Najbolj čudni trendi spogledovanja

Najbolj čudni trendi spogledovanja (foto: Profimedia) Profimedia
11. 7. 2016

Nasmešek tu, vroč pogled tam, kakšna vroča igra besed ... Klasika. Kaj pa pravite na naslednje trende spogledovanja oziroma zmenkov?

Zmenki s papirnato vrečko

Vsi udeleženci imajo na glavi papirnato vrečko. Tako štejejo notranje odlike ...

Hitre zmenkarije

Po največ 45 sekundah se moraš odločiti, ali bi še rada videla svojega sogovornika ali ne.

Grde plati

Najrazličnejše stopnje te oblike zmenkarij segajo od jamranja do žalitev.

Bazarji za samske

Kontaktne podatke samskega moškega lahko bodisi dražite ali pa daste na dražbo svoje lastne. Sam se odločiš, kdo se udeleži dražbe – pri nekomu na koncu pade kladivo, na žalost ne ...

Genske zmenkarije

Če se ujemata imunska sistema, se v pravem pomenu besede zgodi 'kemija' – tako obljubljajo pri agenciji, ki pare združuje na podlagi analize DNK.

Ste pri volji za spogledovanje? Tu so ...

4 najboljši namigi za igro z ognjem

1. Izkoristite naključja

Kje se sploh spogledujemo? V barih ali na zabavi? Naš odgovor: povsod, kjer je le mogoče! Največja prednost tega je, da ne potrebujete prav nobene namere, temveč se lahko odzovete brez pritiska, da vam mora uspeti. Na tržnici se malo nasmehnite prodajalcu, v parku pa privlačnim moškim spregovorite nekaj besed o njegovem psu.

2. Mislite pozitivno

Privlačen moški, prijazen pogled. Namesto da bi ženske za trenutek zadržale pogled, se naredimo hladne in pogledamo stran. Moški v tem vidi le zavrnitev. Izognite se takšnim dejanjem in zavestno pomislite: Všeč si mi!

3. Izbira

Lagodno pristopite, se malce pošalite in se malo razkažite – vendar ne izpostavljate lastnih interesov preveč. Če nekdo želi biti preveč všečen, pogosto deluje precej negotovo. Če boste normalni, boste videti dostopnejši, bolj naravni in šarmantni.

4. Negotovost je povsem v redu

Najboljša novica za vse, ki menijo, da lahko spogledovanje uspe le, če je človek zelo samozavesten. Brez težav ste lahko negotovi. Če boste to tudi priznali, boste videti še bolj simpatični. In zapomnite si: ni vam treba voditi pogovora. Tudi ON/ONA lahko govori!

Preberite še: Komplimenti, ki jih želijo slišati moški