25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša

Najboljši ta hip

25. 8. 2005

Pet različnih poti do njenega orgazma.

Moje seksualno Življenje je

bilo še pred nekaj leti bolj podobno iskanju izgubljenega zaklada nekje sredi pragozda. Brez kompasa, brez karte, brez vodiča. Sam, izgubljen, na nemogoči misiji do skrivnostnega cilja, o katerem sem sicer slišal govoriti druge, a po toliko neuspelih odpravah skoraj nisem več verjel v njegov obstoj. Druženje z mano je moralo biti za moje bivše punce precej depresivno, saj je bilo moje posteljno izvajanje eno samo izzivanje brez velikega finala. Najpredrznejše so si pomagale same, druge so samo besno odkorakale iz mojega življenja.

Potem pa sem se odločil, da bom temu naredil konec in postal sanjski ljubimec vsake ženske! Nabavil sem si kup ženskih revij in prebral vse, kar je pisalo o seksu. Ugotovil pa nisem kaj dosti več kot to, kako nas je treba moške omrežiti, da končno iz sebe iztisnemo tisti presneti DA, na katerega, kakor se zdi, čakajo vse ženske, začenši pri Pepelki in Trnuljčici: in živela sta srečno do konca svojih dni (brez njenega orgazma). Potem sem se lotil moških revij in interneta. V starih Men’s Healthih sem našel nekaj nasvetov kako, na spletnih straneh sem si natančno pogledal, kje so in kakšni so pomembni deli ženskega telesa, manjkala mi je samo še ženska, s katero bi lahko vadil v praksi. K sreči sem jo kmalu našel. In to celo tako, ki mi je bila pripravljena pomagati in me usmerjati po neznanem terenu. In BINGO! Že takoj pri prvem poskusu (ki je sicer trajal malce dlje od drugega in tretjega) mi je uspelo! Prvič v življenju sem na lastnem jeziku okusil utripanje ženskega telesa v orgazmu. Res je sicer, da sem bil z glavo med njenimi nogami v precejšnji smrtni nevarnosti, saj se žensko telo pri doživljanju orgazma nezavedno krči in kaj hitro se lahko znajdete v stiskalnici med ženskimi stegni.

Če se še ne znajdete dovolj dobro na tujem terenu, navajam pet različnih tehnik in z eno od njih vam jo bo gotovo uspelo pripeljati do cilja.

Tehnika: hiti počasi

Za: stimulacijo klitorisa

Orodje: jezik

Ko ste bili najstnik, ste se sigurno naposlušali modrosti ljudskih izrekov o tem, da se počasi daleč pride in da je potrpljenje božja mast. Tokrat vam bosta počasnost in potrpežljivost prišli še kako prav.

bZačnite s počasnimi ritmičnimi gibi jezika. Predstavljajte si, da ližete dolgo čokoladno sladoledno lučko: od dna proti vrhu, od roba odprtinice do vrha klitorisa. Ne glede na to, kako jo boste obnoreli s to tehniko, nikar ne pospešite ritma. Nadaljujte čim dlje, dokler ne boste imeli občutka, da je v deliriju. Šele potem . .

. . pospešite ritem. Smer gibanja jezika naj ostane navpična, v skrajni sili jo lahko zamenjate z vodoravno. Potem . .

. . se vrnite k počasnim, umirjenim gibom z začetka.

Menjavajte, dokler vas ne pograbi in se ne nasadi na vas ali pa do njenega orgazma.

Zakaj deluje: Klitoris je zelo občutljiv organ, ki ga je treba postopno ogreti in spraviti v akcijo. Ko se dovolj dobro prekrvavi in je maksimalno napet (kar boste čutili pod jezikom), je zrel za nepozabni orgazem.

Tehnika: igra hitrih prstov

Za: stimulacijo klitorisa, morebiti tudi točke G

Orodje: roka

Ženske nikoli ne pozabijo roke s petimi spretnimi prstki.

Udobno se zleknite poleg nje (če ste desničar na njeno desno stran).

Dlan položite na njeno odprtinico tako, da s prsti sežete v notranjost.

