Obrtniški priročnik mojstrov spolnosti

22. 7. 2010

Najboljše orodje za delo že imate, izbrusiti morate le še tehniko. Pripravili smo nekaj zanimivih metod za vaš nocojšnji projekt.

Vsaka ženska si želi pripravnega moškega, ki zna popraviti malenkost ali dve v hiši - žrebca, ki bo urno zamenjal žarnico, popravil kapljajočo pipo v kuhinji in ob hladnih, meglenih večerih zanetil ogenj v kaminu.

»Moških« opravil nikoli ne zmanjka: tudi ko se zvečeri, se za »prijaznega gospoda serviserja« najde še kaj.

Na srečo je narava poskrbela, da ste moški že opremljeni s pravim orodjem. Naučiti se morate le različnih metod uporabe, različnih hitrosti, zapeljevanja in, da, celo zvestobe.

Za začetek opredelite nalogo, ki jo želite opraviti, in uporabite eno od opisanih tehnik, s katero boste najlažje dosegli svoj cilj. Zagotavljamo vam, da se boste morali naslednje jutro lotiti le ene naloge: popravljanja posteljnega vzglavja.

1. Vaša naloga: Čim hitreje jo pripeljati do orgazma

Tehnika: Vi sedite, ona kroži

Pograbite najbližjo žago in odrežite stolu naslona za roke, medtem pa naj ona občuduje vaše bicepse. Ko opravite delo, se usedite ter jo prosite, naj vam sede v naročje in vas objame okrog vratu.

»To je odličen položaj, pri katerem imate prost dostop po njenega ščegetavčka. Medtem ko prodirate vanjo, ga dražite s prsti, tako boste podvojili njen užitek,« trdijo poznavalci.

»In ker se vaša moda stiskajo k njenim sramnim ustnicam, lahko prodrete globlje vanjo in zadenete njeno točko G.«

Mojstrov nasvet: Izboljšajte seks tako, da namesto na običajnem, negibnem stolu poskusite zadevo na gugalniku brez naslonov za roke. Zaradi guganja boste dobili dodaten pospešek pri porivu.

2. Vaša naloga: Napraviti potomca

Tehnika: Izpopolnjen misijonarski položaj

Ne glede na zbadanje prijateljev (Ti? Otroke? Ne me hecat! ), ste se odločili, da naredite korak naprej v svojem življenju in se spopadete z izzivom očetovstva. Za to poslanstvo pa boste morali izpopolniti standardni misijonarski položaj.

»Če želite, da partnerka zanosi, morate poskrbeti, da se čim več vaših semenčic prebije navzgor skozi njen maternični vrat,« razlagajo ginekologi.

»To je odvisno tako od položaja materničnega vratu kot tudi maternice same.«

Naj leže na hrbet, vi pa vtaknite svojo vezalko v pravo luknjico zanjo. Nato ji nežno dvignite noge, tako da bodo počivale na vaših ramenih. Tako se bo maternični vrat spustil na zadnjo stran vagine, kjer se nabere večina semenčic. Bližje ko so njena kolena njenim prsim, globlje boste lahko prodrli.

Mojstrov nasvet: če kljub dvomesečnemu trudu ne boste dosegli želenega cilja, ima morda vaša partnerka obrnjeno maternico, kar je sicer redko, a se zgodi. Takšen položaj maternice otežuje zanositev. Ali je vzrok res ta, lahko zagotovo ugotovi le ginekolog.

3. Vaša naloga: Obvladati mašinerijo, ki je pod vplivom alkohola

Tehnika: Prilagojeno potiskanje navzgor

Za začetek kratka lekcija o hidravliki: alkohol pošilja kri iz srca v vse druge dele telesa. Vi pa potrebujete kri prav v določenem delu telesa, penisu namreč, saj se le tako lahko postavi pokonci in obdrži svojo trdoto, dokler delo ni opravljeno. Za to pa potrebujete pomoč gravitacije.

»Za moškega, ki ima težave z erekcijo, zlasti pri alkoholiziranosti, je optimalen položaj vodoraven, z obrazom obrnjenim navzdol, ali celo stoječ,« svetuje Harris M. Nagler, doktor urologije iz New Yorka.

Zlezite nanjo in se potrudite najti na njej odprtino, v katero lahko vstavite svoje orodje. Nato potisnite roke navzgor, da se z gornjim delom telesa dvignete - podobno, kot bi delali sklece. Tako boste dosegli, da bo vaša kri stekla navzdol proti predelu, kjer jo potrebujete. Hkrati pa s svojim po viskiju zaudarjajočim zadahom ne boste vznemirjali njenih občutljivih čutov.

Mojstrov pijanski nasvet: Naj vozi ona. Lezite prek postelje tako, da boste imeli noge na tleh in eno roko proti steni. Tako boste umirili vrtenje med vožnjo. Ona naj skoči na vozniški sedež in naj vodi vozilo, dokler oba varno ne prispeta na cilj potovanja.

4. Vaša naloga: Dokazati, da ste maratonec

Tehnika: Stranski udarec

Seksualni maraton lahko zdržite le v položaju, ki je za vas najmanj utrujajoč. Čim manj telesne teže boste imeli na sebi, tem manj energije boste porabili. Lezita na posteljo tako, da se gledata, in prepletita noge. Vaši gibi naj bodo počasni in redki.

Tik pred velikim trenutkom se ustavite, pustite penisu, da si odpočije, nato počakajte, da znova otrdi, in nadaljujte delo.

Nastajajoče drgetanje od razburjenja upočasnite tako, da stiskate zadnjične mišice, medtem ko napenjate mišice PC (ne tistih, ki jih uporabljate za metanje neubogljivega računalnika skozi okno; mislimo na tiste, s katerimi ustavljate tok urina! ).

