Kakšno spolno življenje čaka vaše znamenje v času retrogradnega Merkurja?

Kakšno spolno življenje čaka vaše znamenje v času retrogradnega Merkurja? (foto: Profimedia) Profimedia
8. 5. 2022

Retrogradni Merkur vpliva na najrazličnejša področja naših življenj - tudi na naše spolno življenje. Preverite, kaj to obdobje pomeni za spolnost vašega astrološkega znamenja. 

Kozorog

Obeta se vam pestro dogajanje v službi, zaradi česar zna trpeti vaš partnerski odnos. Vzemite si dovolj časa za svojo boljšo polovico in si privoščite razvajanje ter tudi spolne užitke.

Vodnar

V tem obdobju lahko pride do srečanja s preteklostjo - nepričakovano bo z vami v kontakt stopil bivši partner ali ljubimec. Nedolžno flirtanje je lahko zabavno, a pazite, da ne naredite česa, kar bi kasneje obžalovali.

Ribi

V tem obdobju si ne boste želeli divje spolnosti; raje boste imeli udobne, preproste večere s posebno osebo. S tem ni prav nič narobe, a pazite, da svoje potrebe jasno izrazite in obenem prisluhnete tudi željam partnerja.

Oven

Retrogradni Merkur prinaša šume v komunikaciji, kar se bo poznalo tudi na področju spolnosti. Bodite pozorni, da jasno izražate svoje potrebe in obenem pozorno prisluhnete željam partnerja.

Bik

Čas je, da v ospredje postavite lasten užitek. Retrogradni Merkur prinaša priložnost, da stopite v stik s sabo in ugotovite kaj je tisto, kar vas vznemirja in kaj si želite - tako v spolnosti, kakor tudi nasploh v življenju.

Dvojčka

Vaš vladajoči planet je ravno Merkur, zato bo to obdobje za vas še toliko bolj intenzivno. Bo pa to odlična priložnost, da spoznate lastne užitke in se osredotočite na svoje potrebe. Slednje pa jasno izrazite tudi partnerju.

Rak

V vas se bo vzbudilo zanimanje za prijatelja in sodelavca. Naenkrat se bo med vama rodila prav posebna kemija, a bodite previdni; vsaka nepremišljena odločitev vas bo drago stala.

Lev

Vplive retrogradnega Merkurja boste najbolj izrazito čutili na družabnem življenju. Prihajalo bo do nesporazumov, zaradi česar boste precej iztirjeni. A ne pustite, da bi vaše frustracije ovirale spolno življenje. Predajte se strastem in razmislite, kako lahko spolnost še dodatno popestrite.

Devica

Veliko boste fantazirali o preteklih divjih izkušnjah in hrepeneli boste po novih pustolovščinah. Čas je, da stopite izven cone udobja in dodatno začinite svoje spolno življenje.

Tehtnica

Spremljala vas bo velika želja po intimnosti, hkrati pa se bo oglašala vaša radovednost, ki bo želela odkrivati nove stvari na področju spolnosti. Soočite se z vsemi občutki in o njih spregovorite; tako se boste počutili bolj svobodno.

Škorpijon

Ljubezen in spolnost bosta v tem obdobju pri vas igrala veliko vlogo. V zvezah bodo morda na dan prišli nerazrešeni konflikti, kar bo imelo velik vpliv tudi na vaše spolno življenje. Samski pa lahko pričakujete dramo z bivšim ljubimcem.

Strelec

Sploh v drugi polovici retrogradnega Merkurja lahko pričakujete nekaj nesporazumov in celo prepirov. Jasno, a spoštljivo izrazite vse svoje želje - tudi na spolnem področju.