TAKŠEN je MOŠKI v postelji glede na astrološki znak

TAKŠEN je MOŠKI v postelji glede na astrološki znak (foto: Profimedia) Profimedia
21. 9. 2022

Preberite, kaj je v postelji značilno za moškega glede na to, kaj je po horoskopu.

Oh ja, moške sicer večinoma beremo kot odprte knjige, sploh ko govorimo o seksu, in v njihovih očeh – ne glede na datum rojstva – piše JA! A vseeno, kako se med seboj razlikujejo? Kdo je nežen, kdo ima rad bolj grob seks? Ali lahko govorijo o svojih željah ali si jih preprosto le uresničijo?

Ribi (20. 2. – 20. 3.)

Moški, rojeni v znamenju rib, so običajno tihi in dnevni sanjači. A to seveda nikakor ne pomeni, da se 'riboni' ne odlikujejo v postelji. Običajno so zelo nežni in tudi ne najbolj hitri ter potrebujejo zelo veliko časa za korak do posteljnih radosti.

Všeč mu je, če ga ženska počasi in pazljivo sleče. Posebno mu prija seks sede, da lahko med ljubljenjem ves čas gleda svoj najljubši obraz. Ja, vas, seveda! Posebno rad ima predigro, tesno in strastno. Nikar ne bodite grobe s svojo ribico, ljubkujte in razvajajte ga. Tudi grdo govorjenje ga ne bo posebej razveselilo.

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Ovni imajo radi glavno besedo in vedno vedo, kaj želijo – tako v službi, v družbi, zasebno kot tudi v postelji. Oni odločajo, kdaj in kje bodo seksali. Nikar jim ne oporekajte – predajte se jim. To so trmasta bitja, ki pa vas vedno pripeljejo do cilja.

Rad se igra, zato ga le sem ter tja tudi presenetite. In morda mu bo všeč celo, če boste prevzeli njegovo vlogo in tako tudi povelje. Ja, oven je res dominanten, a to ne pomeni, da ne zna ceniti strasti, predajanja in nežnosti. Tudi med ljubljenjem menjajte tempo – malo bodite z njim grobe, malo nežne, malo nagajive in spet malo krhke. Obnorele ga boste, za vedno bo vaš.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Biki so, na kratko povedano, idealni seksualni in ljubezenski partnerji. Razumejo zahteve in čustva svoje partnerice. So zelo samoiniciativni, ne potrebuje nobene spodbude in dolgega ogrevanja – takoj lahko planejo v akcijo. Seks je vendar njihov naravni element – samo recite seks in bik bo v trenutku pred vami stal popolnoma gol.

Zna pa tudi odlično masirati, vas prekriti s poljubi in ja, oh ja – zrajcati. Seks zanj ni izguba časa, vsega se bo lotil natančno in z vsemi svojimi čutili. Kaj biku posebej prija? V svojo igrico vključite peneče vino – malo ga spijta in malo polijta po golih telesih.

Dvojčka (21. 5. – 21. 6.)

Tako kot v življenju nasploh ima dvojček tudi v postelji dve strani: nekaj časa je nežen, nekaj časa je ves vroč in skoraj malce razuzdan, včasih ima rad dolgo ljubljenje, drugič hiter, brezoseben seks. No, vsaj dolgočasno vam zagotovo ne bo, vedno vas bo presenetil.

Njegova domišljija je bujna in ima zelo široka seksualna pričakovanja, nič ga ni strah, vse bi poskusil. Morda vas bo vabil v skupinski seks, mika ga seks v savni, v naravi ... Vznemirjajo ga tudi spolni pripomočki, različne igračke, prav vse, kar mu nudi popolno zadovoljstvo in vzburjenje.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Seks brez ljubezni za moškega, rojenega v znamenju raka, skoraj ne pride v poštev. Raje sam sebi nudi orgazmične užitke, kot da bi se predal neznani ženski, do katere ne čuti nobene ljubezni. Predigro zelo rad začne že pred spalnico, morda vas bo čisto počasi položil na mizo in začel svoj ogrevalni ples s poljubi in dotiki. In ko boste že tik pred orgazmom, vas bo dvignil v objem in nesel do postelje.

Rak je odličen jahač, zato je rad zgoraj, da s svojim enakomernim gibanjem oba ponese do sladkega vrhunca. Predajte mu uzde, poplačal vam bo za zaupanje.

PREVERITE TUDI: Kaj naredi vsako astrološko znamenje takoj po seksu

Lev (23. 7. – 23. 8.)

Lev je v naravi kralj živali – moški, rojen v znamenju leva, je kralj v postelji. In seveda nikar ne pozabite, da ga morate tudi častiti kot kralja. Po koncu vajinega orgazmičnega ljubljenja nikar ne pozabite na aplavz. Rad vidi, da ga hvalite.

