Daleč najboljši seks položaji, ko je ženska zgoraj (grrr...)

Daleč najboljši seks položaji, ko je ženska zgoraj (grrr...) (foto: Profimedia) Profimedia
16. 1. 2021

Položaji, s katerimi boste ženske v posteljo prinesle nove smernice užitka za vas in za vašega dragega. Pripravite se na jahalno sezono, ki je ne bosta želela zaključiti.

Dejstvo je, da fantje obožujejo, da ženska v postelji prevzame nadzor. Ravno zato je toliko moških v večini nedavnih anket položaj ženske zgoraj označilo za enega najljubših.

Kar niti ni presenetljivo, saj v tem položaju on vidi celotno tvoje telo, ima proste roke, da se vas dotika in obenem opazuje vaš poskok tempa, ko se pridrsate do skorajšnjega vrhunca.

In če ste iskreni, je to odličen položaj tudi za vas. Imate namreč kontrolo nad celotnim ljubljenjem: sami vodite hitrost, nadzorujete globino penetracije, s tem tudi določate moč občutka med seksom, pritisk na ščegetavček in nenazadnje doživite orgazem takrat, ko vi mislite, da je čas.

Mi smo izbrali nekaj najbolj vročih položajev, ki so nam jih posredovali bralci, in predlagamo, da jih kar čim prej preizkusite. V opozorilo naj bo le to, da verjetno po tem ne boste nikoli več želeli trenja v misijonarskem položaju.

1 Sedenje in vrtenje

Erotična navodila: On leži na hrbtu, noge ima iztegnjene, vi ga zajahate, obrnjeni proti njegovemu obrazu, s koleni na tleh ali kjer koli že ležita. Spustite se na njegov penis. On naj potem položi roke na vaša stegna, vi pa se nagnite naprej le toliko, da se z rokami naslonite na njegov trup. Pričnite s počasnimi krožnimi gibi bokov v eno smer, in ko vam bo ustrezalo, še v drugo smer.

Dobitek za vas: Izvedba je preprosta in vam prepusti popolnoma ves nadzor nad penetracijo, hitrostjo in premiki. Ob krožnih gibih se boste počutili res vabljivo, obenem pa bodo občutki, ko se bo njegov penis drgnil ob vse vaše vaginalne stene, res božanski.

Dobitek zanj: Poleg odličnega razgleda in dostopa do vaših premikajočih prsi bo užival še v krožnih gibih, nenadna sprememba smeri pa ga bo držala v pričakovanju in močnih občutkih, ki ne bodo izpustili njegove pripravljenosti.

2 Strastni počep

Erotična navodila: On leži z iztegnjenimi nogami na hrbtu, vi pa se spustite na njegovo erekcijo. Tla ali vzmetnica naj vam služijo kot čvrsta opora. Roke za naslon položite na njegova ramena (ali steno oz. vzglavje postelje). Da se boste lahko obdržali v tem položaju, naj vam pomaga z držanjem za boke ali zadnjico. Ohranjajte položaj in se v principu počepa dvigujte in spuščajte s hitrimi premiki.

Dobitek za vas: Položaj sicer zahteva precej moči in verjetno ne boste zdržali dolgo, a hitra akcija vam bo napolnila telo z nesramnimi užitki, ko boste menjali med globoko in plitvo penetracijo. In kot namigne bralka, ki je predlagala položaj: pri izvedbi trenirajte še svoje stegenske mišice.

Dobitek zanj: On bo z užitkom opazoval, kako vam poskakujejo prsi, medtem ko ga s hitrimi premiki vodite do ekstaze. Ta agresivni pristop je tudi vse, kar si včasih zaželimo, ko sanjamo o tistem prvinskem, živalskem seksu.

3 Nazaj na rodeo

Erotična navodila: On leži na hrbtu, vi pa sedete nanj s hrbtom obrnjeni proti njegovemu obrazu. Pomaknite si njegov penis vase, nato pa se previdno naslonite nazaj, tako da boste ležali na njem. Za dodatno oporo in lažje gibanje iztegnite noge rahlo mimo njegovih. Glavo položite na blazino ob njegovo – nikar se ne vrzite nazaj na njegov obraz.

Dobitek za vas: Ta položaj je sicer znan po tem, da ne nudi veliko telesnega stika, a zato prinaša toliko več surovih dotikov in užitkov. Akcija poteka počasi, njegov dostop je plitek, kar je sploh primerno, če imate doma bolj obdarjenega korenjaka, obenem pa to pomeni tudi več neposrednega draženja okoli ščegetavčka.

Dobitek zanj: Zanj je to nebeški položaj. Ko ležite na njem, se lahko dotika vaših prsi ali pa mu roke uidejo malce nižje, kjer lahko dodatno stimulira vaš klitoris. Pri tem lahko ves čas poljublja vaš vrat – če je to ena od vaših erogenih con, je zmaga ponovno tvoja. Za dodaten plus primite njegove roke in mu jih vodite po svojem telesu, vključno z ročno obdelavo ščegetavčka. Pokažite mu, kako in kje vam ugaja. Verjemite, da se mu bo mešalo od užitka.

Zakaj vas hočejo zgoraj?

Naj ti moški zaupajo, zakaj želijo, da prevzameš nadzor.

“V položaju zgoraj ona pokaže, da je samozavestna. To pa je bolj vzburjajoče, kot si ženske predstavljajo, in takrat naredim vse, da jo zadovoljim.” Rok, 22

“Počutim se kot pilot bojnega letala. Imam proste roke in vse, kar bi si želel prijeti ali dotakniti, je prav tam pred mano.” Alan, 23

“V misijonarskem položaju moram vse narediti sam in podpirati lastno težo, da je ne zadušim. In zato ne uživam preveč. Ko me zajaha, pa lahko uživam v vsakem občutku.” Tine, 26

“Obožujem pogled na njene krivine in premike. Ko leži na hrbtu, se vse potlači in tako ne morem občudovati njenega telesa na enak način.” Luka, 25

“Ženska tako lažje doživi orgazem. In ni boljšega kot gledati žensko, ko jih prihaja, nato pa se zruši name in lahko čutim, kako njeno srce še vedno divje utripa.” Toni, 27

Napisal: Darjo Hrib
Fotografija: profimedia