljubi. Zato je v omarici vedno vaša najljubša čokolada, skodelici kave pa doda cimet, kot imate radi.

13. Ne zahteva, da se odpoveste svojim hobijem in ni užaljen, ko čas želite preživeti sami ali v družbi svojih prijateljev.

14. Vedno se trudi, da bi vas spravil v dobro voljo. Naj bo naloga še tako težka, mu na koncu uspe.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri