Po kakšni predigri hrepenijo ženske?

Po kakšni predigri hrepenijo ženske? (foto: Profimedia) Profimedia
8. 12. 2015

Predigra je praviloma zelo pomemben predpogoj za kvaliteten in zadovoljujoč seks. Kako vrniti v posteljo čutnost, ki jo ženske še posebej pogrešajo?

Predstavljamo vam nekaj nasvetov, s katerimi boste ogreli svojo žensko in obema zagotovili nepozabno zabavo med rjuhami.

1. Zmasirajte jo

Ne namenite ji preveč sproščujoče masaže, saj je zadnje, kar si želite, da vam zaspi, preden se akcija začne! Zmasirajte ji ramena, nato pa se preselite na roke in nadaljujte pri nogah. Priporočena je uporaba masažnega olja ali olja za telo. Masirajte ji notranjo stran stegen in končajte pri sramnih ustnicah.

2. Stimulirajte prsi

Številni moški napadejo bradavičke brez kontrole. Nekaterim ženskam je to sicer všeč, druge pa potrebujejo več nežnosti. Poljubljajte jo po prsih, a se izognite bradavičkam. Ko nabreknejo, se jih nežno dotaknite z jezikom in jih z ustnicami na kratko povlecite. Nato jih pustite in se čez čas vrnite k njim.

3. Ne pozabite na vrat

Vrat, še posebej zadnji del, je lahko zelo občutljiva erogena cona. Dvignite ji lase in ji dihajte na zadnji del vratu. Poljubljajte ga in se ga dotikajte z jezikom. Ne pozabite na ušesne mečice.

4. Kreativno poljubljanje

Začnite pri ustih in nadaljujte po ostalem telesu. Ne štartajte takoj na prsi. Poljubljajte jo po obrazu, vratu, ramenih. Spremljajte njene odzive pri poljubljanu različnih točk njenega telesa. S pravilnim pristopom boste vžgali plamen v njej.

5. Povejte ji, da je lepa

Pogovarjajte se z njo. Šepetajte ji stvari v uho. Povejte ji, da je seksi in lepa, da vas vzburja in da obožujete ljubljenje z njo.

Še zanimivost. Študije ugotavljajo, da je najprimernejša dolžina predigre pri ženskah 15-17 minut.

Preverite še znake, da je vaše razmerje morebiti v težavah.

foto: Shutterstock