Česa ženske ne marajo med seksom?

Česa ženske ne marajo med seksom? (foto: Profimedia) Profimedia
8. 10. 2015

Številni moški mislijo, da so izvrstni ljubimci in svojih napak v postelji ne opazijo. Ste med njimi tudi vi?

Pozabili ste sezuti nogavice

No, morda niste zares pozabili, ampak vam pač ni padlo na pamet, da bi pred seksom sezuli tudi svoje najljubše bele nogavice. Napaka! Ženske so alergične na gole moške v nogavicah, zlasti če so te bele! Zato si med slačenjem najprej sezujte nogavice in šele nato odvrzite druge kose oblačil.

Pretiravate z mokrimi poljubi

Res je, da so lahko poljubi v največjem navalu strasti tudi mokri in vroči, vendar ima vse svojo mejo. Svoji dragi nikar ne poslinite celega obraza, da bo z nje kapljalo, kot bi ravno prišla izpod prhe. Če ste eden tistih, ki pri količini sline radi pretiravajo, morate to svojo navado čim prej opustiti!

Brez občutka nad bradavičke

Še ena huda napaka! Bradavičke na ženskih prsih so nežne in občutljive, zato vam bo vaša draga gotovo zamerila, če jih boste napadli, stiskali in vrteli, kot da bi hoteli odviti preveč privit vijak. Šele takrat, ko se vam bo zdelo, da jih obdelujete preveč nežno, bo ravno prav.

Saj vemo, da imate njene dojke radi v rokah, a vseeno poskusite malo brzdati navdušenje. Ne stiskajte jih, kot da kupujete sadje na tržnici. Položite roki nanju in ju nežno in čvrsto zibajte ter gnetite z občutkom. Njene prsi so bolj občutljive od drugih vaših igračk.

S trdimi prsti nad klitoris in vagino

Moški dostikrat menijo, da se klitorisu takoj, ko se ga dotaknejo, priležejo trdi in grobi prijemi. Seveda se motijo. Klitoris obožuje rahle dotike, vendar ne 'na suho'. Zato ga pred stimulacijo nujno navlažite, kar bo zagotovilo lažje drsenje.

Tudi vagina ne mara, da jo napadete, če ni navlažena. In vanjo nikar ne tlačite prstov kot za stavo, temveč jo osvajajte počasi, a vztrajno. Zapomnite si, da vaši prsti niso penis, zato vam ni treba izvajati klasičnih gibov ven in noter, ampak ste lahko malce bolj fleksibilni.

Ignoriranje preostalih delov telesa

Žensk telo ni le vzhodno in zahodno hribovje ter karavanški predor. Ne spreglejte njenih drugih erogenih con in ljubkujte celotno telo. Posvetite se njenemu vratu, notranji strani stegen, zapestju, stopalom … V bistvu je ob pravem pristopu njeno celotno telo ena sama velika erogena cona.

Opala, zgrešil sem luknjo …

Ja, pa kaj še. S pretvarjanjem boste dosegli ravno nasproten učinek. Če si želite analnega seksa, se o tem najprej pogovorite s partnerico. Tako se boste tudi izognili bolečini in drugim neprijetnim posledicam, zaradi katerih vam gotovo ne bo nikoli več dovolila poskusiti česa podobnega.

Opozorite jo, preden vam bo prišlo

Ženske ne marajo presenečenj, ki imajo okus po morski vodi, zmešani z jajčnim beljakom. Zato bodite obzirni in ji med oralnim seksom povejte, da lahko v kratkem pričakuje izliv. Tako ga bo lahko usmerila tja, kjer je ne moti.

Ljubkovanje po seksu - kaj je to?

Po seksu se morate s svojo drago še malce pocrkljati (razen seveda, če gre za hiter seks na kakšnem javnem kraju). Vzemite si čas in jo nežno ljubkujte, da se bo počutila ljubljeno. Nikar se ne pojdite takoj umit v kopalnico, saj bo imela občutek, da se vam seks z njo in njen telesni vonj upirata.

In četudi je na sporedu najpomembnejša tekma te nogometne sezone, ni opravičila, da si ne bi vzeli vsaj desetih minut za malo nežnosti. Po seksu namreč nosimo srce na pladnju in se lahko s partnerjem najbolj povežemo. Nikar ne zamudite te priložnosti.

Preverite še, katere stavke ženske med seksom rade slišijo.