Kakšen je moški v postelji? Njegov PENIS bo o njem razkril čisto vse!

Kakšen je moški v postelji? Njegov PENIS bo o njem razkril čisto vse! (foto: Profimedia) Profimedia
15. 9. 2022

Preverite, kaj vam o njem pove oblika in velikost njegovega penisa.

Gospod Banana

Dolg in raven. Proti vrhu postaja ožji in pogosto je ukrivljen v levo ali desno, kot banana. Testisi so čvrsti in visoko pozicionirani.

Gospod Banana je rojen vodja, ki rad prevzame nadzor v svoje roke – tako v postelji kot zunaj nje. A pozor – zelo težko se upre izzivom. V kolikor ste tudi sami ambiciozen tip osebe, je kariera na prvem mestu ter iščete malo zabave brez večjih obveznosti, potem je on odličen partner za vas.

Gospod Dolgin

Daljši in tanjši od povprečnega, koža ima močno pigmentacijo, testisi pa visijo nizko, so težki in temnejše barve.

PravTradicionalni tip moškega, ki v glavnem izbira misionarski položaj ali položaj žličke – razen v primeru, da ga kdo spodbudi k čemu drugemu. In odličen je v predigri. Rad počaka tudi, da doživite orgazem pred njim.

Pravi džentelmen in izvrsten partner, v kolikor imate radi tradicionalno delitev vlog na moške in ženske.

Preverite še: 3 prakse iz porno filmov, ki jih v resničnem življenju nikar ne počnite – pod nobenim pogojem!

Gospod Debeluh

Krajši od povprečja in nenavano širok z veliko in okroglo glavico, ki ga krasijo veliki, nihajoči se testisi z grobo kožo.

Gospod Debeluh je prepričan, da so njegovi prijatelji pomembnejši od poslovnega uspeha in zna biti zelo trmast. Po dušipa je še zmeraj otrok in si želi nekega dne imeti družino.

Sicer pa je kreativen in pozoren ljubimec. Popoln seks je zanj tisti ob svečah, in to po večerji s prijatelji, ki sta jo sama pripravila.

S temi 3 horoskopskimi znamenji boste doživel najbolj nor seks v življenju!

Gospod Škratek

Manjši in tanjši od povprečja, po površini gladek in s čvrstimi testisi.

Ima skromno orodje, a vendar to ne pomeni, da bo izkušnja z njim kaj manj popolna - gospod Škratek ima namreč veliko drugih talentov. 

V svoji družbi je on tisti, ki je najbolj občutljiv in intuitiven, a vendar ima omejeno koncentracijo, zaradi česar zna biti nadležno tekmovalen. V kolikor si želite ob sebi hkrati prijatelja in ljubimca, je on pravi za vas

Prirejeno po članku, ki je bil predhodno objavljen na cosmopolitan.si

PREBERITE TUDI: 

"Trenutno se dobivam z 2 moškima, moj mož ima punco. Tako poteka najin običajen teden." (zgodba 27-letnice, ki ima odprto razmerje)