Katero astrološko znamenje s težavo prizna svoje slabe plati?

Katero astrološko znamenje s težavo prizna svoje slabe plati? (foto: Shutterstock) Shutterstock
26. 1. 2018 Vir: liza.aktivni.si

Vsi se soočamo z osebnimi platmi, ki jih ne maramo in jih poskušamo skriti pred drugimi, vendar se te stvari tako ali drugače vedno pokažejo.

Priznanje naših slabih plati ne pomeni, da bomo zaradi tega kaj manj vredni, temveč pravzaprav doda nekaj našemu značaju.

Oven

Ovni radi nihajo, ko pride do obvez, in imajo težave z dokončanjem svojih nalog. Običajno predstavljajo vzor drugim, zato nekako nočejo priznati, da česa niso naredili. Vendar pa zaradi tega dajejo občutek neodgovornosti ter so videti manj zanesljivi in kredibilni.

Bik

Biki nikoli nočejo priznati, da so se zmotili. Niti sebi ne. Poskušali bodo popraviti napako, ne bodo pa je priznali. Ovira jih njihov ponos in pa tudi njihovi osebni odnosi. Ker niso sposobni priznati napak in se opravičiti, izgubljajo prijatelje.

Dvojčka

Vedno obljubljajo nekaj, česar ne morejo izpolniti. In to počnejo, četudi vedo, da bo ponovno tako. Izgubijo se v trenutku interakcije z drugimi in težnji, da so del nekega dobrega razpoloženja, potem pa se vedno zadnjo minuto nekako izmaknejo. Med prijatelji zato hitro obveljajo za nezaupanja vredne.

Rak

Vedno se poskušajo delati, da so trdni in neomajni, toda raki nikoli ne želijo priznati, da so občutljivi. Resnično si želijo biti čustveno brezbrižni, vendar tako prikrijejo dejstvo, da jim lahko spanec krati že najmanjša pripomba ali opazka. Drugim nočejo pokazati, kako ranljivi so, in težko izražajo svoja čustva drugim.

Lev

Levi opogumljajo druge, naj bodo pogumni in samozavestni, toda kljub vsej tej svoji podpori, ne želijo, da bi jih kdorkoli zasenčil. Ne prenašajo dobro porazov, bojijo se izgubiti. Večino časa si prizadevajo, da so vedno vodilni in v središču pozornosti, da jim drugi ljudje tako ne bi poskušali ukrasti šova.

Devica

Ti ljudje so perfekcionisti in na to so tudi zelo ponosni. To sicer nanje ne vpliva vedno najboljše, ker okoli sebe včasih povzročajo konflikte. Device se tudi sprašujejo, kako je biti svobodomiseln in živeti za trenutek. Nočejo priznati, da jih skrbi, kaj si drugi ljudje mislijo o njih, in ta misel jih v življenju kar pogosto spremlja.

Tehtnica

Vedno so na voljo drugim, nikoli pa ne bodo priznali, da potrebujejo pomoč drugih. Te svoje plati nočejo pokazati, ker so ponosni na svoje sposobnosti, vendar se jim to izjalovi in povzroči še več težav. Lahko ustvarja tudi napetosti v odnosih.

Škorpijon

Všeč jim je, če jih drugi občudujejo, svoj šarm in spolno privlačnost pa izkoristijo, da druge zvabijo k sebi. Vendar se po tem vedejo, kot da je to bila le prijateljska gesta in do te osebe nikoli niso preveč čustveni. Tako so navzven videti površinski in hladnokrvni, zato veljajo za neravno priljubljene lomilce src.

Strelec

Strelci so prijazni in čudoviti, vendar je včasih lahko tudi tega preveč. Odpuščajo, kadar jim tega ne bi bilo treba, in čeprav vedo, da jih nekdo jemlje za samoumevne, ostanejo lepo tiho. Če z njimi kdo ravna slabo, takoj najdejo opravičila za tako vedenje, ko pa pride čas, da se postavijo zase, tega tudi niso sposobni storiti.

Kozorog

Nikoli ne priznajo, da so osamljeni ali v depresiji, namesto tega pa želijo, da bi drugi mislili, da oni ne potrebujejo nikogar v svojem življenju. Nadenejo si srečen obraz in se raje osredotočijo na kariero kot pa na svoje ljubezensko življenje. To privede do tega, da tiho trpijo, čeprav jim tega ne bi bilo treba in imajo okoli sebe dovolj podpore.

Vodnar

Vodnarji menijo, da je vsaka njihova odločitev najboljša in nikoli ne priznajo, da kaj obžalujejo. Nočejo verjeti, da so v preteklosti naredili napake, v poskusih prepričevanja drugih pa poskušajo drugim dokazati, da so naredili najboljše, čeprav je šlo za velikansko napako.

Ribi

Ti ljudje za neuspehe vedno krivijo zunanje okoliščine, nikoli pa sebe. Če se s kom razidejo ali pa niso uspešni v službi, je to zaradi krivde vseh drugih, nikoli pa ne bodo videli, kaj so oni naredili narobe. Zato zamudijo tudi vse priložnosti za popravke v prihodnosti. Lahko so tudi zelo dramatični in vedno trmasto razmišljajo po svoje.

Foto: Shutterstock

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri