25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša

Naj zagori večni ogenj

15. 12. 2009

Ali veste, kaj morate narediti, da bo vaša partnerica ves čas nora na vas in da bo vajina zveza vroča in uspešna?

Dajte ji, kar potrebuje

Vsak pravi moški mora znati prisluhniti željam svoje ženske. Tudi tistim, ki mu jih partnerica ne pove neposred­­no. Če znate poslušati in si boste vzeli dovolj časa, jih boste brez težav zaznali, čeprav niste Mel Gibson, ki je v filmu Kaj ženske ljubijo bral ženske misli. In seveda, vse želje, ki jih vaša partnerica izrazi, je dobro uresničiti, sicer ne bo preveč srečna. Da ne bo pomote, s tem ne mislimo na pretiravanje in na ženske, ki moškega le izkoriščajo, marveč na vse tiste drobne želje, ki jih lahko uresniči prav vsak moški, če se le malce potrudi. Pove­­­dano na kratko, poskrbite, da se bo vaša ženska počutila kot kraljica vajinega kraljestva.

Ženska potrebuje varnost

Ženska se rada počuti varno v objemu svojega moškega. To seveda ne pomeni, da morate biti konkreten možakar, temveč da ji dajete ljubezen, než­nost, romantiko in vse, kar se od moš­kega pričakuje. Nobena ženska ne mara lenuhov, ki posedajo pred televizijo, zato poskrbite, da boste imeli dostojno službo, da v družbi ne boste veljali za slabiča in da boste moški, ki mu ni vseeno, kako živi njegova družina.

Ko bodo pri hiši otroci, nikar ne bodite tipičen moški, ki ga vzgoja otrok ne zanima. Bodite enakovreden part­ner, mož in oče, se pravi moški, ki ga ženska nikoli ne bi zapustila. Svetujemo pa vam, da ohra­­nite malo skrivnostnosti, saj jo bo vzne­­mirjalo, če bo malo na trnih in če ne bo povsem prepričana, kaj jo čaka. Tako bo vajina zveza vselej zelo zanimiva.

Ne dovolite ji, da vas obravnava kot samoumevnega

Če dobi občutek, da brez nje ne bi mogli živeti in da ni več možnosti, da bi jo zapustili, ste v zelo slabem položaju. Zlasti če se neha truditi za vas, ker ima pač občutek, da vas je osvojila in tako opravila svojo nalogo. Takrat je dobro, da ji pokažete, da se moti in da vas lahko zelo hitro izgubi zavoljo kakšne tekmice.

Seveda se ne spuščajte v skrajne oblike povračilnega udarca, marveč se le nedolžno poigrajte in dajte svoji dami vedeti, da bi se kaj tak­­šnega res lahko zgodilo. Sicer pa vam svetujemo pogovor, v katerem ji iskreno poveste, da niste nekaj samoumevnega in da se je treba za vašo naklonjenost nenehno truditi, seveda na pravi način in brez očitkov ter prepira. Tako bo odnos ves čas živahen in ne bo zapadel v enoličnost.

Malce ljubosumja ne škodi

Malo ljubosumja je več kot zdravo, saj se partner za svojega partnerja še bolj potrudi in pokaže, da si ne želi, da bi ga v roke dobil kak tekmec. To je nekaj takšnega kot malce treme pred pomembnim nastopom, ki te spodbudi, da si boljši, kot bi bil, če bi ti bilo popolnoma vseeno. To seveda velja zgolj za ljubosumje v normalnih mejah. Torej, potrudite se, da se bo kdaj pa kdaj morala potruditi za vas kot panterica za svoj plen.

Vedno ji bodite zanimivi

Moški mora poskrbeti, da je ženski vedno zanimiv, da ji pomeni izziv. Pa četudi gre za daljše razmerje ali zakon. To seveda pomeni, da se ne smete zapustiti in zanemariti svoje zunanjosti. Da morate vedno poskrbeti, da je dogajanje v postelji pestro in vznemirljivo, in da partnerico presenečate na vse možne načine.

Ženska se v vaši družbi ne sme dolgočasiti. Vedno pa morate poskrbeti, da vas zapeljuje in vam kaže, da si vas želi. To ne pomeni, da morate ves čas igrati klovna in jo zabavati kot v cirkusu, marveč da vajine zveze ne smete spremeniti v dolgočasno rutino, ki bo slej ko prej ubila tudi seks.

foto: Shutterstock

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri