Najboljše novoletne zaobljube za pare

Najboljše novoletne zaobljube za pare (foto: Profimedia) Profimedia
3. 1. 2022

Ni še prepozno, da si zadate novoletne zaobljube in izboljšate svoje življenje! Kaj pa, če si kakšno postavite tudi s svojim partnerjem? Tukaj je nekaj idej.

Bodita dobrodelna skupaj

V decembru smo ljudje v splošnem veliko bolj dobrodelno naravnani, potem pa januarja na to kar malo pozabimo. Kaj pa če se s partnerjem dogovorita, da bosta dobrodelna skupaj? Morda se lahko enkrat mesečno odpravita v bližnje zavetišče in sprehajate nikogaršnje pse. Preživela bosta čas skupaj, bila v družbi kosmatincev, se naužila svežega zraka in naredila nekaj dobrega.

Skupaj se lotita  novega športa

Skupno gibanje poskrbi za vajino zdravje, okrepi vajin odnos, ob vsem pa bosta še izgubila kakšen odvečni kilogram. Poiščita šport, ki ga imata rada oba in mu trikrat tedensko posvetita eno uro.

Prioritizirajta vajino spolno življenje

Spolnost je izjemno pomembna za zdrav odnos, a v današnjem svetu včasih nanjo kar pozabimo ob prenatrpanih urnikih. Dogovorita se, da se bosta bolj posvetila vajinem spolnem življenju in mu namenila več časa.

Začnita (ponovno) zmenkovati

Sploh v dolgotrajnih zvezah kar malo zanemarimo zmenke in čas s partnerjem. A ravno z zmenki lahko ohranjata odnos živ. Zadajta si cilj, da se bosta vsaj enkrat tedensko odpravila na zmenek. To je lahko enodnevni izlet, romantična večerja, razvajanje z masažami ali nekaj čisto preprostega, denimo filmski večer doma.

Zmanjšajta uporabo elektronike

Kolikokrat se vam zgodi, da ste na telefonu medtem, ko je poleg vas vaš partner? Na ta način bosta vedno bolj oddaljena. Dogovorita se, da bosta, v času ko sta skupaj, čim manj uporabljala elektronske naprave.