10 načinov, kako si pri ženski pridobiti čim več točk

10 načinov, kako si pri ženski pridobiti čim več točk (foto: Profimedia) Profimedia
20. 12. 2015

 To nadvse pomembno nalogo smo si zadali mi in se vprašali, kako pri nežnejšem spolu vedno in povsod nabirati točke. Kajti zadovoljna (in seveda zadovoljena) ženska je nedvomno velikanski prispevek za celotno človeštvo.

Ste se vsaj enkrat v življenju vprašali, ali imate kaj pik pri ženski, ob kateri vam je začelo razbijati srce, hlače pa so postale pretesne? Da bi vam pomagali odgovoriti na to vprašanje oziroma v prihodnje pridobiti čim več točk, smo morali seveda ugotoviti, kako se tovrstne točke sploh nabirajo in kako jih meriti oziroma ovrednotiti.

Da ne bi samo po moško ugibali, smo se odločili za preverjeno znanstveno metodo – jasno, odpravili smo se piti k vrelcu, torej k Njim. Ugotovili smo, da imajo precej dobro izdelan sistem podeljevanja točk za različne priložnosti in različna moška dejanja, še več, da točke počasi seštevajo, še hitreje pa odštevajo.

In da zbrano število ni večno, ampak zahteva nenehen trud. In da jih je treba ob določenem številu unovčiti, sicer lahko v hipu propadejo. Da, v tej matematični formuli je tudi spremenljivka, ki se ji reče ženska nepredvidljivost. Toda to je del igre, saj kdor ne riskira, ne profitira. Dobitki pa so lahko neskončno sladostrastni. Zdaj pa se podajmo v osvajanje skrivnosti nabiranja točk …

Pripeljite jo do vrhunca

Vaš dobropis: 1000 točk, če jo pripeljete do neponovljivega orgazma z velikim O, in 50 dodatnih točk za vsako nekoliko globljo sled njenih nohtov na vašem hrbtu.

Razlaga: Morda znate partnerko sicer pripeljati do orgazma, s penisom, roko ali kako drugače, toda ali jo lahko popeljete na večurno sanjsko orgazmično potovanje, ne da bi vam prišlo oziroma da vam pride hkrati z njo šele takrat, ko se njej že meša od užitka in se vam popolnoma preda? Zato vam predlagamo, da naslednjič pozabite sami nase. Dobesedno. Izgubite se tudi vi. V njej. Dobesedno.

Še sanjati ne morete, kako se vam bo to obrestovalo. “Moj fant je svojo kakovost v postelji prvič dokazal tako, da je najprej svojo glavo zakopal v moje mednožje, nato pa sva se ljubila neskončno dolgo in predvsem čutno, da sem povsem izgubila glavo in se mu brezpogojno predala, ” razlaga Janja, ki tako dejanje vrednoti s 400 točkami. “Ko sem se brez uma odločila lotiti njegovega orodja, me je nežno odvrnil in mi dejal, naj kar v miru uživam, čeprav je bilo jasno videti, da je bil močno vzburjen. ” Naj vam le omenim, da je za to dejanje Janjin fant zbral dodatnih 600 točk in je čez dva dni zasluženo žel, kar je tedaj posejal.

Posvetite se obisku njene zmedene družine

Vaš dobropis: Za vsak dan pridobite 800 točk, po tretjem dnevu pa se točke podvojijo. Če se boste z njenimi žlahtniki še intenzivneje ukvarjali in jim za povrh vsaj dvakrat skuhali užitno kosilo, si boste zaslužili dodatnih 1000 točk.

Razlaga: Ko vam bo izbranka omenila, da prihajajo njeni na obisk, za trenutek pozabite na to, da vam je njen oče nekoč zagrozil, da vas bo do smrti premlatil z lopato, če boste njegovi hčeri zlomili srce. Novico raje sprejmite popolnoma mirno in se pretvarjajte, da je obisk njenih staršev popolnoma naraven in rutinski dogodek (200 točk) ter da ni nič narobe, ker imate prazen hladilnik, saj poznate odlično restavracijo, ki bo zanesljivo všeč tudi njenim (100 točk).

“Vaše zle slutnje ob obisku njenih staršev je le redko mogoče primerjati z njenimi, zato boste, kot bi mignil, ostali brez vseh že zbranih točk, če boste s svojo nervozo povečali tudi njeno, ” pravi Majda. Zato se potrudite in pomagajte svoji izbranki zabavati njene sorodnike. Vsakič ko jih boste spravili v dobro voljo, si lahko pripišete 200 točk, za trpljenje ob poslušanju tastovih zgodbic 75 točk, ki jim lahko dodate še 25 točk, če ste jih že slišali. Še najpomembneje pa je, da se pred partnerko ne zgražate zaradi nevrotičnosti njenih sorodnikov, to prepustite njej. Raje jo tolažite in si zaslužite dodatnih 200 točk. Poleg tega bo tako še bolj prepričana, da je še kako prav, da se je odselila od staršev.

Priliznite se njenim domačim ljubljenčkom

Vaš dobropis: Za vsakega hišnega ljubljenčka, ki vas vzljubi, si zaslužite 400 točk, če pa vam uspe doseči, da vas bo imel celo raje od nje, potem ste si prislužili 600 točk.

Razlaga: Čisto mogoče je, da sta njena Fido in Pika nevrotični bitji, ki vsepovsod puščata dlake in redno močita vašo najljubšo preprogo. Vendar pa je za preživetje vajine zveze nujno, da vas njene živali vzljubijo, kar potrjuje tudi Katjina izjava: “Če moj pes ne mara izbranca, potem pri meni nima kaj iskati! ” Vendar pa ni razloga za paniko. Ko boste prišli prvič v stik s Fidom, imejte za vsak primer pri sebi pasji posladek, dajte pa mu ga seveda takrat, ko bo njena pozornost usmerjena drugam, tako da podkupovanja ne bo opazila.

Tako bo naslednjič, ko bo zagledala cucka, kako se suče okrog vas v pričakovanju novega poobedka, prepričana, da se je njen pes takoj navezal na vas, kar je vredno nezanemarljivih 400 točk. Pri mački je nekoliko bolj zapleteno. Predvsem se ji nikar ne približujte neposredno, ne buljite vanjo in se je ne poskušajte dotakniti na silo. Po podatkih felinološkega društva boste dosegli le to, da se bo Pika zavlekla v najbolj nedostopen kot, vi pa boste skupili svežo prasko. Zato je najbolje, da počakate na trenutek, ko bo čas za hrano. Takrat se izbranki ponudite, da boste sami nahranili muco (200 točk). Partnerica bo nad tem navdušena, saj se želite spoprijateljili z njeno ljubko muco, ki bo po nekaj ponovitvah predla tudi v vašem naročju (400 točk).

Očarajte njeno mamo

Vaš dobropis: Če vam uspe njeno mamo preleviti v svojo prijateljico, je vaših novih 1000 točk. Če pa se vam posreči še to, da postane mama prizanesljivejša do hčere, ste za 2500 točk bliže do nagrade po vašem lastnem izboru.

Razlaga: Točke, ki si jih nabirate pri mami, so enakovredne tistim, ki jih dobite od hčere (seveda pri tem ne upoštevamo prisluženih v postelji, da ne bo pomote). Pri mamah pridete najhitreje do točk tako, da se z njimi pogovarjate v celih stavkih, ne le s pritrjevalnicami, nikalnicami, medmeti in drugimi mašili.

