Seks olimpijada

30. 4. 2010

Menite, da so vaša duševna in telesna pripravljenost ter znanje dovolj za mesto na zmagovalnem odru? Naj se igre prično!

1. dan: maraton seks brez prestanka

Trening za večjo vzdržljivost: Pravi olimpioniki seksa si večjo vzdržljivost pridobivajo z vadbo po Semanovi metodi, ki je dobila ime po priznanem urologu Jamesu Semanu. Pri tem ne gre za nič drugega kot za to, da se naučite zadrževati orgazem oziroma nadzorovati užitek.

Vsaj pet dni pred velikim dogodkom se posvetite tristopenjskemu intenzivnemu treningu: primite svoje ljubezensko orodje v roko in mu pomagajte otrdeti, nato pa roko zavestno umaknite in pustite, da vam uplahne; pomagajte si še enkrat, tokrat se z njim igrajte do trenutka, ko začutite, da manjka le še par potegov, nato pa orodju spet dovolite, da uplahne; za konec si dajte duška do točke brez vrnitve.

Nasvet: Pri treningu si pomagajte s pregrešnimi mislimi ali pa s primerno vsebino katere od revij naše založniške hiše.

In kakšna je dobrobit te telovadbe? Naučili se boste, kaj vse vas preveva v trenutkih, ko zategnete zadnjične mišice, s tem znanjem pa boste natančno vedeli, kdaj je treba stopiti na zavoro. Kako podaljšati spojenost in s tem povečati njene užitke, se zgolj iz knjig nikoli ne boste naučili za desetko.

Zabavajte se v škarjah: Za maratonski seks priznani seksologi predlagajo spojitev v tako imenovanih škarjah. Prednost tega položaja je ta, da je za moškega izredno nestimulativen, to pa omogoča dolgotrajno spojitev z izbrano partnerko. Partnerka naj se uleže na hrbet, vi pa k njej tako, da boste ležali na boku, obrnjeni proti njej.

Nato z roko dvignite njeno bližjo nogo in jo držite v zraku, drugo nogo pa ji objemite s svojimi nogami. Če ste doslej naredili vse natančno po navodilih, ima vaš korenjak prosto pot v amazonske globočine.

V škarjah se lahko mirno sprostite, saj vam ne bo treba skrbeti, da bi bili prezgodnji. Mimogrede, vaditelji tantričnega seksa zdržijo tudi do 24 ur. Kaj takega raje prepustite Stingu, navsezadnje imate zjutraj službo.

2. dan: šprint seks v nekaj sekundah

Utrujeni? Danes naj bo trening čim krajši. Kot v pravem šprintu na 100 metrov gre predvsem za izkazovanje hitrosti, eksplozivnosti, moči in strasti. Pri tem ne potrebujete trenerja. Pri naskoku na naslov najhitrejšega zemljana pa si zapomnite dve stvari.

Pred štartom se opravičite: Verjetno bo pri tej disciplini ciljno črto pretekel le eden. Ob normalnem razvoju dogodkov boste to seveda vi, za kar se ji že vnaprej opravičite. Zagotovite ji, da je šprinterska disciplina le del načrta v vaši glavi, in da se ji boste oddolžili v prihodnjih kategorijah.

Dovolite ji uporabljati roke: večini ženskam in moškim uspe doseči vrhunec s samozadovoljevanjem v dveh minutah. Kako se lotiti vaše naloge? Motivirajta se s stavo. Tisti, ki izgubi, mora zdrgniti zasušeno posodo (pa ja ne pomivata takoj po kosilu? ).

3. dan: sabljanje precizno ciljanje

Zavzemite začetni položaj: Svoj prsni koš in njene boke podložite z blazino. Tako vas ne bo bolel vrat, obenem pa bo tarča lažje dostopna. Brado naslonite na svojo stisnjeno pest, ki jo obrnite tako, da bodo prsti usmerjeni proti njenemu mednožju in jih boste lahko uporabljali.

Ne osredotočajte se le na eno točko: Najpomembnejša stvar za odličen oralni seks je toplina vaših ust, seveda v kombinaciji z gibanjem vašega jezika in prstov. Nič novega, boste rekli. Vendar nikar takoj ne navalite z jezikom na ščegetavček, saj si boste s tem verjetno naredili medvedjo uslugo. Ščegetavček je mnogo bolj obdarjen s čutnicami kot glavica penisa in ni navajen nenadnih obiskov.

Pozornost za začetek raje posvetite obema točkama K, točki C, obema paroma sramnih ustnic, morda vhodu v nožnico ali celo zadnjični odprtini. Vedeti morate, da se ženske med seboj razlikujejo - če eni ugaja stimulacija določene točke, to še ne pomeni, da bo enako ugajalo tudi drugi ženski.

Še več, bolj zagnani boste verjetno ugotovili, da se njeno ugodje pri oralni stimulaciji neke točke iz tedna v teden spreminja, odvisno od njenega mesečnega cikla.

4. dan: met diska preizkus položajev, ob katerih vas lahko zvije v križu

Mislite, da je sodelovanje na olimpijskih igrah mačji kašelj? Tisti, ki menite nasprotno, imate popolnoma prav, saj so v mnogih ozirih olimpijske igre pravzaprav praznik prav nehumanih naporov človeškega telesa.

Posadite jo na olimpijski prestol: Ulezite se na hrbet in si podložite glavo. Pokrčite noge in dvignite kolena, kot bi hoteli narediti sedišče z naslonjalom, partnerka pa naj sede na vas in vase vstavi vašega korenjaka.

Zahteve: močne mečne, ritne in trebušne mišice ter pripravljenost, da vas uporabi kot sedežno garnituro.

Ne dosegate norme? Potem sedite na rob postelje ali masivnega fotelja, partnerka pa naj počepne na vas.

Spuščanje po kanjonu: Partnerka prevzame vlogo samokolnice (Še pomnite, tovariši? ). Roke naj položi predse na tla, noge v zrak okoli vašega telesa, vi pa jo primite za stegna. Vse, kar vam še preostane, je tisto, kar vam kot otroku pri igri samokolnice niti na pamet ni prišlo.

Zahteve: partnerka z močnimi rokami, pripravljena, da jo uporabite kot opremo za vrtnarjenje.

Ne dosegate norme? Kanjonske užitke izvedite v prilagojenem misijonarskem položaju. Ko boste vse ekstremitete udobno namestili, se s pomočjo njenih ramen potegnite naprej vzdolž njenega telesa. Pri tem se vam bo odprla njena medenica, vi pa boste tako v intenzivnem stiku z njeno sladko točko.

Dvigovanje uteži: Partnerka naj se vam z rokami ovije okoli vratu, z nogami pa okoli bokov. Stegna ji podprite z rokami in svojo otrdlino spravite na varno.

Zahteve: močan hrbet, kolena in roke, pa nikakor ne partnerka tipa Šerbi, Desa ali Monserrat Caballe.

Ne dosegate norme? Poštar vedno zvoni dvakrat! Lahko jo položite na čvrsto podlago v višini vaših bokov, na primer na kuhinjsko mizo. Pa pika!

5. dan: sinhrono plavanje seks v vodi

Večina trdi, da ni vodni seks primerljiv z ničemer drugim na tem svetu. Bolj čudaški celo pravijo, da se pri tem počutijo tako, kot bi se ponovno znašli v maternici. No ja, česa takega verjetno nihče ne bi mogel zanesljivo potrditi, saj človeški spomin ne seže tako daleč nazaj, vsaj v čas pred rojstvom ne.

Spolne aktivnosti v vodi so tako prijetne zato, ker se zakoni gravitacije v vodi nekoliko spremenijo. Predvsem za partnerko pa še vedno veljajo zakoni lubrikacije. Da ne bo bojkotirala naslednjih iger, se držite nekaj preprostih pravil.

Drstite se v kadi: Praviloma je voda v plavalnih bazenih preveč klorirana za tovrstne aktivnosti; morska voda pa je slana in vsebuje nešteto mikroskopskih živih bitij. Zato vodne športe raje prakticirajte v kadi, ki jo za popestritev doživetja obogatite z biserno kopeljo. Še to! Podvodno onegavljanje opravljajte doma, saj se ne spodobi, da puščate telesne izločke in tekočine v tuji kadi.

Dobro jo navlažite: Sicer s sinhroniziranim tekočim gibanjem ne bo nič.

Torpedirajte taktično: Počasen tempo, če govorimo o podvodnem torpediranju, daje praviloma najboljše rezultate. Zato se najprej prepričajte, da se prijatelji, ki so vam posodili vodni poligon, ne bodo prehitro vrnili domov.

Nato postopajte takole: zaplujte v ožino, se z boki privežite na njene noge in nastavite glavo torpeda na ustje cevi. Če pomorska bitka poteka v nizki vodi, se z nogami oprite ob dno, drugače pa ob rob podvodne stene. Vstavite torpedo v cev, nato pa oba počasi in sinhronizirano potiskajta svoji medenici drug proti drugemu.

Ne pozabite, da morate v območju podmorniške bitke vseskozi vzdr-ževati tesen stik s partnerko. S takšno pomorsko taktiko boste ob užitkih posebne vrste najzanesljiveje dosegli zastavljene cilje pri potapljanju ladjic, poleg tega pa bo cev do potopa, med vso mornariško invazijo, ohranila kompresijo.

6. dan: nogomez dosežimo cilj brez uporabe rok

Pogosto so za povečanje erotične napetosti pri igri najboljše omejitve. Pri nogometu je igranje z roko prepovedano, kar velja tudi v tej disciplini olimpijskih iger seksa. Za dosego cilja so dovoljena vsa sredstva, razen rok! Brez skrbi, ostanejo vam usta, noge, komolci, nos in še kaj. Polčas se pri tej igri gotovo ne bo končal brez zadetkov.

Prvi polčas: Izmenično stimulirajta eden drugega, zmaga pa tisti, ki drugega prej pripravi do eksplozije (štoparico naj v roki drži tisti, ki je v obdelavi).

Drugi polčas: Dasiravno se kaj takega pri nogometu nikoli ne more zgoditi, poskusita po petnajstminutni pavzi do priložnosti za zadetek pripeljati drug drugega simultano, zmaga pa spet tisti, ki drugega prej pripravi do erupcije.

7. dan: deseteroboj čaščenje desetih najobčutljivejših delov telesa vaše Atene

Za prizorišče današnjega merjenja moči izberite topel prostor, pri roki pa imejte kopico brisač. Verjemite, da partnerke ne boste prepričali, če ji bo hladno, bogvaruj, da bi jo zeblo. Prepričujte jo na tleh, saj je postelja premehka, zato bi se partnerka lahko zdrznila in nenadoma napela sproščeno telo. Obvezno na tla položite odejo, saj ni prav nič zabavno, če ležiš na kosmih prahu ali na mravljah.

Startna črta: Masirati jo začnite na stopalih (1) in počasi nadaljujte v smeri nog do predela za njenimi koleni (2). Z rahlim pritiskom z blazinicami prstov nežno potujte po koži za njenimi koleni. Občasno komaj zaznavno uščipnite kožo, tako živčne končiče rahlo presenetite.

Nadaljujte po prednji strani stegen do točke, kjer se stekajo noge in dimlje. Če na tem delu masirate s palcem in kazalcem (uporabite obe roki na levem in hkrati na desnem stičišču), boste vanj pretočili morje čutne energije. Res je, ravno tam si pravzaprav tudi želimo največ energije!

Ne pozabite od časa do časa malo bolj stegniti roke in prestaviti nekaj energije prek trebuha na prsi (4). Dodatne točke si boste pri partnerki priigrali, če se tam ne boste preveč zadrževali. To namreč od vas verjetno pričakuje, vi pa, kot smo rekli, storite ravno obratno.

Z občutkom jo masirajte po notranji strani rok (5), ta del je nasploh zelo občutljiv, ker se ga redko doti- kamo, in končajte z masiranjem njenih dlani (6). Nato se premaknite z rokami na njen vrat (7), ramena (8) in na predel za ušesi (9). Nekatere ženske lahko bojda doživijo orgazem le s stimuliranjem predela za ušesi. Za veliki finale ji zmasirajte še glavo in skalp (10), nakar nastopi čas, da dobro masažo poračunate v poljubih.

Diskvalifikacija: Po pravilih deseteroboja se spolni akt, če se zgodi pred koncem celotne izvedbe predpisane masaže, diskvalificira brez pravice do pritožbe.

8. dan: rokomet dosežimo cilj le z uporabo rok

Cilj pri tej disciplini je enak kot pri nogometu (šesti dan), le da lahko uporabljate samo roke. Tudi tistim, ki vam spomin na srednješolske čase greni dejstvo, da ste bili seksu najbližje takrat, ko ste uporabili roke, se ni treba bati (pa naj še kdo reče, da Men's Health ni časopis za široke množice).

Kot pri vseh drugih športih na olimpijskih igrah seksa je tudi v rokometu potrebna vzajemnost, tako da tudi tukaj ona opravi delo za vas, vi pa opravite svojo izmeno na njej. Vendar pozor!

Poslušajte! Ko slišite »Tam, šeee! « ali pa »Mhmmm, to! «, niste slišali »Hitreje! « ali »Močneje! « Nikar ne pospešujte, kot bi dobili zeleno luč na prvem štartnem mestu dirke za veliko nagrado Monaka. Zapomnite si, da »tam in to« iz ženskega grla pomenita, da nadaljujte natančno to, kar delate.

Sicer pa nič čudnega, da mnogo moških zameša stvari, saj kadar »Mhmmm, to! « pride iz moškega grla, to pomeni »Hitreje in do konca! « (to zaupajte partnerki pred začetkom rokometnega treninga. )

9. dan: gimnastika Al' prav se piše kasha ali kaša? (prosti program)

Osem dni ste potili krvavi pot, ko ste se prebijali skozi naporne treninge in se borili z omejitvami. Zdaj si privoščite prešeren seks, kot bi rekli, prosto po Prešernu. Počnite, kar vas je volja, kar vas najbolj osrečuje, počutite se kar najbolje. Nikakor pa od sodnikov niti za tehnično izvedbo oziroma težavnostno stopnjo niti za umetniški vtis ne sprejmite ocene, nižje od 9, 5. Pa veliko uspeha in srečno!

Blaž Divjak