Govori z njo

24. 6. 2004

10 preprostih izjav, ki so vredne več kot tisoč umazanih slik

Luka je bil najbolj seksi moški v moji soseski. Ženskam so v njegovi bližini škripala kolena in spreletavali so jih nenavadni občutki. Nekatere (tiste, ki verjamejo v pravljice) so ga risale na belem konju, druge pa so znake njegove bližine (konkretno) občutile na svojih spodnjicah. Tudi jaz nisem bila izjema. A imela sem srečo. Če lahko temu tako rečem.

Večer je bil popoln. Luka je v navalu strasti že strgal majico z mene. Medtem ko je s poljubi prekrival moje razvneto telo, mi je zašepetal: "Kako si mehka in drugo sranje. "

Vem, vse skupaj na papirju zveni na smrt patetično in tudi moja kolena so šele takrat zares prišla v resonanco. Pomagalo je, da je bil njegov glas miren in mehak ter ustnice čutno naslonjene na moja lica. Da so bile njegove besede rezultat popolnoma nezavedne mešanice topline in surovega moškega. Da jih je izrekel v trenutku, ko me je tesno objemal in so njegove prsi milo počivale na mojih. Ampak, vseeno, kdo pa misli, da je?

Pozneje, ko sva ob nežnih zvokih Erica Claptona ležala v objemu, si zrla v oči, je dejal: "Bejba, to si pa dobr' oprav'la. "

V ozadju se je vrtela pesem Wonderful tonight, jaz pa sem v krču pogoltnila slino. Počutila sem se kot najcenejša kurba, in ko je končno zaspal, sem se oblekla in odšla domov.

Luka sploh ni bil slab. Ampak preprosto ni razumel prekletstva "nedolžnih" izjav nad žensko v Evinem kostumu. Da ženska zaradi petih čutnih besed začuti mravljince v trebuhu in kako preprosto je doseči povsem nasprotno reakcijo.

Njegov železni repertoar ni vreden niti uvrstitve na seznam treh najbolj ogabnih stvari, ki sem jih kdaj slišala v postelji. Na seznamu: "Res sva ga polomila." (Da, priznam, da sva ga, ampak vseeno!); "Točno vem, kdaj hliniš orgazem." (Ki ga nisem!); "Hvala." (Še ena kurbirska specialiteta.)

Pri seznamu najlepših izpovedi pa se vsa stvar malo zatakne. Razumljivo. Ženske zahtevamo od moških, da nam pesnijo sonete, a se nikoli ne zjasnimo, kako želimo biti opevane. Torej, predstavljajmo si, da ste prekosili Prešerna, saj skoraj gola drhti pred vami.

Sledite napotkom in postali boste edini moški, ki ga bo spustila v svoje globine - moški, z jezikom na pravem mestu!

"Ni narobe, če greva počasi"

Izrecite to in bodite iskreni. Zlasti še, če se prvič mečkate z žensko in sploh še ni jasno, ali bosta danes ali kadarkoli v prihodnosti sploh seksala. Ali pa, če se spravljate skupaj z bivšo. Ali pa, če bosta prvič intimna po porodu.

Zgradili boste zaupanje in verjela bo, da vam je več do nje kot do seksa.

Seveda pa takšne besede pogosto ustvarijo obratno psihološko reakcijo: lahko se zgodi, da bo kot tigrica skočila na vas, še preden boste dokončali stavek. Ali pa sem takšna samo jaz.

"Znamenje na tvoji ritki je orgazmično"

Komplimenti so vedno dobrodošli. A bodite izvirni! Sicer bo takoj mislila, da ste enako poezijo peli že preostalim, hm, 47 ženskam pred njo.

Osredotočite se na detajle - na obliko njenih ustnic ali na mežikanje oči. Če jo želite popolnoma spraviti iz tečajev, se mora počutiti edinstveno. Ne pozabite, da hrepeni po besedah, ki dokazujejo, kako privlačna, cenjena in ljubljena je v vaših očeh.

Tudi komplimenti po seksu vedno razvnamejo nove ognjene plamene. (Ampak pazite se izjav, kakršna je: "Dobro si opravila!") Zavedajte se, da je ženska po seksu - nenaličena in razmršena kot Pehta - zelo ranljiva. Če ji zaupate, da je takšna najlepša, vam bo pripisala kar nekaj zlatih zvezdic.

"Ob tebi"

Ne pozabite na te besede. "Ob tebi" je najbolj vroča stvar, ki jo lahko rečete ženski v postelji.

"Ob tebi se počutim tako lepo," namesto "kako lepo se počutim". Sprememba je komaj opazna, občutki, ki jih boste sprožili v njej, pa popolnoma drugačni - eksplodirala bo od sreče. To pa, dragi zapeljivci, ženske naravnost obožujemo.

"Brigita, čudovito poljubljaš za devico"

Ženska potrebuje povratno informacijo, da bo vedela, kako zelo vas vzburja. "Srček, trga se mi!"

Pomaga kakršenkoli besedni namig, včasih celo neškodljiva kletvica. Ali godrnjanje. S tem ji namreč pokažete, da so se vam utrnile zvezde pred očmi, ko je divje zgrabila vašo ritko, vsekakor pa ne bi škodilo, če bi preskočila sesanje prstov na nogah.

Potrebujete dodatno brco v ...? Če se moški tudi verbalno odziva na poteze svoje partnerke, obstaja večja možnost, da bo deležen daljšega in intenzivnejšega oralnega seksa. (Splača se poskusiti! )

Če vas zajame sindrom smrtne tišine, se bo začela spraševati: Ali mu je sploh všeč, kar počnem? Naj se ustavim? Verjetno se mu zdim predebela ... In vsi ti scenariji jo bolj kot ne odvračajo od, hm, saj veste, koncentriranja.

"No, tole ti bom slekel"

Primerjajte z: "Ali naj ti tole slečem?" Napaka. Preveč vprašanj in, ups, seks postane razumski in nespontan. Ženske to sovražijo.

Moški je tisti, ki naj bi ustvaril varen, intimen prostor, kjer se ona počuti sproščeno in odprto. Včasih so intermezzo vprašanja sicer nujna, ampak v takšnem primeru jih zašepetajte na uho. Vsekakor primernejši čas za vprašanja je pred ali po seksu, ko jo varujete v svojem objemu.

"Draga, ustvarjaš mi umazane misli"

Vaša bivša je oboževala preklinjanje. Mogoče ga tudi vaša najnovejša osvojitev. Ampak, zlomka, kaj ko tega še ne veste. Do zdaj sta se igrala na sladek, spoštljiv, eleganten in začetku razmerja primeren način. Čas je za preizkus odkrivanja meja umazanih besed. Izrecite nekaj v smislu gornje izjave (lahko jo še za nekaj odtenkov začinite) in opazujte barve, ki jih bo zamenjala na obrazu. Nekatere ženske obožujejo vulgarne besede, druge jih prezirajo. Zato je teritorij vsekakor bolje pretipati s hitrostjo "mačke okoli vrele kaše", kot da takoj kot vulkan izbruhnete svoj bogati besedni zaklad. Obstaja tudi možnost, da jo boste v fazi testiranja užalili. V tem primeru je pametno, da takoj izpod klobuka potegnete kompliment: "Sem že omenil čudovito znamenje na tvoji? "

"Želim te povzdigniti nad oblake"

V vašem interesu je, da bi doživela (in si zapomnila! ) orgazem. A preveliko petelinjenja in govorjenja o tem zagotovo ni pravi ključ do omame. Daje občutek, da vas bolj zanimajo lastni talenti kot njeni občutki. Veliko bolj erotično je, če se ne osredotočite direktno na orgazem, ampak na njeno zadovoljstvo. V svojem slovarčku še danes izenačite pojma užitek in zadovoljstvo z orgazmom.

"Draga, naslednjič te bom pa . . "

Če ste slučajno pozabili. Poigra je prav tako pomembna kot predigra. Prosim. Ne zaspite kot polhi minuto po koncu, ampak si raje pripravite teren za prihodnjič. Razkrijte ji seksualne načrte, ki jih imate z njo. Naj se počuti zaželeno, in ponorela bo od vzburjenja. Mogoče bo "prihodnjič" na sporedu veliko prej, kot pričakujete.

"Presenečaš me"

Ali pa: "čudovita si! " Med vrsticami bo prebrala, da je bil seks odličen. In kot pojejo že ptički na veji, ne pozabite na: "Si najboljša ljubimka, kar sem jih kdaj imel. " Ni boljšega uroka za pridobitev zaupanja. Pa še to. Ko ji boste enkrat nadeli krono, se bo prekleto trudila, da je ne bi izgubila.

"O tem bova še govorila"

Sean Connery v enem od filmov izjavi: "Pravilo št. 2. Nikoli ne zaupaj goli ženski. " Pa prilagodimo izjavo v: "Nikoli ne zaupaj sebi v navzočnosti gole ženske. " In naj to postane vaše prvo pravilo, ko pride do delikatnih pogovorov v postelji. Preden ji kaj obljubite, si jo (v vaše dobro) najprej samo za drobno sekundico predstavljajte oblečeno v dolg zimski plašč. Moški pod vtisom golega telesa, ki je tesno naslonjeno na njegov zelo občutljivi organ, pač ni v stanju, da bi sklepal racionalne dogovore. In ona se tega prekleto dobro zaveda. Pazite se!

Sanja Grobovšek

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri