5 trenutkov, ko bi vas lahko prevarala

5 trenutkov, ko bi vas lahko prevarala (foto: Shutterstock.com) Shutterstock.com
17. 12. 2015

In 5 ukrepov, da ji to idejo izbijete iz ponorele glave.

Naj na začetku ubranim ženski svet in vam povem, da večina žensk ne vara. Zlasti ne, ko so v razmerju srečne in potešene.

Če je občutek pravi, smo vaše od prvega usodnega poljuba. Zvestoba je zasejana v naših dušah, nekako tako kot želja po vedno novih in novih čevljih ali ženski nedeljskih pogovorih ob kavi. Seveda pa so tudi med nami nesrečne izjeme, ki mečejo slabo luč na našo brezmadežnost.

Imela sem prijateljico. Lepotica brez primere, vedno pripravljana pomagati, polna življenja in energije. Popolna ženska. To so potrjevali iskrivi pogledi očaranih moških, ki jih je na svoji poti srečevala. Zapeljive besede, s katerimi so jo zasipali, so bile mnogokrat preveč segajoče v srce, da bi ostala imuna nanje. Zapletala se je v različne aferice in krajša razmerja. Vse lepo in prav, če mlada dama doma ne bi imela moškega, ki se je v skladu z vsemi zakoni ljudem predstavljal kot njen mož.

Nekatere ženske so pač drugačne in včasih zelo težko pozabijo na opojni vonj svobode. No ja, kar veliko je takšnih. Skok čez plot si namreč privošči kar 25 odstotkov poročenih žensk, pri neporočenih pa je odstotek, žal, še večji.

In če jo že bo zagrabilo, da bi se naslajala na sosednjem stolčku, obstajajo trenutki v njenem življenju, ko je za to več možnosti. Bodite pozorni in upoštevajte naše nasvete.

Preprečite vulkanu, da izbruhne!

1. Stara je 25 ... 30 ... 35 let

Obletnice in druge pomembne prelomnice jo zadenejo naravnost v srce. Na plan privrejo razna vprašanja, na primer: Kaj sem počela zadnjih 5 let? Začela bo razmišljati o vajinem razmerju, o poti, po kateri gresta. In če ji ugotovitev ne bo všeč, se lahko zgodi, da se bo vdala čarom drugega moškega.

Nasvet za preživetje

Praznovanje rojstnega dne je kritično. Če z vami ni popolnoma srečna, je možnost, da vas prevara, trikrat večja kot ponavadi. Bodite ob njej. Dve noči v letu sta takšni, da morate biti tam: novo leto in njen rojstni dan. Kar pustite jo samo, dragi moji, pa boste zanetili vžigalno vrvico, ki vodi do eksploziva. Ne pozabite: seks za rojstni dan je še slajši in ima večjo težo. No, tudi darila so dobrodošla . . Izvirna, seveda.

2. Napreduje

Ženske imajo rade izzive in visoke cilje. Ko doseže enega od njih – recimo v poslovnem življenju –, bi lahko nastopila manjša kriza. Kaj pa sedaj?

Za naslednji življenjski projekt bi si lahko izbrala ureditev vajinega razmerja. Pa ste tam, kjer ni muh. Pod drobnogledom. Glede na to, da je šlo v službi vse kot po maslu, bo enak rezultat pričakovala tudi na tem področju.

Vložiti morate veliko truda. Večina moških se opeče, ker se svoji izbranki premalo posvečajo. Če pa se boste izkazali in se bo počutila cenjeno in občudovano (tako kot v službi ob napredovanju) … Če prevedem: zmagali ste! Njena največja želja bo le še poslušanje škripanja vajine postelje ... No, mogoče bi lahko kakšno malenkost še dodala.

3. Preselita se v skupno stanovanje

Saj vem, da je bila to njena ideja. Ampak zdaj, ko sta skupaj noč in dan, v dobrem in v slabem, se stvari lahko nekoliko zapletejo.

Nekatere vaše dejavnosti bi si lahko razlagala napačno in v svoji glavi spletla scenarij, da vas dolgočasi in druge neumnosti. In če čisto po nesreči obstaja nekdo, ki jo dan za dnem zasipa z majhnimi pozornostmi in komplimenti, se lahko zgodi, da bo nekega večera domov prišla zelo pozno, z vonjem po nekom drugem na sebi. (Raziskava, ki so jo izvedli v različnih uredništvih Men’s Healtha po svetu, je pokazala, da je “ta drugi” v 41 odstotkih sodelavec.)

Toda vrnimo se k stvari.

Ker ženske ne moremo iz svoje kože, skupna selitev kar naenkrat ni dovolj, slediti mora zaroka ali, še huje, poroka. Končni udarec so seveda otroci. Dobrodošli na realnih tleh! Ampak to je včasih edina pot do varne sreče.

Zabijte ji v glavo (napišite na papir, če je treba), da je skupna selitev le začetek srečne romance. Pogovorita se o prihodnosti. Pogovorita se o njeni vlogi v vašem življenju. Pa srečno!

4. Misli (ali ve), da ste jo varali

Aferice iz maščevanja so pogoste. Ženske se odločijo za to zato, da si povrnejo samozavest in se spet počutijo zapeljive. Hotela vam bo vrniti, ker se tako z žensko pač ne dela. Mogoče ne bo šla ven, da bi našla koga, ampak ... če se ji ponudi priložnost ...

Če jo varate/ste jo varali, to priznajte in se ji opravičite. Raziskave so v tem primeru na vaši strani. Kažejo, da če se zakonca pogovorita o težavi, v 86 odstotkih ostaneta skupaj.

Če pa ste nedolžni kot jutranja rosa, imate v svoji bližini zelo paranoično in nesamozavestno družico. V tem primeru je vaša naloga, da jo odkrito, pogosto in resno zasipate s komplimenti. Poskušajte doseči, da se bo počutila bolje in se je ne bodo več lotevali napadi negativnih idej.

5. Ne dobi dovolj

Ne boste verjeli. V našem telesu obstaja hormon, ki igra ključno vlogo pri navezovanju na ljudi. Malo pred orgazmom je njegova stopnja 3-krat, mogoče celo 4-krat večja kot ponavadi. Izrazitejši je pri ženskah kot pri moških, zato se ženske tako močno navežejo na svojega partnerja med seksom.

Torej, če je frekvenca vajinega seksa manjša, kot je bila včasih, je to zopet povod za napačno interpretacijo – da vas ne privlači več, da je nimate več radi. Možno je, da bo potrditev iskala drugje. Ne pozabite, da pešajoče seksualno življenje lahko nakazuje vajine težave tudi na drugih področjih. 71 odstotkov žensk, ki prevara svojega moškega, namreč ni zadovoljnih z razmerjem.

Več seksa. Če noče seksa, čim prej ugotovite, zakaj. To popravite ... in uživajte.

S. G.