Popoln partner za posteljne radosti glede na horoskopski znak

Popoln partner za posteljne radosti glede na horoskopski znak (foto: Profimedia) Profimedia
9. 12. 2017 Vir: liza.aktivni.si

Lepo je imeti partnerja, s katerim se ujemate na pomembnem področju vsake zveze - po seksualni plati.

Preverite, kaj naj bi veljalo za vaš horoskopski znak, saj ima vsak znak svoje preference tudi na področju spolnosti:

Oven ( 21. marec - 19. april)

Ovni so običajno tisti, ki prevzamejo pobudo in ne čakajo, da jo nakaže druga oseba, ki bo zelo hitro vedela, da je ovnu všeč. Veljajo za zelo strastne ljubimce, uživajo v sproščanju in obožujejo masažo.

Popolni partnerji: tehtnica, dvojčka, lev

Bik (20. april - 20. maj)

V intimnosti veljajo biki za zelo senzualne. Če vam bo uspelo navdušiti bikove čute, boste razplamteli njihovo strast. Biki so izbirčni, ko gre za partnerske odnose, a ko so v zvezi, so do ljubljene osebe zelo pozorni.  

Popolni partnerji: škorpijon, rak, devica, ribi

Dvojčka (21. maj - 21. junij)

Dvojčki veljajo za zelo odprte ljudi, nimajo zadržkov pred goloto. Spogledovanje je njihova močnejša plat. Za njih je komunikacija bistvenega pomena. Kar zadeva intimne odnose - ustrezajo jim različni kraji in različni slogi.

Popolni partnerji: strelec, tehtnica, lev, dvojčka, vodnar  

Rak (22. junij - 22. julij)

Pri rakih je čustvena plat izjemnega pomena. S partnerjem si želijo ustvariti in čutiti globoko povezavo v intimnih trenutkih. Začnejo počasi, potem pa nadgrajujejo svoj "tempo." Med spolnimi odnosi uporabljajo vse svoje čute.

Popolni partnerji: kozorog, bik, lev, ribi

Lev ( 23. julij - 22. avgust)

Leva odlikujejo strast, energičnost in odločenost, da bodo življenje partnerja napolnili z zadovoljstvom. Njihov značaj in naravna karizmatičnost nenehno privlačita nasprotni spol. Obožujejo predigro in so zelo igrivi v odnosih s partnerjem ali partnerko.

Popolni partnerji: vodnar, škorpijon, tehtnica

Devica (23. avgust - 22. september)

Devica se popolnoma posveti ljubljenju.Všeč ji je mirno okolje, kjer se lahko posvetijo počasni predigri. Preden pa se predajo, morajo pridobiti zaupanje v partnerja ali partnerko. Ko se to zgodi, bodo izrazile svojo strast.

Popolni partnerji: ribi, bik, tehtnica, rak

Tehtnica (23. september - 22. oktober)

Najmočnejša erogena cona tehtnice so njeni možgani. Med posteljnimi radostmi nenehno komunicira in usmerja partnerja, a hkrati z veseljem sprejme navodila, kako najbolje zadovoljiti partnerja ali partnerko.

Popolni partnerji: oven, dvojčka, lev, vodnar

Škorpijon (23. oktober - 21. november)

To je področje, na katerem škorpijon naravnost blesti! Njegova spolna energija je visoka, saj gre za zelo strastne ljudi. Všeč so jim scenariji, ki vključujejo moč in nadzor. Imajo veliko energije za ljubljenje, s partnerjem ali partnerko pa si želijo ustvariti globoko povezavo.

Popolni partnerji: bik, lev, devica, rak, ribi

Strelec ( 22. november - 21. december)

Strelci v postelji radi eksperimentirajo in preizkušajo novosti. Morajo eksperimentirati, saj se nadvse bojijo, da se bodo sicer začeli dolgočasiti. Po naravi so očarljivi, v odnosu se radi zabavajo. želijo si ustvariti odnos, ki je hkrati tudi zabaven.

Popolni partnerji: dvojčka, lev, oven, tehtnica

Kozorog (22. december - 19. januar)

Kozorogi so - kar zadeva področje spolnosti - zelo podobni škorpijonom, s to razliko, da so veliko bolj čustveni. Ljubljenje s kozorogom prinaša veliko senzualnosti in čiste ljubezni.

Popolni partnerji: rak, bik, ribi, škorpijon

Vodnar (20. januar - 18. februar)

Všeč jim je živahno dogajanje tako v postelji kot zunaj nje. Vedno so pripravljeni na "odbite" predloge in so neverjetno igrivi. Radi komunicirajo, saj je to njihov način za čustveno stimulacijo partnerja ali partnerke.

Popolni partnerji: lev, dvojčka, tehtnica, oven

Ribi (19. februar - 20. marec)

Že po naravi so zelo očarljive in preden se njihova "tarča" zave, konča v postelji. Zelo so romantične in ljubeče, pred svojim izbrancem ali izbranko odprejo svojo dušo.

Popolni partnerji: devica, škorpijon, rak, bik

Povzeto po: humanexplore.com