Mojstrov nasvet: Objemite jo in ji šepetajte: »V tem položaju sva kot dva valova, ki se združujeta.« S tem jo boste spodbudili, da bo več kot pripravljena za nadaljevanje.

5. Vaša naloga: Skriti svoj vzhajajoči pivski trebuh

Tehnika: Potopite se v blazine

Če ste težkokategornik, vam priporočamo, da ležete na hrbet, saj boste tako vsaj začasno sploščili trebuh.

Ona naj vas zajaha z razkrečenimi nogami in svoje roke položi na vaše oprsje. Kot bi trebuh izginil! To tajno operacijo lahko še izboljšate, če si omislite zelo mehko prešito odejo, saj se bo vaše brezoblično telo kar potopilo vanjo.

Mojstrov nasvet: Povprečen 77 kilogramov težak moški med 50-minutnim servisiranjem pokuri okoli 90 kalorij. Težji ko ste, več energije potrebujete, da opravite svoje delo - in tudi pokurite je več.

6. Vaša naloga: Hitra zadovoljitev

Tehnika: »Punca, kje je moja večerja?«

Tipičen par ima spolni odnos zvečer pred spanjem. Toda življenje včasih zahteva hitrejši odziv na določene potrebe - morda vas je zagrela, pa še ni ravno čas, da bi jo po običajni navadi odkorakali v pojsteljo, dvakrat ali trikrat porinili in nato zaspali.

Mojstrov nasvet: Če želite svojemu spolnemu življenju dodati ščepec nenavadnosti, Braveman predlaga, da naredite kratek postanek v banki. "Bančni trezor je tih prostor, vrata so zaklenjena in ni kamer."

7. Vaša naloga: Podvodno veselje

Tehnika: Breztežnostno pozibavanje

Samček ene od pisanih tropskih rib seksa večkrat na dan s čim več partnerkami, ki jih lahko najde. Zakaj bi torej vi izpustili priliko?

Potopite se v vodo, vaša mala morska deklica pa naj ovije svoje noge okrog vaših kolkov, medtem ko jo vi podpirate z rokami. Ker tehta pol manj, to ne bo težko.

Pravzaprav bo to edinkrat, ko vas ne bo spraševala: »Res nisem pretežka? «

Ko boste v njej, se gibajte počasi in lahkotno. Če imate možnost, zakopljite noge v pesek, da boste imeli boljšo oporo.

Mojstrov nasvet: Vzemite s sabo nekaj maziva. Včasih lahko sol otežuje prodiranje.

8. Vaša naloga: Zamajati ji tla pod nogami, ne da bi zbudili otroke v sosednji sobi

Tehnika: Vaje na tleh

Tla so prav prikladen kraj, če želite zadevo opraviti potihem. Z glavo ne morete zadeti ob nič in imate dovolj prostora za razne položaje. Predvsem pa ni škripanja postelje.

Na tla položite blazino ali prešito odejo in z upognjenimi koleni lezite na hrbet. Tako boste imeli boljše ravnotežje in nadzor nad dogajanjem.

»Več ko bosta imela fizičnega nadzora, manj verjetno je, da bosta stokala in vzdihovala,« trdi Braveman. Poleg tega takšen položaj omogoča obema partnerjema, da brez večjih težav dražita ščegetavček, kar poveča njeno zmožnost doseči orgazem.

Mojstrov nasvet: Kadar se otroci kljub vsemu zbudijo in vidijo preveč, ne hitite z zakrivanjem golote. Če otroci ne bodo videli nobene dejavnosti, ki bi jih pritegnila, jih stvar ne bo zanimala.

9. Vaša naloga: Uporabiti orodje, ki je premajhno za delo

Tehnika: Visoko viseča zastava

Te težave vi sicer nimate, a prijatelj vam je v trenutku slabosti zaupal svojo skrivnost. Povejte, kaj naj naredi, da bo lažje vrtnaril.

Lezite na hrbet. Podlaga naj bo čim trša, da se vaše telo ne bo pogreznilo vanjo in bo penis lahko stal najvišje, kolikor lahko. Partnerka naj spleza na vas tako, da gleda proti vam. To olajšuje stik s ščegetavčkom, ki je najbolj zaslužen za dosego njenega orgazma - bolj kot prodiranje, velikost penisa ali globina porivanja. Njena ocena opisane tehnike bo: »Mmmm!«

Mojstrov nasvet: Ko ste še vedno v njej, ji recite, naj raztegne noge in stisne mišice PC. S tem se bo nožnica skrčila, zato bo bolj orgazmična, vi pa boste imeli boljši občutek.

10. Vaša naloga: Seks med poletom

Tehnika: Ugrabitelj letala

Svoji partnerki dajte pomenljiv namig in odpnite njen varnostni pas. Potem ji pomežiknite. Ona naj odide v prostor za počitek, vi pa ji čez čas sledite. Tam ji poožite roke na steno, kot da bi jo želeli preiskati. Potegnite njene kolke nazaj, razširite noge in vstopite vanjo od zadaj. Uživajte v turbolenci!

Mojstrov nasvet: Namesto da željno trkate po vratih toaletnih prostorov in zbujate nezaupljivost kabinskega osebja, raje sami odprite vrata.

Poiščite malo kovinsko šktalo velikosti radirke nad oznako za prosto/zasedeno-na nekaterih letalih je v tej škatli mehanizem, ki omogoča da pridete v prostor. Zmuznite se, ko nihče ne gleda.

Sabina Gorc

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri