Horoskop: Ti dve znamenji se odlično ujameta v postelji (vendar ne v partnerskem odnosu)

Horoskop: Ti dve znamenji se odlično ujameta v postelji (vendar ne v partnerskem odnosu) (foto: profimedia) profimedia
22. 11. 2020

Med vama vlada vroča kemija, a po predanih strasteh je najbolje, da pozabita drug na drugega, saj se v zvezi verjetno ne bosta ujela. 

Oven in dvojček

Med vama je ognjena strast, oči sploh ne moreta odlepiti drug od drugega, a zatakne se pri vajinih temperamentih. Ker sta oba zelo dominantni osebi, ki sta radi v središču pozornosti, zelo hitro pride do konfliktov, ki jih dober seks zagotovo ne more rešiti.

Tehtnica in lev

Ker oba obožujeta strast, divji seks in "umazano" osvajanje, se bodo med vama kresale iskre. V spalnici bosta avanturistični duo, strasti pa si bosta izkazovala tudi na javnih mestih, saj vaju seksa zunaj sploh ni sram. Zunaj spalnice je drugačna zgodba, saj vajina ega ne prideta skupaj, prav tako pa se kot osebi sploh ne spoštujeta. 

Vodnar in strelec

Oba rada eksperimentirata in pri spolnosti ne obsojata, saj sta svobodnega duha, a v postelji običajno pristaneta po prepiru. Ni nobene potrebe po poudarku, da tole niso temelji za zdravo razmerje, kajne?

Rak in kozorog

Vajina zgodba je polna drame, prav tak je tudi vajin seks. Vajini seks fetiši se ujemajo do popolnosti, a zaradi različnega pogleda na svet, različnih ambicij in hudega temperamenta obeh, na žalost nista za skupaj.

Preverite tudi 7 lastnosti zrelega moškega ali pa 15 skrivnosti, ki jih poznajo samo tekači