Govorica ženskega telesa

10. 1. 2012

10 načinov za prodor v ženske misli in občutje.

Zenice

Če jo privlačite (ne nujno le seksualno), bodo to očitno pokazale njene zenice, saj se bodo razširile. Vas zanima, zakaj se to zgodi? Zato, ker je človeško telo tako programirano, da ob razburjenju želi videli čim več tega, kar ga obdaja. Možgani sporočijo šarenici, naj spusti v oko čim več svetlobe.

In kaj boste imeli vi od tega? Takšna vam bo še bolj všeč, saj so znanstveniki izmerili, da so moškim na splošno bolj všeč ženske z večjimi zenicami. Čas je za akcijo!

Trepalnice

Za trenutek jo nehajte poslušati in jo le opazujte. Osredotočite se predvsem na oči in skušajte prešteti, kolikokrat zapre oči v eni minuti. V normalnem stanju bi morali našteti nekje okrog 15 pomežikov, če pa ste prišli do skoraj za tretjino večjega rezultata, pomeni, da jemlje antibejbi tabletke.

Kaj lahko vaša bistra buča potegne iz rezultata? Višja raven hormonov v ženskem telesu povzroči, da jih veliko bolj privlačijo moški bolj grobega videza. Torej imate kljub dva dni staremu strnišču še vedno precej možnosti, da jo osvojite.

Nohti

Da je ne boste gledali le v oči in v dekolte, se občasno zaustavite tudi na njenih prstih. Ne boste verjeli, a iz rok in nohtov se da razbrati veliko več kot iz njenih besed in pogleda. Predvsem nohti so odličen pokazatelj značaja, zlasti če so pogrizeni do samega korena in še je kožica okrog njih popolnoma scefrana. To je znak velike nervoze, ki je lahko popolnoma prehodne narave, a navada, žal, ne izgine za vedno.

Če jo želite odvaditi od samoobjedanja, ji med grizenjem nohtov povlecite roko z ust in jo stisnite med svoje dlani. Tako boste hitreje pregnali njeno napetost kot s pridiganjem.

Možgani

Sedita v lokalu, naročata pijačo za pijačo (s tem seveda ne mislimo frutka). Z vsakim naslednjim kozarčkom je žival v vas vedno bolj budna, vaša izbranka pa deluje nespremenjena. V čem je trik? Vaše in njeno telo se na navzočnost strupa (tako telo dojema alkohol) odzivata popolnoma drugače: moški izgubijo nadzor, ženske pa postanejo bolj umirjene. Če ste načrtovali skok v posteljo, nikar prehitro ne polnite njenega kozarca. Raje poskrbite za živahno glasbo, ki jo bo spravila v gibanje.

Nos

Čutilo za voh pri ženskah najbolje deluje zgodaj zjutraj. Če nič drugega, naj bo to razlog, da takoj, ko se zbudite, stečete v kopalnico in si dobro ščetkate zobe. Ko za silo sanirate stanje v ustih, se lahko posvetite svojim kulinaričnim vrlinam. Postrezite ji s toplim bananinim kruhom z orehi saj naj bi ta vonj povečal pretok krvi v njeno mednožje. Verjamete na slepo ali boste raje sami preverili?

Prsni koš

Veste, kaj je druga dobra lastnost globokega dekolteja? Po barvi kože prsnega koša lahko razberete, ali je za akcijo. Enakomerna rožnata obarvanost kaže, da je zrela za intenzivnejšo predigro in morda celo za akcijo. Dlje ko bo trajala predigra in bolj ko se boste potrudili, več boste imeli od tega. Baje se ob dobri seksualni stimulaciji ženske prsi lahko povečajo celo za celih 25 odstotkov. Ni kaj, obetavno!

Križ

Kako lahko iz njenih gibov napoveste, kako blizu orgazma je? Najsubtilnejši znak je njen usločeni hrbet. Zato toplo priporočamo naslednji položaj: lezite na hrbet, ona naj bo zgoraj. Z rokami jo držite za križ in uravnavajte ritem. Ko začutite, da se mišice spodnjega dela hrbta napnejo in se ona napne kot struna, lahko z gotovostjo napoveste orgazem. A nikar zato ne upočasnite ritma!

Dlani

Se vam zdi, da ima vedno mrzle roke? To bo najverjetneje zato, ker jih tudi zares ima. Temperatura ženskih dlani je vsaj za tri stopinje nižja od vaših, kadar so razburjene ali v stresu, pa navadno še bolj. Ženska telesa so sprogramirana tako, da ohranjajo toploto v centralnem delu telesa, zato telo precej hitro izklopi ogrevanje okončin, ko ni nujno potrebno. Pa veste, kako boste najhitreje ogreli njene prezeble ročice? Če ste jih mislili drgniti s snegom, nikar! Objemite jo raje okrog ramen in ji ogrnite svoj pulover. Ko bo telo zaznalo, da je trup dovolj topel, bo spet začelo ogrevati tudi roke.

Mednožje

No, pa smo končno prispeli do tega, kar nas moške najbolj zanima! Upamo, da vam je do zdaj že uspelo naštudirati partnerkin menstrualni ciklus in torej veste, kdaj so tisti dnevi, ko se ji je dobro ogniti v čim večjem krogu, saj vas sicer lahko nadere že za vsako še tako nepomebno malenkost. Če ste naštudirali to, potem tudi dobro veste, kdaj so dnevi, ko se njeni seksualni apetiti povečajo in pridete na svoj račun. Da pa se igra ne bo končala z neželenimi posledicami, pozor! V dnevih najbolj ognjevitega seksa je tudi verjetnost, da zanosi, največja. Kdaj planirate očetovstvo, pa sami najbolje veste.

Trebuh

Planirate nocoj načeti kočljivo temo? Prej obvezno preverite, kakšno je njeno razpoloženje, a ne z direktnim “kakšne volje si danes, draga”, temveč s prefinjeno metodo opazovanja njenega trebuha. Če ga pri vsakem vdihu potegne noter, pomeni, da diha precej na kratko in da bi bilo neprijetno temo bolje načeti kak drug dan. Če pa se tako prsi kot trebuh enakomerno in počasi dvigajo in spuščajo, je dovolj sproščena, da je ne bo vrgel iz tira še tako predrzen predlog.

Martin Pesko

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri