Domači rekviziti

13. 11. 2008

Lahko bi vam dolgovezili o tem, kam vse lahko naslonite njeno ali svojo zadnjico, a bi zmanjkalo prostora. Dejstvo je, da se akt združitve teles lahko izvaja pravzaprav na vsaki podlagi, le keramičnih ploščic ali marmornatega stopnišča ne priporočamo, sploh če vaš dom nima talnega gretja. In če vso stvar še malce začinite …

Predsoba in ogledalo

Namesto da zavijeta v spal­­nico, jo ustavite v predsobi z ogledalom ter se z ustnicami sprehodite po njenih ušesih, vratu in ramenih, obenem pa se tesno privijte ob njo, in sicer od zadaj, tako da bo začutila, kako jo naraščajoči penis začenja tiščati. Ko pa bo penis popolnoma trd, ga spustite iz hlač ter od spodaj zarijte v njeno mednožje.

Ne, runkelj, ne v odprtino, samo v tisti prostor med njenima nogama in hribčkom, da bo lahko čutila, kako se vaša glavica začenja drg­niti po njenem mesnatem predelu. Lahko da bo svoje bogastvo razprla kar sama, sicer pa jo z eno roko primite čez prsi, z drugo vzdignite nogo, da bo pokr­­čena v kolenu, in izkoristite priložnost ter ji ga zarini­­­­te do korena. Smo omenili, da se vseskozi opazujta v ogledalu?

Prednost: oba

Kopalnica in WC-školjka

Če je dovolj prostora, se usedite na školjko in jo opazujte med grizljanjem in sesljanjem vaše moškosti. Potem jo obrnite in naj se usede na vas tako, da boste imeli pogled na njen anus in da boste videli, kako vas počasi jaha, medtem ko vas naprej nagnjena drži za gležnje.

S prs­tom jo dražite po anusu in v ritmu vračajte protiudarce. Tik pred vrhuncem jo privijte k sebi, prek njenega stegna jo primite za mednožje, otipajte klitoris in za­­čnite drgniti med kon­­č­nim galopom. Pomaga tudi, če ji s prsti držite narazen sramne ustnice, vojaka pustite globoko notri in z oslinjenim sredincem napadete ščegetavček, ona pa meša s ta zad­njo, kot da ni jutrišnjega dne. Znate z eno roko ali analno?

Prednost: on

Spalnica in postelja

Prosite jo, naj se uleže na rob postelje, tako da bo s hrbtom in križem na postelji, zadnjica in noge pa naj visijo čez rob. Pokleknite pred njo in jo začnite božati in lizati, pri čemer naj ena njena noga počiva na vašem ramenu, drugo pa odmaknite in jo z roko držite tako, da boste imeli čim boljši pogled na njeno češpljo.

Z obdelovanjem ščegetavčka in s potiskanjem prstov v vagino jo pripeljite skoraj do vrhunca in šele potem potegnite na plan utripajočega curaka ter ji ga zarijete do konca. Lahko si pod kolena potisnete blazino, lahko pa se z rokama naslonite na njeno telo in prodirate globoko, kot bi delali sklece v njo, medtem ko ona leži z nogama, raztegnjenima v nedogled.

Prednost: ona

Dnevna soba in naslanjač

Zleknite se na naslanjač, ona pa se naj postavi pred vas. Sprva morate ogreti njo, zato se nagnite naprej in jo začnite lizati. Za priha­­jajočo telovadbo jo morate dodobra ogreti in navlažiti, zato ne skoparite z vrten­jem po ščegetavčku, oblizovanjem zunanjega spolovila in potiskanjem jezika v nožnico, z rokama pa se posvetite njenima bradavičkama.

Ko bo pripravljena, se med nogama že trdi ulezite, ona pa se naj razkreči čez obe stranici naslanjača. Verjetno je s curakom ne boste dosegli, zato ga nastavite na vhod nožnice in s počasnimi sunki začnite potiskati navzgor. Lepo bi bilo, če bi se s klitorisom igrala kar sama, vi pa bi jo z vedno večjo hitrostjo in z velikimi zamahi pripeljali do vrhunca.

Prednost: ona

Balkon in zabojnik

Zvečer ugasnite luči v dnevni sobi in jo odpeljite na balkon. Z rokama naj se prime za rob balkona in stopi nazaj toliko, da bo s telesom in nogama tvorila pravi kot. Zdaj ji pod nogi dajte kakšen nižji zabojnik. Za predigro se seveda postavite za njo in jo povsem omehčajte sprva z enim, nato pa z dvema prstoma, ki ju počasi do konca potiskate v nožnico, z enim pa obenem nežno prodirajte v ritko.

Nato jo od zadaj napolnite bodisi vaginalno bodisi analno, če ima to rada, z eno roko spet sezite v njeno mednožje in obdelujte klitoris, z drugo pa jo božajte po joškicah in preostalih delih telesa. Še vedno jo lahko obrnete proti sebi, primete z obema rokama za zadnjico, jo tesno privijete, nasadite na penis in si privoščite nekaj starega dobrega seksa stoje.

Prednost: ona