Program za pare na Posestvu Pule

15. 8. 2011

Veliko parov se po nekem času znajde na točki, ko spoznajo, da odnos ni več isti, kot na začetku, da ni več prave, pristne komunikacije, intime, ljubezni. Zgodi se, da odnos postane le priročna, udobna inštitucija, prava ljubezen, žar in čar pa se izgubita. V takem primeru se veliko parov odloči za ločitev, nekateri za različne načine kompenzacij, spet tretji pa se sprijaznijo, da čas in življenje pač prinesejo svoje. Je v resnici nujno, da je tako?

Obstaja pot iz začaranega kroga dolgčasa, naveličanosti, težav, nerazumevanja, konfliktov? Kako naj se spet spomniva, kaj naju je pripeljalo skupaj? Kako naj znova najdeva resnično energijo, ki naju povezuje – ljubezen?

Nekateri pari so relativno srečni, imajo polne odnose, pa tudi zavedanje, da je ljubezen potrebno negovati, da je za dolgoročen uspeh v partnerstvu potrebno zavestno poskrbeti. Za take pare je program lahko resnično in čudovito poglabljanje odnosa.

Torej, želite odkriti, ali v vajinem odnosu še obstaja iskra ljubezni? Jo spet najti? Mogoče želita svojo ljubezen, intimo, komunikacijo, povezanost še poglobiti? Da, mogoče je.

Odgovor se skriva v pripravljenosti globljega spoznavanja sebe, svojih potreb ter globljega spoznavanja partnerja in njegovih potreb. Na ta način bosta spet na novo odkrila in ovrednotila vajin odnos, poiskala tisto iskro in jo spet razplamtela. Najina osebna izkušnja je, da odnos lahko postaja vedno boljši, čutnejši, da se intima, povezanost in razumevanje v resnici lahko poglabljajo.

TEMPELJ ČUTNOSTI ...

... je program za pare, ki si želijo boljšega odnosa, komunikacije, sveže intime, ljubezni, razumevanja, ognja v odnosu…Za tiste, ki želijo spet najti resnične motive za skupno pot. Ter za tiste, ki si želijo, da bi bil njihov odnos vir zadovoljstva, navdiha, rasti, sprostitve, zabave, varnosti..

Tempelj čutnosti je voden program, ki vključuje, gibanje, dihalne vaje, tehnike sproščanja, spoznavanje čustvene dinamike, odkrite, odprte komunikacije (ki je mimogrede ključna za odnos), spoznavanje energetske dinamike, izobraževanje, zabavo,  odpiranje ljubezni in čutnosti…

S pomočjo svojega znanja in izkušenj vas vodiva, da znova najdete v sebi vrelce strasti in energije, na novo odkrijete ali poglobite svojo čutnost. Veliko je individualnega dela, ko se vsak posameznik posveti samemu sebi, pa dela v dvoje…odkrivali bomo prvine masaže za pare,  mističnost vzhodnjaške tantre, vaju zapeljali v ples, v katerem bosta spet začutila temelj vajinega odnosa – ljubezen.

Spomnili vaju bomo, kako v resnici prisluhniti in slišati partnerja, ter, da se ne posluša samo z ušesi, pač pa s celim bitjem…še posebej, če gre za intimen odnos med dvema…spomnili vaju bomo, kako čutiti sebe in drugega, ter kako med vama ustvariti harmonijo… Spomnili vaju bomo na trenutke tišine, ko si vse povesta brez besed…ko govori pogled, dotik, energija, dih…In ker gre za počitnice…se bomo ob delu predvsem zelo zabavali.

Pridite in preporodite, obnovite, oživite, poglobite in obogatite vaš partnerski odnos.

Programe vodita Dijana Tara Sever in Emmanuel Manu Elohim. Programi potekajo v 3 in 5 – dnevni obliki, od petka do nedelje ali od srede do nedelje.

www.re-lifeholisticretreat.com
info@re-lifeholisticretreat.com
tel.št.: 040 425 994

Značke: posestvo pule