Kaj naredi moškega dobrega v postelji?

Kaj naredi moškega dobrega v postelji? (foto: Profimedia) Profimedia
10. 11. 2015

Postati boljši ljubimec ni tako zelo preprosto, obstaja pa nekaj trikov, ki vam lahko pomagajo.

Zelo pomembna je tudi nežnost po seksu.

Ogrejte jo

Tako kot v avtomobilu ne pretaknete takoj v peto, ne morete od nje pričakovati, da bo takoj za akcijo, pa čeprav ste jo vmes trikrat prijeli za zadnjico in vam že pokajo šivi na hlačah. Mogoče je bila kdaj vzburjena, že ko ste jo samo nagajivo pogledali in se je dotaknili, a zagotovo je bila takrat vajina zveza še sveža in že zato vznemirljiva.

Sploh če živita skupaj, bi vam moralo biti jasno, da ženskam ni pomembna samo fizična predigra, ampak tudi predigra v njeni glavi. Včasih je to, da si vzamete čas in se ji posvetite, zanjo boljši afrodiziak kot desetminutno grizljanje bradavičk. Pa smo spet pri avtomobilih – če za mašinco ni dobro poskrbljeno in ne znate prav obrniti ključa, ne boste prišli daleč.

Učite se

Sami najbolje poznate svojo žensko, zato bi tudi morali vedeti, kaj ji najbolj ugaja. To, kar je spravljalo ob pamet vašo bivšo, ne bo nujno povzročilo enake reakcije tudi pri sedanji. Svetujemo, da ji česa takšnega tudi ne poveste, razen če bi radi ves naslednji mesec ‘igrali rokomet’. Sicer pa vam učenje ne uide ? tudi če ste prave gumbe, ki jo omehčajo, že odkrili.

Preberite kakšno knjigo, poskusite kaj novega, vprašajte jo, kaj doživlja … To velja tako za predigro kot za seks. Nič ni bolj groznega kot moški, ki te vedno prime najprej za levo in nato za desno, njegov najljubši položaj pa je misijonarski, pa čeprav ta položaj oba z gotovostjo pripelje do orgazma.

Samozavest šteje

Vaša samozavest nas vzburja. Vedno in povsod. A ne zaigrana ? za pravo samozavest morate živeti polno življenje in vedeti, kaj hočete, pri tem pa ne smete pre­­­­­­stopiti meje, ko vse skupaj postane samo še vaš ego. Kar poskusite kdaj. Če ne boste ravno vedeli, kako in kam bi jo prijeli, jo bo igračkanje z vami najverjetneje po hitrem postopku minilo.

In poskusite drugič – zagrabite jo, ji zašepetajte, da je za vas najbolj seksi ženska, naj vaše roke drsijo po njej, ne da bi jo slekli, in tudi ko jo slačite, se za tri minute posvetite samo modrčku. Seveda ne zato, ker ga ne znate odpeti, ampak zato, da bi jo pripeljali do faze, ko ne bo mogla zdržati več in vas bo sama potegnila nase. In ne pozabite večkrat s pravimi besedami ob pravem času dvigniti njene samozavesti.

Urejenost

Ne, s tem ne mislim na vsak dan sveže obrito brado, ampak tisto tam doli. Pa ne frizurco! No, ko smo že pri frizurcah – tudi me nimamo nič proti pristriženim dlačicam, popolna golota pa – no, khn, ne morem ničesar reči, saj je nekaterim všeč. Smo si pač različne, čeprav mene tudi to, da v tem primeru nimaš dlak v ustih, ne prepriča. Z ali brez – v vsakem primeru imam z urejenostjo v mislih čistega lumpa.

Raje niti pomislite ne na to, da ga, preden se skobacate k nam v posteljo (upam, da brez nogavic), ne bi pošteno umili. Kaj šele, da bi si (za)želeli, da vam ga obdelamo kot banano, saj iskreno, ampak zelo milo povedano, okus vašega malega (oprostite velikega) ni niti malo podoben okusu banane. Lahko pa je jagoden ali ananasov, če si nataknete kondom s takšnim vonjem, in to še preden vas me prosimo. Kar je za vas dodatna točka.

Pravi gumbi

Dejstvo je, da ženske smo in želimo biti vir vaših neopisljivih užitkov. Seveda pa je najlepše, če nam te užitke vračate. Če boste poskrbeli, da v postelji čez cilj pride najprej ona, se vam bo to obrestovalo bolje kot zadetek na lotu. Vedeti pa morate, da poleg vašega korenjaka skoraj vedno potrebuje še malo pomoči kazalca ali sredinca, ki pritisneta na pravi gumb.

Ko se bliža koncu, ji lahko mejo pomagate prestopiti z že skoraj bolečim grizljanjem ali ščipanjem bradavičk in rahlim krožnim masiranjem venerinega grička. Če na gumbek pritiska sama, poskusite z rahlim šeškanjem po ritki, grabljenjem ritnic ali celo s prstom v drugi luknjici. V trenutkih tik pred ciljem je lahko odločilen prav vsak nov dražljaj.

Nežnosti po seksu

Zakaj so za nas tako pomembne? Ker nam s tem daste občutek, da nas ne ljubite samo s telesom. Da smo za vas ena in edina, najbolj seksi ženska na svetu. Zmagovalec ste, če vam bo verjela brez sence dvoma. Se pravi, da ji tega raje ne recite, če tako tudi ne mislite. Ženske zavohamo laži (le da si jih včasih ne priznamo) tako kot psi strah.

Nežnosti po seksu so vaša popotnica, da vam bo šlo naslednjič bolj gladko – ženske si jih zapomnimo. Vzemite jih za predpredigro naslednjega seksa. Mogoče že čez 15 minut. Za nas so pač pomembne, in to je vse, kar morate vedeti. In če vas že daje spanec, si ga privoščite, a z ukano – recite ji, da ste postali zaspani, ker vas je tako izčrpala. Ampak lahko bi še enkrat, če je tudi ona za.

Čisto za konec

Še nekaj stvari je, ki jih nisem omenila, a so zelo pomembne. Prva je ta, da je kot, pod katerim vstopate, zelo pomemben. Zato na začetku previdno in počasi. To, da se še malce igrate in izzivate, tik preden dokončno opravite zakonsko dolžnost, nam ni samo všeč, ampak je velikokrat tudi manj boleče.

Tudi pri kakšnih položajih iz Kamasutre jo raje vprašajte, ali suvate preveč oziroma pregloboko. Druga pomembna stvar je, da morate v primeru predčasne ‘kapitulacije’ zadovoljiti tudi njo, razen če jo bo minilo – v vseh pogledih. Kar je možno. Kot tretjo stvar pa naj omenim, da so včasih že besede lahko predigra. Morate poskusiti, da boste vedeli, katere. S pornografijo je raje ne poskusite ogrevati, sploh če je ne poznate dovolj dobro, da bi vedeli, kako bo to prenesla.

Eva Kralj

Preberite še resnico o tem, kakšno je delo v erotičnih masažnih salonih.