Kako močna je vaša zmožnost odpuščanja (glede na vaše astrološko znamenje)?

Kako močna je vaša zmožnost odpuščanja (glede na vaše astrološko znamenje)? (foto: Profimedia) Profimedia
11. 2. 2022

Vaša zmožnost odpuščanja je odvisna tudi od vašega nebesnega znamenja.

Kozorog

Težko sprejmete, da vas je nekdo prizadel. Da bi mu odpustili, se oseba mora izkazati in vam pokazati, da ji je resnično žal. Še po tem, ko oprostite, poskrbite, da človek nikoli ne pozabi, kaj je storil narobe.

Vodnar

Sicer potrebujete nekaj časa za premislek, a eventuelno osebi odpustite in ste pripravljeni iti naprej. V afektu morda res reagirate dramatično, a po premisleku uberete mirnejšo pot.

Ribi

Odlikuje vas empatičnost, zaradi česar ste pripravljeni prisluhniti človeku in mu tudi odpustiti. A to se zgodi samo enkrat; če vas oseba prizadene večkrat, se od situacije umaknete in človeka odrežete iz svojega življenja.

Oven

Velikokrat v jezi reagirate impulzivno; pogosto rečete nekaj kar ne mislite, a se zmorete tudi opravičiti. Zaradi lastne impulzivnosti zmorete precej hitro tudi odpustiti drugim.

Bik

Težko pozabite na preteklost in greste z življenjem naprej. Imate težave z odpuščanjem, zaradi česar imate pogosto tudi težave v razmerjih. 

Dvojčka

Ste izjemno komunikativni, radovedni in družabni. Ker obožujete družbo ljudi, tudi hitro oprostite in se obnašate kot, da je vse v redu, a to še ne pomeni, da pozabite. Vse si zapomnite.

Rak

Veljate za čustvena znamenja, kar se kaže tudi v odnosih in odpuščanju. Ker vas ljudje lahko hitro prizadenejo, ste sicer pripravljeni sprejeti opravičilo, a obenem želite zagotoviti, da vas oseba ne bo več prizadela. Z dejanji vam morajo dokazati, da jim je res žal in da se neljubi dogodek ne bo več ponovil.

Lev

Ker ste zelo samozavestni, ne tolerirate nobenega, ki vas izda. Z odpuščanjem imate veliko težav in veliko večja možnost je, da boste nekoga odrezali iz življenja, kot pa da mu odpustite.

Devica

Ste previdni in vsako odločitev dobro premislite, preden jo sprejmete. Odpuščanje je sicer opcija, a boste v prihodnje zelo previdni okoli osebe, ki vas je prizadela.

Tehtnica

Ne marate zamer in tudi, če vas je oseba zelo prizadela, ste ji pripravljeni hitro odpustiti. Rad imate harmonično življenje in enostavno nimate prostora za slabo voljo in slabe odnose.

Škorpijon

Veljate za izjemno maščevalne, zato je odpuščanje pri vas zelo težko. Dolgo lahko držite zamero in imate potrebo po maščevanju osebi, ki vas je prizadela.

Strelec

Radi bežite od problemov in čeprav ne držite zamer, se boste iz situacije umaknili. Sicer boste osebi odpustili, a je najverjetneje ne bo več v vašem življenju.

Prirejeno po herway.net