Kako veste, da se vajin odnos ne bo razvil v nekaj več?

Kako veste, da se vajin odnos ne bo razvil v nekaj več? (foto: profimedia) profimedia
27. 11. 2022

Se že nekaj časa videvata, vendar niste prepričani, ali je med vama nekaj več? Preverite znake, ki kažejo, da se vajin odnos ne bo razvil. 

Bo ostala le kratka romanca ali vaju čaka daljša skupna prihodnost? Preverite spodnje znake, ki kažejo, da iskrica žal ne bo trajala. 

Se dobivata že nekaj časa, vendar odnos nikakor ne doseže naslednje stopnice? Ali pa se sprašujete, če le zapolnjujete praznino, morda iščete družbo v temnih dnevih? Ali pa je to razmerje, ki ste ga ves čas iskali, vendar se razvija počasi?

Ljudje smo družabna bitja, zato ni nenavadno, da hrepenite po družbi. Spodnje situacije vam povedo, da vajin odnos žal ne bo prerasel v nekaj več:
  • Eden od vaju se ne želi popolnoma predati odnosu, ali pa tega ne želi nihče od vaju. Vendar se kljub temu pogosto srečujeta in družita. 

  • Zavedata se, da nimata enakih prioritet, vrednot, hobijev in interesov, vajina prihodnost ni drug ob drugem. A to vaju trenutno ne skrbi, zato sta se vseeno dogovorila, da se vidita že naslednji dan. 

  • Imata dneve in ure, ob katerih se srečujeta, izven tega časa pa se ne pogovarjata veliko. Ne sprašujeta se, kaj počneta in kako se počutita. Važno je le, kaj se dogaja, ko se srečata. 

  • Družita se in pogovarjata o tem in onem, vendar nikoli ne načneta resne teme in se ne spustita v globok pogovor. Ne govorita o svoji preteklosti in dogodkih, ki se vaju resnično dotaknejo. 

  • Nikoli ne govorita o prihodnosti in je ne načrtujeta - ne bližnje, ne daljne. Omenjata sedanjost in naslednji zmenek, vendar nič drugega. 

  • Ne želita si izvedeti več drug o drugem. Dovolj vama je to, kar že vesta, kaj se dogaja v vajinih življenjih, pa lahko ostane v senci. Nista radovedna in si ne postavljata vprašanj. 

  • Nimata potrebe, da bi drug z drugim delila pomembne dogodke iz preteklosti, strahove, kaj iz preteklih razmerij in se nasploh pokazala v ranljivi luči. Povsem dovolj vama je to, kar že vesta. 

Če ste naredili veliko kljukic, potem se verjetno ne bo razvilo nič več. Če je kljukic nekaj manj, vseeno lahko vse skupaj preraste v razmerje. Vendar si zapomnite, da se morata za trden odnos truditi oba - ne bo dovolj, če boste predani le vi. 

Nič ni narobe, če ostane tako, kot je. Všeč vama je biti v družbi drug drugega, kaj več pa si ne želita. To je popolnoma vredu in veliko bolje je, da sta glede tega iskrena. Dokler se oba strinjata, nadaljujta v tej smeri.