“Kadarkoli se moj fant oglasi na mamin telefonski klic, vsaj pet minut čvekata, ” pravi Karin. In kaj si lahko z govorjenjem obetate? 50 točk za vsako minuto, ob praznikih in nedeljah pa celo 75 točk! Se izplača, še bolj pa, če vsakič znova kakorkoli namignete, da ste zaposleni (200 točk) in da imate njeno hčer neizmerno radi (200 točk), seveda pa lahko v pogovor vključite kaj iz zadnjega pogovora z njo (100 točk). Dodatno lahko zaslužite 250 točk za vsako čestitko, 200 točk za pismene zahvale, največ vrednih pa je tistih 400 točk, ki jih dobite, ko daste mami občutek vplivnosti. “Mama mi stalno pridiga o varnosti, ” se pritožuje Monika, “potem pa je moj fant na vhodna vrata vgradil varnostno ključavnico in nenadoma je bil zanjo bog! ”

Za to je mimogrede dobil še 2500 točk, saj mama ne more več nenapovedano privihrati v stanovanje.

Operite ji lase

Vaš dobropis: 300 točk, če ste temeljiti, in dodatnih 200 točk, če se uprete skušnjavi, da bi skočili v banjo in dvignili periskop.

Razlaga: Vsem ženskam je všeč prizor iz Angleškega pacienta, v katerem Ralph Fiennes sedi ob robu banje in glavni igralki umiva lase. “Nekaj vznemirljivega je v tem pranju las, ” pravi Klavdija. “S tem moški dokazuje svojo nežnost, ” dodaja Klavdijina sestrična Barbara in nadaljuje: “Na moj zadnji rojstni dan je moj fant skočil z menoj v banjo in mi mojstrsko opral lase. Najprej mi je s pravo mešanico šampona in losjona (25 točk) zmasiral lasišče (150 točk), nato pa mi je lase še temeljito spral (75 točk), in to tako, da me oči niso popolnoma nič pekle (50 točk). ” Torej kar pogumno k frizerju po nasvete!

Do neznancev bodite prijazni

Vaš dobropis: 150 točk za osnovne prijaznega vedenja, 50 dodatnih točk, če ste z natakarico na ti, takoj pa izgubite 1000 točk in še kaj drugega, če vam natakarica potoži: “Zakaj me pa nič več ne pokličeš? ”

Razlaga: Na zmenku je vsak tujec, ki ga srečate, lahko potencialen vir točk. Uradnik na pošti, potepuh z ulice ali točaj. Največji vpliv pa imajo seveda natakarice. “Osebno verjamem, da moški, ki se lepo vede z natakarico, tudi lepo ravna s svojo izbranko, ” je prepričana Simona.

Če torej natakarica pozabi prinesti paradižnikovo omako, iz tega ne delajte slona (75 točk), ko izpred vas pospravi prazen krožnik, se zahvalite (25 točk), vsekakor pa poskrbite, da bo prijateljica opazila izdatno napitnino, ki ste jo dali natakarici (50 točk).

Olajšajte ji bolečine

Vaš dobropis: 500 točk za strežbo, ko je bolna, če pa ji skuhate še kosilo, si prištejte 10. 000 točk.

Razlaga: Manjše poškodbe in bolezenska stanja so idealna priložnost za nove točke. Vendar se pri tem ne vedite, kot bi bili sam Christian Barnard, če ste ji na dopustu iz noge potegnili bodico morskega ježka.

Osnovno pravilo zbiranja točk pri ženskah uči, da nikoli ne sme misliti, da karkoli počnemo z namenom, da bi si povečali priljubljenost, se pravi število točk. Torej se naslednjič, ko ji boste v posteljo prinesli kokošjo juhico (400 točk; ja, to še ni kosilo), vedite tako, kakor da je to nekaj popolnoma normalnega in da bi kaj takega za svojo punco opravil vsak fant. “Ko so me ožulili novi salonarji, se je moj fant takoj ponudil in odbrzel v lekarno po obliže, ” pravi Tina. “Pri srcu mi je bilo zelo toplo, saj sem dojela, da mu ni vseeno zame! ”

Povejte ji, s kakšno finto ste jo osvojili

Vaš dobropis: 500 točk, če zgodba vsebuje nespečnost, vohunjenje in natančno načrtovanje, če pa ste se pri tem še potuhnjeno znebili tekmeca, si zaslužite 1000 točk.

