Dotiki za večji užitek

Dotiki za večji užitek (foto: Shutterstock) Shutterstock
5. 10. 2012

Čeprav ne podcenjujemo tistega specifičnega moškega organa, moramo priznati, da ta ni popolno orodje za seks. Nekako je preveč nepredvidljiv in ne dovolj okreten, da bi z njim lahko obvladovali celotno žensko telo. Nasprotno pa vaše roke nimajo takšnih omejitev.

Še več, dame trdijo, da najboljši ljubimci natančno vedo, kaj narediti z izrastkoma, ki visita z njihovih ramen. Zakaj se ne bi tudi vi pridružili spretnim rokodelcem?

Uporabite svoje roke ...

... na njenih stopalih

Stopala so tako prepredena z živčnimi končiči, da lahko nekatere ženske doživijo orgazem že samo z njihovo masažo. Bistveno pri obdelavi nog je, da je ne žgečkate, torej je potreben močan dotik.

Pritiskati in gnesti morate tako, da bo uživala: ne preveč močno, da je ne bo bolelo, in ne preveč nalahno, da je ne boste žgečkali.

Poskusite naslednje:

  • Nežno pregnetite podplate od gležnja proti prstom.
  • Nato se osredotočite na vsak prst posebej; rahlo ga vlecite in masirajte. Posebno pozornost posvetite srednjemu prstu, o njem namreč strokovnjaki trdijo, da je neposredno povezan s spolnimi organi.
  • Končajte z močnejšim, sproščujočim božanjem gležnja.

... na njenih bokih

Od vseh predelov na njenem telesu, kjer lahko parkirate svoje roke, so boki najboljši.

  • Če je zgoraj ona, ji z rokama pomagajte med potiskanjem. Zadeva je podobna krmarjenju - ni se ji treba preveč naprezati, hkrati pa ima vse pod nadzorom.
  • Če ste na vrhu vi, sezite z rokama pod njo, jo primite za boke in dvignite njeno medenico k sebi. Tako boste prodrli globlje vanjo, obenem pa ne bo imela občutka, da zadovoljujete le svojo potrebo, temveč da se za užitek trudita oba.

... na njenem obrazu

Vaši dotiki po obrazu ji bodo godili - toda le če je ne boste pretepali! Dotiki večine moških so močnejši, kot si ženske želijo.

Imejte v mislih, da ji boste bolj ugodili z lahnimi dotiki, in sledite naslednjim korakom:

  • Z blazinicami prstov jo božajte po licih, ušesih in sencih, vaši gibi naj potekajo gor in dol.
  • S palci ji v krožnih gibih zmasirajte sredino čela in koren nosu.
  • Nežno pomikajte dlani navzgor ob obeh straneh njenega obraza, masažo pa končajte tako, da ji greste s prsti skozi lase.

... na njenih prsih

Moški gledajo na prsi kot na tarčo - cilj je izbočena sredina. Že prav, toda ne pozabite, da lahko dobite točke tudi kje drugje, ne le v sredini.

Uporabite dlan in se osredotočite na celotno oprsje; še posebej zaželeno je ljubkovanje in božanje, pa tudi dvigovanje; nikoli pa ne potiskajte prsi navzdol, ker je to boleče.

Dajte ji vedeti, kako lepo oprsje ima, saj so ženske pogosto prepričane, da so njihove najlepše. Lahko le pomenljivo pogledate navzdol: »Uh, kako seksi ... « Celo rahlo pozibavanje je v redu, pri tem naj bo poudarek na 'rahlo'.

... na njenih rokah

Poskusite razširiti njeni roki nad glavo in jih s svojimi nežno potisniti navzdol (najprej naslonite težo svojega telesa na komolce, da ne boste preveč pritiskali na njeno zapestje!).

Nekaterim ženskam takšen položaj zbuja občutek groze in se vam bodo uprle, medtem ko druge to vzburja. Če čutite, da je v zadregi ali ji je neprijetno, poskusite kaj drugega. Če pa vrešči od zadovoljstva, ste dosegli svoj namen.

... na njenem perineumu

To je majhna točka tik za vhodom v nožnico in tam je veliko živčnih končičev, ki se dobro odzivajo na lahek pritisk ali nežno glajenje. Če ga lahko dosežete, je to odlično mesto za draženje med samim prodiranjem.

Z enim ali dvema prstoma pritiskajte nanj približno tako močno, kot pritisnete gumb v dvigalu. Bodite previdni: perineum je blizu druge odprtine - tiste, v katero ne smete nikoli vstopiti brez povabila!

... na njeni zadnjici

Veliko žensk pričakuje, da jih boste med seksom zgrabili za zadnjico. In to odločno. Če je pripravljena, gnetite, stiskajte, mečkajte, celo narahlo udarjajte. Imejte v mislih, da je gnetenje, ki dviguje in razdvaja polovici, boljše kot tisto, ki ju stiska in tlači skupaj.

Če sta v fazi predigre, raztegovanje tudi pomaga razširiti sramne ustnice, in tako spretno povečate njeno vzburjenje.

... na njenih spolnih organih

Kadar ženska masturbira, njeno zapestje običajno počiva na spodnjem delu trebuha. Ko pa jo vzburjate vi, ste prisiljeni zasukati roko, da dosežete pravi položaj. Naslednjič poskusita tako, da se s hrbtom proti vam usede v vaše naročje. Položite roko okrog njenega pasu in naslonite zapestje tik nad njeno sramno kost.

In ne naredite napake, ki je značilna za večino moških: ne zanašajte se le na en prst. Uporabiti morate najmanj dva, najbolje pa tri ali štiri. Delovati morajo skladno - kot čopič.

Dlan položite na vzpetinico, znano kot sramnica, nato pa z nežnimi gibi prstov naprej in nazaj ali s kroženjem valovite med njenimi sramnimi ustnicami in čez ščegetavček. Začnite počasi - bodite nepredvidljivi, da bo ugibala, kaj sledi - nato pa z njenim vzburjenjem povečujte hitrost.

... v njenih spolnih organih

Katera je bistvena prednost, ki jo imajo vaši tanki, kratki prsti pred organom, ki je bil namensko oblikovan za zapolnitev nožnice? V nasprotju z vašo moškostjo v erekciji se prsti upogibajo, zato se lahko ukvarjajo s točko v nožnici drugače kot prej omenjeni organ.

Spravite svoje členke v pogon! Gibanje vzdolž zgornje stene nožnice - okrog 2, 5 cm globoko - je najboljše. A ne porabite vse svoje energije za eno samo točko!

V predelu okoli spodnje tretjine nožnice je največ živčnih končičev in zato več možnosti, da boste tu našli občutljive točke. Ker se vaš organ lahko giblje le v ravni liniji, so krožni gibi prstov prav osvežilna sprememba!

... na svojem penisu

Obstaja metoda, s katero lahko tička prisilite, da dela stvari, ki jih sam od sebe ne more: pomagate mu.

Mnogim ženskam se zdi zelo erotično, če jih s penisom dražite na vhodu v nožnico. Z roko primite njegov koren in z njim nežno krožite okrog ščegetavčka ali drgnite vzdolž sramnih ustnic. Delajte tako, kot da vstopate, toda ne pojdite do konca!

Sabina Gorc