Levi imajo omejeno fantazijo, zato vas med seksom za lažjo predstavo radi gledajo. Obožujejo, da je ženska na njem, da ima pred seboj vse njene čare, povsem zadovoljen bo tudi s seksom 'po pasje'. In seveda nikar ne pozabite – rad vidi, da ga zadovoljite tudi oralno. No, to pa je tudi vse, kar si želi lev – njemu bo to zadostovalo. Rad se ljubi v postelji, edino, kar ima še raje, je seks pred ogledalom. Rad ima udobnost in ja, rad vidi, kaj se dogaja. Saj veste – njegova domišljija ni tako bujna.

Devica (24. 8. – 23. 9.)

Moški, rojen v znamenju device, je urejen in natančen in tako nekako si predstavlja tudi seks. Rad je voden. Ženska ga mora dobesedno prijeti za roko in ga sama peljati po svojih čarih. Povejte mu, kaj si želite, in to boste dobili. Devica nujno potrebuje trenerja, da se lahko popolnoma izkaže v postelji.

Natančno mu pokažite, kje so vaše erogene cone, ne bo niti jezen niti sramežljiv, a rad vidi, da natančno naredi, kar se ga prosi. Poskusita veliko položajev, vi pa bodite pozorni, kako bo reagiral. Ima izjemno vrlino – odlično vzdržljivost. In ja, hitro se ogreje, samo primite ga za ritko in njegov 'kolega' bo že pripravljen.

Tehtnica (24. 9. – 23. 10.)

Moški, rojen v znamenju tehtnice, je seveda na preizkušnji in v stalnem dvomu tudi med seksom. In ja, tehtnice so esteti. Med seksom rad vidi, da gorijo svečke, da je v sobi seksi vonj, da ima ženska seksi spodnje perilo in da se v ozadju vrti prava, seksi glasba. Njegovi erogeni coni sta ledveni del in ritka. Povsem bo izgubil kontrolo, če mu boste čisto počasi, a dovolj močno gnetle ritko, in to naskrivaj, na kakšnem javnem mestu.

A nikar ne mislite, da tehtnici prija le nežen seks, oh ne, nori so tudi na pornografijo, na nove rekvizite in nore poze.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Škorpijon je hedonistično in seksi bitje. Z njim bose morali večkrat skočiti med rjuhe, kot si sploh lahko mislite. Povsem pozna žensko anatomijo, vse njene občutljive točke in njegova erotična fantazija nima meja. Vse, kar šteje, je popolna zadovoljitev.

Pri njem se samo udobno namestite in uživajte. On zmore vse. Ženske, ki ste ujele škorpijona – bodite hvaležne za vse užitke, ki vam jih nudi.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Moški strelci sicer povsem uživajo v seksu, a imajo redko občutek, da se ob tem trese zemlja. Veliko raje imajo lov in snubitveni ples, seks je v redu, a tudi brez njega ne bi bilo konec sveta.

A nikar se ne bojte, ne bo vas pustil na cedilu, vedno bo pripravljen na seks, tudi na preizkušanje novih prijemov in položajev. Zanimivo, da pri strelcih količina prevlada pred kakovostjo, prav nič mu ne bo odveč vsak dan skočiti v posteljo. To pač vzame kot vsakodnevni trening. In njegov fetiš? Mrežaste nogavice, rokavice in čevlji z visoko peto. Znorel bo!

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Kozorogi se imajo večinoma povsem pod nadzorom. No, pri seksu pa preskočijo na avtopilota in na plan pride vsa njihova sla, želja in strast. Rad bi vse zadovoljil – njo in sebe. Z veseljem bo poskusil prav vse pozicije – a le, če ga boste zato prosile.

Zato pri kozorogu, drage moje, nikar ne šparajte jezika, lepo mu povejte, kako želite, da si vas vzame. Nikoli ne bo orgazma doživel prezgodaj – no, toliko kontrole bo vseeno ohranil tudi v postelji. Obožuje, da je med seksom prižgana luč. Glasno stokanje ga bo dodatno vzburilo. Dajte si duška!

Vodnar (21. 1. – 19. 2.)

Vodnar ima rad seks vedno in povsod. Seks le v postelji? Dolgočasno! Ko ga bo zgrabila želja, si vas bo vzel na sovoznikovem sedežu ali pa kar na stranišču vajine najljubše restavracije. Sovraži rutino. Z vami bo predelal celotno Kamasutro, a vsak položaj le enkrat. Všeč mu je, da igrata različne vloge, morda si bo zaželel tudi, da oblečete usnje ali posebno seksi čipko. Saj ni važno, kaj bosta preizkušala – on bo za.

Če bi vodnarja rade obdržale, potem se pripravite na stalno in raznoliko akcijo. Kaj ga posebno vznemirja – če boste popolnoma obrite, ja, tudi tam spodaj.

PREBERITE ŠE:
"Trenutno se dobivam z 2 moškima, moj mož ima punco. Tako poteka najin običajen teden." (zgodba 27-letnice, ki ima odprto razmerje)