S kazalcem počasi krožite okrog odprtine.

S konicami prstov nežno masirajte klitoris v različnih smereh (levo in desno, krožno, gor in dol) in občasno s celo dlanjo zdrsite prek nabreknjenih velikih in malih ustnic.

Po svojem najboljšem občutku občasno nekajkrat vtaknite dva prsta v špranjico.

Zakaj deluje: Postopek stimulira celotno mednožje, celo živčne končiče zunanjih ustnic, ki jih

večina moških pri predigri v navalu nenadzorovane strasti navadno zanemari. Klitoris si z drgnjenjem ob vašo dlan lahko stimulira sama, vi pa se medtem lahko igrate s prstki ob skrivnostni odprtini.

Tehnika: delaj z glavo

Za: stimulacijo klitorisa

Orodje: penis

Predstavljajte si, da je vaš penis le eno od orodij iz obsežnega arzenala, torej ne eno in edino orožje, s katerim jo neusmiljeno napadate. Zapomnite si, da ga lahko uporabite tudi zunaj odprtine.

Namestita se v misijonarski položaj. Vanjo prodrite le z glavico (penisovo, seveda). Izvlecite.

Z vlažno glavico krožite po njenem klitorisu in zdrsnite mimo odprtine navzdol.

Svojo sramno kost pritisnite na njen klitoris, da si ga bo z ritmičnim gibanjem lahko stimuirala sama, in prodrite vanjo do dna.

Zakaj deluje: Zato, ker hkrati obdelujete dve erogeni točki: njeno notranjost in klitoris. Zapomnite si, da je najbolj občutljivih prvih nekaj centimetrov ob vhodu v špranjico, zato je za ogrevanje vtikanje glaviča več kot odlično. Šele pozneje prodrite vanjo. Počasneje ko boste drseli do dna, boljši bo učinek.

Tehnika: spredaj + zgoraj

Za: stimulacijo domnevne točke G

Orodje: roka, vibrator, penis

Famozna točka G naj bi bila približno deset centimetrov od roba vaginalne odprtine, in sicer na trebušni strani. Če ste malce pozornejši, jo lahko otipate s prsti ali čutite z glavico penisa. Odziva se na bolj grobo stimulacijo, kot jo lahko zagotovi vaš korenjak, zato se je občasno dobro pomagati z vibratorjem ali s prsti.

Nekaj centimetrov vibratorja potisnite vanjo in ga rahlo usmerite proti točki G. Noge naj stisne skupaj, vi pa se udobno uležite in z jezikom ukvarjajte s klitorisom.

Med seksom točko G najlaže stimulirate tako, da prodrete vanjo od zadaj leže. Če vam uspe pri tem obdelovati z roko tudi klitoris, ste na konju (no, ne dobesedno).

Zakaj deluje: Ne slepite se, da vam je že kdaj katero uspelo pripraviti do orgazma samo s stimulacijo točke G. Zapomnite si, da točka G deluje le v paru s klitorisom. Najnovejše raziskave celo namigujejo, da je točka G le neke vrste klitorisova korenina.

Tehnika: eden ni nobeden

Za: večkratni orgazem

Orodje: jezik, roka, penis, vibrator, potrpežljivost

Zapomnite si, da imajo ženske to srečo, da si klitoris po orgazmu veliko hitreje opomore od našega korenjaka. Mali nagajivec potrebuje le nekaj minut, da pride k sebi od postorgazmične preobčutljivosti.

bČe ste jo do orgazma pripeljali kako drugače kot s penisom, najprej smuknite za nekaj časa vanjo, saj se ji takrat prileže čutiti vas v sebi.

Potem se vrnite k predigri: obdelajte vsak košček njenega telesa, razen . .

. . klitorisa. K njemu se vrnite nazadnje in ga obdelajte na enega od zgoraj opisanih načinov.

In še za konec: Zapomnite si, da je človeštvo že več stoletij civilizirana vrsta, zato se temu primerno tudi vedite. Bodite kavalir in jo po seksu še pocrkljajte. Po možnosti zaspita skupaj.

Martin Pesko

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri