Popolna snubitev: kako zaprositi žensko glede na njen horoskopski znak?

3. 5. 2024
Deli
Romantično in v družinskem krogu: ženske, rojene v znamenju bika, obožujejo 'klasiko' . (foto: Profimedia)
Profimedia

Če verjamete v astrologijo ali pa ne, vam lahko z našim pregledom horoskopskih znakov pomagamo pri načrtovanju vaše snubitve.

Preberite naš vodnik, kako zasnubiti žensko, odvisno od njenega horoskopskega znaka. Seveda, vse lahko preslikate tudi na moške, končno so prišli tudi časi, je povsem normalno, da tudi ženska zasnubi moškega ali žensko. In moški moškega. 

Ovnica

Ovni obožujejo dogodivščine in presenečenja. Snubitev na toboganu smrti ali med bungee jumpingom je ravno po njenem okusu.

Bikica

Romantično in v družinskem krogu: ženske, rojene v znamenju bika, obožujejo 'klasiko' in so vesele, da imajo veliko prič, ko jim zastavijo znano vprašanje.

Dvojčica

Rojeni v znamenju dvojčkov si želijo biti zapeljani. Zaprositev doma na kavču jim ne bo najbolj všeč. Toda romantična večerja ob svečah, živi glasbi in prstanu na vrhu torte z vprašanjem: "Ali se želiš poročiti z menoj?"

Rakica

Rak je najbolj romantičen med vsemi znaki zodiaka. Če jo njen partner resnično ljubi, potem bo rekel "da" v vseh okoliščinah. Še posebej se bo ganila, če bo snubitev na mestu, ki ji veliko pomeni. Na primer, kjer ji je partner prvič izpovedal ljubezen.

Levinja

Rad je v središču pozornosti: ženske, rojene v znamenju leva, želijo biti obsute s pozornostjo tudi med snubitvijo. Na primer v fini restavraciji s šampanjcem in zelo finimi jedmi - prstan pa mora imeti vsaj diamant ...

Škorpijonka želi biti med snubitvijo v središču pozornosti. Poleg tega mora biti zelo razburljivo.

Škorpijonka želi biti med snubitvijo v središču pozornosti. Poleg tega mora biti zelo razburljivo.

Profimedia

Devica

Lahko kakorkoli, le javno ne - intimna ponudba med štirimi stenami je idealna za devico - vrtnica in lepa beseda sta dovolj dodatek k klečenju.

Tehtnica

Cvetni listi vrtnic, srčasti baloni in violina: ne glede na to, kje ženska, rojena v znamenju tehtnice, sliši veliko vprašanje, mora biti tisti trenutek zelo romantičen, kičast in barvit ...

Škorpijonka

Škorpijonka želi biti med snubitvijo v središču pozornosti. Poleg tega mora biti zelo razburljivo. Na primer, če vidi letalo, ki vleče ogromen napis z napisom "Se boš poročila z mano?" – bodo skoraj zagotovo veselo vzkliknili »DA!«.

Strelka

Ženska strelka obožuje pustolovščine in razburjenje! Če je predlog del presenečenja - na primer nepričakovan let v drugo državo - bodo najverjetneje rekli "DA".

Kozoroginja

Ženske, rojene v znamenju kozoroga, zelo pazijo na tradicijo. Snubitev mora torej spremljati romantična večerja, babičin prstan in klečanje pa obvezno: in veliko vprašanje!

Vodnarka

Ženske, rojene v znamenju vodnarja, obožujejo ustvarjalne in intelektualne tipe. A snubitev je lahko v resnici predvsem zabavna. Vam je všeč kitajska hrana? Obroček v piškotu je dobrodošel!

Ribica

Ribe vse življenje sanjajo o poroki – in o tem pogosto govorijo. Njen ljubimec bi moral pred snubitvijo vedeti, kako si ona predstavlja poroko. Kljub temu se bo razveselil presenečenj. Na primer ognjemet.

Preberite še: