Kaj vas najbolj razjezi glede na horoskopski znak?

Kaj vas najbolj razjezi glede na horoskopski znak? (foto: profimedia) profimedia
11. 10. 2020

Vsakdo med nami ima svojo šibko točko, ki pa naj bi bila odvisna tudi od horoskopskega znaka. Kaj vas torej najbolj razjezi? Pa poglejmo.

RIBI 20. 2. do 20. 3.

Če boste ribi dali do znanja, da so njena čustva nepomembna, boste kaj hitro ugotovili, kako ste jo razjezili. Ribice ne marajo občutka osamljenosti, sprenevedanja in zlaganih ljudi. Prav tako nočejo slišati stavka: "Odrasti že." Z njimi nikar ne skušajte manipulirati, saj se vam zna zgoditi, da boste to obžalovali.

OVEN 21. 3. do 20. 4.

Za pripadnike tega znaka ni nič hujšega, kot če mu nekdo pove, naj se - pomiri! Prav tako jih bo razjezilo, če jim bo druga oseba dajala občutek nepomembnosti in jih bo podcenjevala, jim skušala ukazovati ter jih nadzorovati. Pri ovnu se je tovrstnemu početju dobro izogniti, saj nihče noče izkusiti njegove jeze.

BIK 21. 4. do 20. 5.

Bika bo najbolj pogrelo nerganje in nedoslednost, prav tako pa ne marajo, da jih nekdo skuša pohitriti. Bikec ne bo srečen, če bo druga oseba pričakovala, da bo svoj urnik prilagodil njenemu. Razjezilo ga bo tudi to, če si bo drugi skušal prisvojiti njegovo hrano. Zato nikar ne skušajte ukrasti kakšnega priboljška z bikovega krožnika.

DVOJČKA 21. 5. do 21. 6.

Za horoskopskega dvojčka ni hujšega od tega, da ga ignorirate in se ne ozirate na njegove besede. To ga bo res pogrelo! Razjezilo ga bo tudi pomanjkanje interesa med pogovorom o globokih temah. Če mu boste segali v besedo, medtem ko bo razlagal svojo plat zgodbe, pa bo izbruhnil pravi ogenj v strehi. Dvojček ne bo vesel, če boste skušali ohraniti razdaljo.

RAK 22. 6. do 22. 7.

Nič ga ne zbode bolj kot neobčutljivost in "tiha maša." Čustveni rak bo postal zelo nejevoljen, če boste zavrnili njegovo naklonjenost, ga kritizirali in spodkopavali njegovo avtoriteto. Ne marajo negotovosti, imajo radi jasno definirana razmerja, zato ne dovolite, da se sprašujejo, kako in kaj. To bi znalo podžgati njihovo jezo, takrat pa ... Nočete biti v bližini. Tipičen rak namreč ostro uščipne in se umakne v svoj oklep.

LEV 23. 7. do 23. 8.

Če boste lagali levu, se to vsekakor ne bo dobro končalo. Prav tako ga ne smete jemati za samoumevnega, še manj pa je samoumevna njegova naklonjenost. Nikar si ne privoščite leva poniževati pred drugimi in jim spodkopavati avtoriteto. Njegovo rjovenje bo v tem primeru zelo glasno. In nenazadnje - ni priporočljivo, da levu pokažete, da ne cenite njegovih prizadevanj. Če že pride do tega, je umik najboljša obramba.

DEVICA 24. 8. do 22. 9.

Natančno devico bo zelo zmotilo, če se boste dotikali njenih stvari in jih prestavljali. Ne bo jim všeč, če jim boste dali občutek, da jih ne cenite oziroma v primeru, da jih boste prezrli. Če boste brez dovoljenja brskali po njenih stvareh, jo bo to zelo razjezilo. In zapomnite si: če devica hoče vaš nasvet, vas bo tudi vprašala. V nasprotnem primeru raje bodite tiho, saj jo razjezijo (sicer dobronamerni) nasveti, za katere ni prosila.

TEHTNICA 23. 9. do 23. 10.

Pravičniško in pregovorno neodločno tehtnico bo iztirilo, če boste pritiskali nanjo, naj se že enkrat odloči. Prav tako jo razjezi vsakršna oblika nespoštljivosti, stereotipiziranje, nepravičnost, nepoštenost. Ne bo zadovoljna, če ji boste dajali občutek manjvrednosti in če ji ne boste pustili osebnega prostora.

ŠKORPIJON 24. 10. do 22. 11.

Če boste škorpijonu dali do znanja, da ga imate za "drugo možnost," se pripravite na njegov gnev. Nikar ne izdajte njegovega zaupanja, saj vas zna zadeti maščevalnost. Njegovih zamisli ne dajajte v nič. Škorpijon ne prenaša tega, da mu drugi očitajo njegove napake, še posebej, če to počnejo neposredno.

STRELEC 23. 11. do 21. 12.

Ne bo prenesel, če ga boste "komandirali," prav tako se bo razjezil, če boste zapravili še drugo možnost, ki vam jo je dal. V trenutku, ko zazna, da ga nekdo izkorišča, se bo močno razjezil. Strelci tudi ne marajo prevelikega vdiranja v njihovo zasebnost. Razjezi jih, če v svoji bližini zaznajo dvolične ljudi - to jim tudi hitro dajo do znanja.

KOZOROG 22.12. do 20.1.

Če pri kozorogu vzbudite občutek nezaželenosti, boste to obžalovali. Prav tako mu ne bo všeč, če ga boste skušali poniževati ali njegova čustva razglasiti za nepomembna. Tisti, ki ne bodo spoštovali kozorogove agende oziroma urnika, bodo hitro odkrili, kakšen je, ko se razjezi.

VODNAR 21. 1. do 19. 2.

Vodnarji ne marajo neprijetnih in nepotrebnih soočenj, stvari radi urejajo po svoje. Razjezilo jih bo vsakršno omejevanje in poskusi, da bi jih spremenili. Nočejo slišati, da so njihova prepričanja malce hecna - spoštujte dejstvo, da so pač njihova, kakršna koli že so. Raje to kot pa nepotrebni izbruhi jeze.

Preverite še:

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri