Ljubezenski horoskop za MAJ 2022

Ljubezenski horoskop za MAJ 2022 (foto: Profimedia) Profimedia
29. 4. 2022

Pred vrati je že maj, mesec ljubezni, sonca in cvetja. Preverite, kaj vam v tem mesecu zvezde prinašajo na ljubezenskem področju.

Oven

Maj bo za vas poln akcije. Čakajo pozitivna presenečenja na ljubezenskem področju, obenem pa se vam bodo pojavili odgovori na vprašanja, ki se vam po glavi podijo že več časa. Z boljšo polovico se odkrito pogovorite o svojih občutkih, samski pa stopite v akcijo in naredite prvi korak pri osebi, ki vam je všeč.

Bik

V tem mesecu vas bo spremljala posebna energija. Čeprav navadno ne marate sprememb, boste tokrat bili polni poguma ter optimizma. Ta naj vas spremlja tudi na romantičnem področju; jasno in neustrašno, a spoštljivo izrazite svoje občutke.

Dvojčka

Vzemite si čas in razmislite o svojem ljubezenskem življenju. Vam trenutna dinamika ustreza? Kakšne odnose si želite imeti v prihodnje? Bodite odkriti do sebe in do ljudi okoli vas.

Rak

Čaka vas veliko priložnosti, da svoja razmerja ponesete na višjo raven. Če boste sledili svoji intuiciji, lahko poglobite svoje razmerje, samski pa lahko spoznate nekoga, ki vam bo naravnost zmešal glavo.

Lev

Če niste prepričani, kaj si želite od odnosa, bodite iskreni. Ne zavajajte drugega človeka in ne dajajte lažnega upanja. Ne pozabite, da je kruta resnica boljša, kakor prijetna laž.

Devica

Maj je odlična priložnost za samorefleksijo. Razmislite, kaj trenutno delate za boljše odnose in kaj lahko še naredite. Seveda pa je pomembno, da besede kasneje pretvorite tudi v dejanja.

Tehtnica

Že nekaj časa imate občutek, da so vaši odnosi pusti. Maj je odlična priložnost za nepozabne pustolovščine - če ste v zvezi, povabite svojega partnerja na zabaven izlet, samski pa organizirajte zanimiv zmenek z osebo, o kateri že nekaj časa razmišljate. 

Škorpijon

Na ljubezenskem področju lahko pričakujete kar nekaj sprememb. Odprite jim svoje srce in verjemite, da se vse zgodi z razlogom. Obenem pa bodite odkriti do svojih bližnjih in jasno izrazite, kaj čutite.

Strelec

Že v prejšnjem mesecu ste razmišljali o naslednjem koraku na svojem ljubezenskem področju. Zdaj pa je čas, da ta korak naredite. Ostanite pogumni in sledite svojemu srcu.

Kozorog

V tem mesecu se bo pojavilo veliko priložnosti, da stopite izven cone udobja - tudi v ljubezni. Čeprav bodo na prvi pogled taki trenutki težki, vam bodo veliko dali in vaše odnose še dodatno izboljšali.

Vodnar

V začetku leta ste na ljubezenskem področju doživeli veliko izzivov, porazov in lekcij. V maju pa boste končno dočakali dolgo pričakovani premor; sprostite se in uživajte v odnosih, za katere ste tako trdo garali.

Ribi

V maju se boste srečevali s številnimi vprašanji. Na nekatera ne boste dobili takojšnjega odgovora, kar vas bo lahko spravilo v slabo voljo. Ostanite močni ter verjemite, da se na koncu vse razplete točno tako, kot se mora.