Razlaga: Ko ste jo osvajali, ste gotovo naredili kaj takega, česar ona ne ve in česar v normalnih okoliščinah, ko niste obsedeni, nikdar in nikoli ne bi naredili. Morda ste vsak dan popoldne sedeli v lokalu nasproti vhoda v stavbo, kjer ima službo, le da bi jo videli odhajati (250 točk).

Mogoče ste ji celo sledili do doma (250 točk). Z drugimi besedami, dejanja, ki pravzaprav že mejijo na nadlegovanje, vam lahko čez leto dni prislužijo romantične točke, zatrjuje Tadeja. “S fantom sva začela hoditi na njegovi zabavi, ki jo je priredil za 17 povabljencev. Čez nekaj mesecev mi je priznal, da je bila zabava, za katero je sam pripravil vso hrano in pijačo, le pretveza za možnost srečanja z mano. ” V kaj je Tadejin fant pretopil zasluženih 500 točk, pa nam Tadeja ni bila pripravljena zaupati. Kakorkoli že, poudariti moramo, da si zgodbico lahko tudi izmislite, ona je namreč ne more ne ovreči ne potrditi, seveda pa si v tem primeru pripišite poljubno število točk.

Podarite pravo darilo

Vaš dobropis: 700 točk, če ga še zavijete in pravočasno izročite, 1200 točk pa, če drago nenapovedano obdarujete na katerikoli dan v letu.

Razlaga: Ne zaposlujte svojih možganov preveč z mislimi na pravo darilo, lahko se vam zgodi, kajti morda si pravzaprav še najbolj želi vstopnice za nogometno tekmo. Namesto tega se ji raje pridružite pri nakupovanju (200 točk za vsak skupen obisk trgovin) in si zapomnite, ob čem se ji oči najbolj zaiskrijo. Potem se naslednji dan vrnite v trgovino in kupite prav tisto reč. Darilo shranite in ji ga podarite čez pol leta ter opazujte njeno presenečenje, da ste si zapomnili, kaj ji je bilo nekoč davno tako strašansko všeč. “Darilo bo gotovo sprejela s hvaležnostjo, še pomembneje pa je, da ji boste dali vedeti, da upoštevate njene želje, ” razlaga Diana.

Podtaknite ljubezensko sporočilo

Vaš dobropis: 600 točk za vsako sporočilo, v katerem niste napačno črkovali njenega imena, sicer se morate zadovoljiti le s 150 točkami.

Razlaga: Dobro jo boste odnesli že z navadno kartico z ljubezenskim sporočilom, ki jo lahko kupite v vsaki bolje založeni trafiki (350 točk), priporočamo pa vendarle lastnoročno napisano sporočilo, ki ji ga z magnetom pripnete na hladilnik ali ji ga neopaženo vtaknete v denarnico (600 točk). Ampak ne pretiravajte s soneti o tem, da so njene ustnice kot rdeča žametna trakova, da se njene zapeljive oči smaragdno lesketajo v mesečini in podobno.

Še preden kaj zamočite, se zavedite, da niste ne Prešeren ne Byron. “Fant, s katerim sem se dobivala, mi je v službenem računalniku pustil sporočilo, v katerem je napisal, da se je v pisarni ustavil le zato, da mi pove, da sem mu zelo všeč in da komaj čaka, da se zvečer vidiva. Čisto sem se stopila, ” je priznala Manja. Pa še to! Sporočilo, ki ga pustite takole viseti na službenem mestu, dajte v kuverto, da se drugi ne bi naslajali nad njegovo vsebino.

Blaž Divjak