Kaj je tisto, kar ženske naredi seksi?

Kaj je tisto, kar ženske naredi seksi? (foto: Profimedia) Profimedia
21. 2. 2016

Včasih si ženske življenje otežujemo povsem po nepotrebnem. Moškim so seksi povsem druge stvari, kot si ženske  predstavljamo.

Če bi vprašali ženske, kaj je po njihovem tisto, kar moški najbolj cenijo, bi odvrnile, da dolge noge, velike prsi in manekenska postava sploh. In potem se spomnimo na zvezdnice, kot je Megan Fox, ter takoj pademo v depresijo. A nikar!

Pomembno je, kako se v telesu počutimo in kakšen je naš nastop.

Znanstveniki so še ugotovili, da je simetrija obraza pomemben dejavnik pri tem, koliko seksi in privlačni smo za nekoga. Eden izmed razlogov naj bi bil, da gre za znake, ki kažejo kakovost genov ali na primer plodnosti.

Raziskava, opravljena na univerzi Stirling, je pokazala, da so merila za simetrijo in spolni dimorfizem obrazov prisotna tako pri Evropejcih kot tudi Afričanih ter celo primatih. Povsod so imeli simetrični moški bolj možate obrazne poteze in simetrične ženske bolj ženstvene obraze.

Samozavest ga bo vznemirila

  • 80 odstotkov moških je prepričanih, da so samozavestne ženske mnogo bolj privlačne kot tiste, ki nimajo te lastnosti.

Gre za kombinacijo osebnosti in nastopa samega. Ta kombinacija je privlačna že na prvi pogled.

Samozavestne ženske imajo drugačno govorico telesa in delujejo moškim všečno. Če se vam zdi, da niste dovolj samozavestni, trenirajte. Stopite pred ogledalo in se dobro opazujte. Vsaka ženska ima adute, ki jih lahko poudari, le vedeti mora, kateri so. Lahko je smeh, lahko so oči …

  • 85 odstotkov moških meni, da je seksi, če ženska na življenje gleda pozitivno.

Moški lahko recimo z žensko preživi ves večer, a se bo naslednji dan spomnil le tega, kako neverjetno seksi so bile njene ustnice. Njegova selektivnost je lahko naša prednost.

Poudarite tisti detajl, ki je na vas najbolj seksi oziroma privlačen. Če imate lepe noge in mogoče malce bolj zaobljen trebušček, poudarite noge. Zagotovo noben moški ne bo opazil trebuha, ki vas tako zelo moti.

Hoja zbuja željo po še

  • Več kot 75 % vseh moških meni, da je ženska hoja lahko zelo seksi.

S tem seveda ne mislimo samo na manekensko hojo v vrtoglavo visokih petah. Gre za samozavestno hojo, sproščeno, mirno, vzravnano in z lahnim pozibavanjem. Zagotovo bo prevzela vsakega moškega.

Smeh je kot seks

Nikar se ne smejte ob tem, kar boste zdaj prebrali. Ameriški znanstveniki so ugotovili, da je moškim ženska, ki se smeji in ima v sebi dovolj humorja, zelo seksi. Smeh se jim zdi kot seks. Torej, ne pozabite se smejati.

Prepustite se!

V postelji se je ženskam težko upreti. Natanko vedo, kaj hočejo, in so odločne. A vseeno pride trenutek, ko se vprašajo, kaj pa noge, pa trebuh, pa celulit? Tisoč in ena stvar jim gre skozi misli, kar pa lahko zelo hitro pogasi strast. Pozabite na vse.

  • 85 odstotkov moških niti v sanjah ne ve, kaj so za ženske problematični deli telesa.

Ko ste z nekom v postelji, naj bodo trenutki čim bolj sproščeni. Prepustite se, uživajte in ne razmišljajte o tem, kaj si misli o vaši zadnjici … Verjetno vse najlepše, če je z vami. Vse je lepo, v tistem trenutku še posebej.

In še eden najpomembnejši rezultatov: 70 % moških je navdušenih nad vsakršnimi joški!